LatinBeautyShop Reviews

TrustScore 2 uit 5

2,2

Bestel hier nooit!! Eind december bestelling geplaatst van meer dan €60 maar nog altijd niks ontvangen. Meerdere keren contact opgenomen maar geen respons gekregen helaas. Waardeloos bedrijf. Schandal... Toon meer

Op 20 augustus besteld en nooit wat ontvangen. Krijg geen reactie via app, telefoon of dm. Comments waar ik mensen waarschuw en aanspoor om aangifte te doen worden verwijderd. Inmiddels is op insta... Toon meer

Bestelling van 46 euro niet ontvangen. Reageren niet op mailtjes of op watsapp. Heb 10 oktober iets besteld en elke dag mailtje gestuurd . Nergens geen reactie op. Ik krijg mn geld sowieso wel want he... Toon meer

1. Cosmetica winkel

Wij zorgen ervoor dat de beste Zuid-Amerikaanse Beauty producten bij u thuis geleverd word! Denk hierbij aan de razend populaire Borasol Poeder & Borasol Liquid , maar ook de 100% organische haarproducten van Hairplus. Wij zorgen ervoor dat als u voor 15:00 besteld, u de volgende dag het al in huis heeft! Bij bestellingen boven de €50,- zijn de verzendkosten ook nog eens €0,00 😉 Laat uw review hieronder achter, wij willen graag weten wat onze klanten vind van onze service.

Slecht

TrustScore 2 uit 5

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Alle reviews

11 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Nice

Snelle levering en goed verpakt. Product zelf is perfect!

10 februari 2025

Fijne producten en super service

Dit was voor mij de tweede bestelling bij LatinBeautyShop en ik ben erg tevreden over de producten die zij verkopen en de service. Er was iets misgegaan tijdens het bestellen, waardoor mijn bestelling niet goed was doorgekomen. Ik had via Instagram contact opgenomen en dit werd heel erg snel opgenomen en direct opgelost, waarna het pakketje de volgende dag al werd bezorgd inclusief super lieve extraatjes. Helemaal top!

13 februari 2025

Voor het eerst besteld bij Latin Beauty Shop. Op aanraden van een vriendin de ovulo’s besteld. Fijn product, beter dan de middeltjes die in de drogist te verkrijgen zijn. De levering was ook super snel. Zeker een aanrader!

2 januari 2025

Goede en snelle service

Goede en snelle service, ik had een vraagje gestuurd via DM op Instagram en deze werd binnen een paar minuten gelijk beantwoord.
De volgende dag werd mijn pakketje al bezorgd.
Ik had alleen een Borasol gel besteld maar in mijn pakketje zaten ook 2 ovulo’s en een lippenstift van Mac die ze er extra bij hebben gedaan, super lief!

15 januari 2025

Heel erg tevreden

Heel erg tevreden! Ik heb een grote bestelling gedaan bij Latinbeautyshop.nl en kreeg alles netjes binnen. Omdat het een grote bestelling was heeft de eigenaresse mij nog een berichtje gestuurd voordat ze mijn pakket heeft verzonden. Goede service en een fijne communicatie! Ga hier zeker bestellen

5 december 2024

Super fijne webshop. Aanrader!

Zo’n ontzettend fijne ervaring met deze webshop! Een bestelling geplaatst vanwege een super goede deal, iets te vroeg voor blackfriday.. kreeg ik gelijk een appje dat ze alsnog de blackfriday actie had toegevoegd. Zo super lief! Ook een uitgebreide uitleg gekregen over de producten. Veel bedrijven zouden hier wat van kunnen leren🙏🏻

25 november 2024

Dit word mijn eerste review ooit

Dit word mijn eerste review ooit, omdat de service echt 10+ is en ik de andere mensen ook een goed bedrijf gun + service en het bedrijf ook voor hun pluspunten voor de levering naar hun klanten

was een kleine vertraging wat ik zelf nog een eens doorhad, ik kreeg een mail met dat er een vertraging was en ik het dubbele van mijn bestelling zou krijgen als vergoeding. Wat oprecht niet gehoeven had maar het gebaar zelf is al super.

Een paar uur voordat ik thuis kwam had ik al een bericht van latinbeauty of mijn bestelling geleverd was en die was al in de ochtend geleverd + een voucher voor korting en een lipstift. SUPER!!

Zelfs al mocht er iets misgaan met jou bestelling weet dat dit bedrijf altijd te bereiken is en meer als nodig is garant staat.

1000000+ 👏

2 november 2024

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Super service en hele fijne communicatie! Dit was de 2e keer dat ik een bestelling had geplaatst bij LatinBeautyShop.

Pakketje had wat vertraging ivm omstandigheden. Er werd netjes contact opgenomen met uitleg, optie om de bestelling te annuleren of te wachten. Mijn keuze was om te wachten en hiervoor heb ik extra’s gehad als compensatie en een cadeautje! Omdat ik ook voor mijn zus had besteld kreeg zij hetzelfde, super lief! 🫶🏼

Ik heb voorlopig een voorraad maar ik ga hier zeker weer bestellen! Nogmaals heel erg bedankt voor alles 😊

31 oktober 2024

Antwoord van LatinBeautyShop

Super bedankt voor je geduld en nogmaals excuses voor de vertraging ik ben blij om te horen dat jij en je zus jullie cadeau leuk vinden! ❤️

Super lieve verkoper

Super lieve verkoper! Hele goede service. Er is zeker nagedacht over branding. Het komt heel goed, netjes en schattig ingepakt. Als er iets mis gaat, word dit heel netjes en snel opgepakt en opgelost. Ik zou hier zeker opnieuw bestellen 💯❤️

13 augustus 2024

Antwoord van LatinBeautyShop

Super bedankt voor je lieve review❤️

Heel goed en heel leuk ingepakt ik ben…

Heel goed en heel leuk ingepakt ik ben hartstikke tevreden

2 juli 2024

Antwoord van LatinBeautyShop

Super bedankt voor uw review, dit waarderen wij enorm. Ik ben blij om te horen dat u tevreden bent over de manier hoe we uw order hebben ingepakt. Wij streven ernaar dit binnenkort nog te verbeteren ! Indien van toepassing hierbij alvast een kortingscode [HAPPY] voor u volgende bestelling.

Delivery

Levering was heel snel gelijk volgende dag ontvangen en ook het juiste product

20 juni 2024

Antwoord van LatinBeautyShop

Super bedankt voor uw review, dit waarderen wij enorm. Ik ben blij om te horen dat u tevreden bent over de service. Indien van toepassing hierbij alvast een kortingscode [HAPPY] voor u volgende bestelling.

Top.

Tweede keer besteld, zoals de eerst keer netjes snel bezorgd. Bedankt.

5 juni 2024

Antwoord van LatinBeautyShop

Super bedankt voor uw review! we zijn erg blij dat u onze service goed ervaart. Bedankt voor uw bestellingen. Indien van toepassing hierbij alvast een kortingscode [HAPPY] voor u volgende bestelling.