Laui Lounge Reviews 72

4,4

Prima voorlichting, duidelijke website met mogelijkheid om bij een leverancier in de buurt proef te zitten. Vervolgens gratis stofmonsters besteld. Deze thuis bekeken, de kleur gekozen en de Original... Toon meer

Super goede service. 2 keer de Laui Lounge XL en Pouf besteld. Toch niet helemaal tevreden over de kleur en deze mogen ruilen! Binnen twee weken de nieuwe kleur binnen gekregen en de andere mee retour... Toon meer

Zo blij met deze gezellige aanvulling in de tuin. Levertijd bleek lang door de drukte maar toen ik mailde dat ik bijna ga bevallen kon ik er tussen en was het na twee dagen al in huis. Buiten de twee... Toon meer

1. Tuinmeubilairwinkel

De Laui Lounge collectie is ontstaan ​​uit een visie om minimalistisch design te maken voor praktisch gebruik binnen en buiten, het hele jaar door. Alle Laui Lounges worden handgemaakt in ons eigen atelier wat ervoor zorgt dat elk product de aandacht krijgt die het verdient.

4,4

Uitstekend

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Ontzettend onaardige klantenservice

Ontzettend onaardige klantenservice. Ik probeer al 3 dagen contact te zoeken. Contactgegevens staan naar mijn mening niet duidelijk op de site. Toen ik via Google achter een telefoonnummer kwam en dit aangaf, zei de medewerker: "Jewel hoor, moet je gewoon beter kijken." Ben er nu voor de derde dag mee bezig waar de bestelling blijft. Via Instagram ook geen reactie. Nu uiteindelijk weet ik dat de bestelling komt. Over het product zelf heb ik nog geen informatie.

5 september 2024

Waar voor je geld

Via de website vonden wij het lastig de juiste kleur te kiezen. Heel fijn dat Laui Lounge zonder extra kosten staaltjes toestuurt. Op basis hiervan hebben wij de kleur gekozen die wij het mooiste vonden. Bij levering waren we direct enthousiast. Het bed nodigt uit om op te ploffen, maar dat is de eerste keer niet raadzaam (in ieder geval niet als je voor een zachte landing gaat). Naarmate hij meer wordt gebruikt begint hij soepeler te worden en kun je gerust ploffen ;)

11 juli 2024

Nooit bestelling ontvangen

Nooit bestelling ontvangen

24 juni 2024

Antwoord van Laui Lounge

Beste Henk, kunt u ons meer informatie geven inzake de bestelling? Gaat het hier om een aanvraag voor stalen? Het is namelijk absoluut niet zo dat wij onze orders niet versturen. Het kan ooit zijn dat stalen later arriveren of nooit afgeleverd worden echter sturen we deze dan altijd opnieuw. Jammer van de 1 ster aangezien we juist klanttevredenheid als hoogste prioriteit hebben. Graag ontvangen we dus aanvullende informatie zodat we ook u tevreden kunnen stellen.

Stofstalen

Stalen opgevraagd omdat we de stoelen zo gaaf vinden! Werd super snel met de post gestuurd; prachtige stoffen! Enige wat tegenvalt is Hoe je nu een keus moet maken uit al dat moois

4 juni 2024

Antwoord van Laui Lounge

Thanks! Succes met de keuze ;)

Zeer positieve ervaring met Lauilounge!

Zeer positieve ervaring met dit bedrijf. Ten eerste krijg je de staaltjes gratis thuisbezorgd in een luxe envelop. Daarnaast zijn ze ook zeer goed te bereiken en reageren ze snel. Ik heb de XL zitzak in de stof Linnen besteld en ben zeer tevreden. De vorm is mooi, de kwaliteit van de stof is goed en daarnaast zit het lekker stevig. De zitzak zelf is niet te zwaar dus makkelijk te verplaatsen, maar zonder dat het afdoet aan het gevoel van kwaliteit. Heel blij mee!

9 juni 2024

Antwoord van Laui Lounge

Bedankt voor deze super review! Hier doen we het voor!

Snel, vriendelijk en mooi!

Alles ging snel: opsturen v de stalen en de levering. Iedereen die ik gemaild of gesproken h was vriendelijk. En het ziet en net uit zoals op de foto 🤩

23 mei 2024

Antwoord van Laui Lounge

Bedankt voor deze mooie review!

Geweldige Lounge seat

Geweldige Lounge seat, nog mooier dan ik had gedacht. Ik heb een Lounge Seat en bijbehorende poef.. Door het slechte weer toch nog even binnen laten staan, maar nu de zon er is krijgt die een mooi plekje in de tuin.

30 mei 2024

Antwoord van Laui Lounge

Geniet van de Laui's! Bedankt voor de review!

Stof staaltjes besteld!

Stof staaltjes besteld!
Deze kwamen na een paar dagen binnen in een mooie enveloppe.
Erg fijn dat de staaltjes niks kosten.
Staaltjes zagen er goed uit.
Weet niet hoe de ligbedden liggen hiervoor moeten we nog een keer naar een winkel.

30 mei 2024

Antwoord van Laui Lounge

Altijd welkom! Bedankt voor de leuke review!

Zeer tevreden

Kwalitatief mooie spullen. Geeft een heerlijke loungesfeer in je tuin. De spullen werden keurig en goed ingepakt geleverd met ook extra vulling. Goed op de hoogte gehouden qua levering.

17 mei 2024

Antwoord van Laui Lounge

Bedankt voor deze mooie review!

Levering prima geregeld

Levering prima geregeld. Netjes binnen de levertijd dat opgegeven is. En met de stoelen/zitzakken zijn we erg blij mee.

22 mei 2024

Bedankt! Enjoy!