online geld aangenomen, weinig communicatie, maar mooi produkt
Ik heb online zitzakken besteld op 26 mei 2012 (EUR 1100). Ik kreeg direct bevestiging en vragen over het design van de personalisation en dat ging prima, maar toen hield de communicatie op. Sindsdien heb ik er zelf elke keer achteraan gemoeten om te vragen wat de status is van mijn bestelling. Na 4 keer emailen en beloofd worden dat ik zsm de leverdatum zal weten is er vandaag (7 juli 2012) maar weer een emailtje uit gegaan om te vragen wanneer ik de zitzakken mag ontvangen. Ik hoop dat die zitzakken wel heel erg mooi, comfortabel en goed zijn. Service is niet het meest belangrijke voor deze winkel, volgens deze klant (tot nu toe).
Update (12-Jul-12): Als gevolg van mijn bovenstaande beoordeling (die ik natuurlijk wel netjes ook aan info@ had laten sturen door trustpilot) werd ik onmiddelijk benaderd per email of ik mijn beoordeling wel even wilde laten wachten tot ik het product had ontvangen..... Wat een ongelooflijk gemiste kans! In plaats van verdedigend (of bijna aanvallend) te communiceren, hadden ze bij lazyjack gewoon aan kunnen bieden om eens te luisteren naar mijn zorgen, maar dat was blijkbaar niet de bedoeling.
Vandaag (12-Jul-12) wel de 4 personalised zitzakken ontvangen. Erg mooi, sterk en super cool. Niet helemaal zeker over het volume van de vulling, maar we gaan van ze genieten.
Conclusie: goede producten, maar de communicatie kan echt beter.