Mange forskelige modelmærk der er svært at finde i danmark og gode
Mange forskelige modelmærk der er svært at finde i danmark og gode priser
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Mange forskelige modelmærk der er svært at finde i danmark og gode priser
De har måske nogle af europas laveste priser på plastbyggesæt. udvalget er ret stort, men der må godt være endnu mere.
Sidst jeg bestilte, kom det til min hjemadresse dagen efter. Det kan næsten ikke gøres hurtigere
Super god service oven I hatten.
Kan man næsten bede om mere?
Super service, både pr. postordre med også i butikken. Helt klart et besøg (og en handel) værd!
Har gennem de sidste 6 måneder handlet hos lavprishobby. Har altid fået en god service, har jeg haft et særligt ønske, har butikken gjort sit til at skaffe varen hjem.
Fantastisk firma. Bestilte varer sent onsdag og modtog allerede pakken torsdag ved middagstid. Det er bare fin service. Tak for det :-) Det er ikke sidste gang vi handler der
Nu skriver jeg sjældent anmeldelser på Trustpilot, men finder det nødvendigt i dette tilfælde, da den overordnede vurdering er misvisende. Jeg bestilte et modelsæt forholdsvist sent på eftermiddagen d. 25.2. - kort tid efter var pakken oprettet i Postnords system. Omend jeg ikke umiddelbart kunne finde en ordrebekræftelse i min e-mail kom varen frem i god stand inden for 48 timer.
Prisen på sættet var særdeles konkurrencedygtig i forhold til det internationale marked - Lavprishobby har sparet mig en del for forsendelse fra Tyskland :) Fortsæt det gode arbejde!
Lavprishobby er angiveligt nu overtaget af smt-modeltog.dk
Og Martin der står bag modeltog er virkeligt en guttermand. Alt jeg har bestilt der er kommet nærmest dagen efter, så jeg glæder mig nu til min næste bestilling (afgivet i dag) kommer.
Normalt skriver jeg ikke anmeldelser, men jeg kan se de har fået mange hug herinde for at være dårlige;
Men min oplevelse var sådan set ganske udemærket. Varen var billigere end andre steder, og blev afsendt hurtigt. Varen var pakket godt ind, og der var ingen problemer med pakken eller service.
Det var som at handle på enhver anden god webshop.
Er noget skuffet over lavprishobby.dk. Bestilte et bilbyggesæt hos dem sidst i marts. Betalte med mobilepay - alting ok. Men pakken kom aldrig. Ringede så i dag for lige at rykke. Øh-bøh-og-bum-bomme-lum. Nå han fik undersøgt situationen. Varen kan slet ikke skaffes længere. OK - men hvorfor skal jeg ringe og rykke for at få den besked. Øh-Bøh - de havde forsøgt at kontakte mig. OK - jeg har arbejdet hjemme hver dag den sidste lille måned og stort set ikke forladt hjemmet. Min mobil er på 24/7/365. Min email bliver overvåget på tilsvarende vis. Så den "forklaring" med at de havde forsøgt at kontakte mig - den forekommer mig faktisk noget tyndbenet.
Det er nu anden gang jeg bestiller, og det har ikke været en god oplevelse. Første gang var de afsindig langsomme til at få sendt varen. 2. Gang skete der simpelthen intet. Efter at ha rykket dem 2 gangen uden noget svar, valget jeg at bede dem om at annullere ordren. Det kunne De så heldigvis godt magte. Det blev sidste gang jeg benytter dem.
Fik heldigvis ikke købt noget.
Når de efter en uge, hvor jeg enda har rykket, endnu ikke har kunnet overkomme at svare på en mail så finder jeg altså et andet sted at handle :-(
De har Næsten ALT og er BILLIGE. God Shop.
Fine priser og stor udvalg, men de er noget sløve til at sende varene. Derfor kun 4 stjerner.
Fin servic, godt kontakt, varen rigtigt godt pakket ind, Lavprishobby vil jeg gerne anbefale.
Det er jo bare sådan det skal gøres - Ikke så meget "bling", men en shop hvor tingene fungerer, lav pris og hurtig levering.
Fin info,rimeligt hurtig levering og ikke mindst et billigt sted...:-)
Tak for super service Kim!!
TOGDILLEN er en fysisk forretning som har oprettet lavprishobby hvor de har nogle gode lave priser, når man handler i Deres netshop. Man har ligeledes muligheden for at få refunderet portoen hvis man skriver, at man ønsker at hente varen i butikken på Jyllingevej i Vanløse. Deres netshop er rimeligt nyoprettet og man skal have lidt tålmodighed med det man bestiller, da der godt kan gå op til en uge før varen er klar til afhentning. Har handlet en del hos dem nu og er yderst tilfreds med den service jeg har fået. Både i forretningen og via mail korrespondancen. Kan helt klart anbefale denne forretning. Både den fysiske forretning i Vanløse hvor priserne selvfølgelig er noget højere end på netshoppen.