Veel gedoe
Veel gedoe. De kleuren gespoten komen niet overeen met de aangeleverde stalen. Er zijn onderdelen geraakt van mijn roldeur. Nog wat plekjes onbespoten gebleven per ongeluk. Mij is gevraagd of de muren spuitklaar waren en ik heb gevraagd wat dat is. Niet wetende wat het inhoudt en ik dacht dat net gestucte muren sowieso spuitklaar waren, hebben ze niets geschuurd, waardoor bobbels langs de trap en erger niet de benodigde naden gekit...met alle gevolgen van dien. Het ergste vind ik dat ze de verkeerde kleur hebben gespoten en dit alleen wilde herstellen als ik nog even 1360,- euro zou betalen. Eerst wilde ik hier in de haast en nood bijna nog in meegaan, maar hoe meer de verf opdroogde, hoe verder deze afweek van de aangeleverde kleur. Maar ik zou het allemaal verzinnen. Zij wilde nog geen eens komen kijken om zich een mening te vormen. Nee, hun oordeel bleef zonder de situatie te hebben gezien dat hun verf klopte terwijl dit duidelijk niet zo is. Zachtzinnig als kleur besteld - heeft een bruine warme gloed- en kijk de foto's....vandaag werd de muur gestuct en die is nog minder wit dan het door hen gespoten plafond!