Lazysusantuinmeubelen Reviews

4,7

Dit is een fantastische tuinset: prachtig om te zien, perfect afgewerkt met de beschermtopjes op de schroeven, gemakkelijk in elkaar te zetten. Geapprecieerd detail is de knop om de opening voor de pa... Toon meer

Heel tevreden met mijn nieuw tuinsetje. Tevreden klanten komen terug hé! Vandaar dat ik reeds klant ben bij Lazy Suzan. Degelijk materiaal en mooi design. Duidelijk instructies, snelle levering. TOP👍... Toon meer

Wat een voortreffelijke service biedt Lazy Susan! Nadat wij vorig jaar al 3 nieuwe zittingen voor onze stoelen hadden ontvangen, omdat er iets mis was met de coating, ging het helaas dit jaar wee... Toon meer

Wij zijn heel tevreden over de totale gang van zaken vwb de bestelling en levering. Bij ontvangst was 1 rugleuning beschadigd. Heb foto's gemaakt en doorgestuurd. Direct werd er actie ondernomen en... Toon meer

1. Huis en tuin

Over Lazysusantuinmeubelen

Lazy Susan Garden Furniture

Welkom bij Lazy Susan, jouw betrouwbare leverancier van kwalitatief onderhoudsvrije tuinmeubelen. Bestand tegen roest en rotten. Gratis bezorging!

Bij Lazy Susan is onze specialiteit het creëren van buitenmeubelen die prachtig zijn vervaardigd uit hoogwaardig en duurzaam gegoten aluminium.

Bekijk onze buiten collectie om ervoor te zorgen dat jouw tuin alles heeft wat het nodig heeft voor een zomer buiten.

Kies uit een breed scala aan ontwerpen om aan verschillende eisen te voldoen, van grote tot kleine bijeenkomsten. Onze collectie bestaat uit 10, 8, 6, 4 en 2 persoons sets, uitgevoerd in prachtig antiek brons, leisteen grijs en hedendaags geïnspireerd wit.

Bezoek onze website Onderhoudsvrije tuinsets 6 Persoons Tuinmeubelen 4 Persoons Tuinmeubelen 2 Persoons Tuinmeubelen Metalen Tuinbanken liefdadigheid

Uitstekend

Vraagt klanten om een review

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Alle reviews

18 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Mooie en degelijke tuinset

Snelle en nette levering, eerst van de kleurstalen en daarna van de meubels zelf. Alles heel goed verpakt en eenvoudig te monteren. Mooie en degelijke tuinset. Eén van de 6 stoelen had een klein mankement. Direct opgepakt door de service-afdeling en vervolgens snel en heel netjes afgehandeld.

18 juni 2025

Goed geholpen na contact via e-mail

Goed geholpen na contact via e-mail! En snelle correcte bezorging!

13 juni 2025

Antwoord van Lazysusantuinmeubelen

Hallo Kitty, Bedankt dat u de tijd heeft genomen om ons te laten weten dat de levering die u heeft ontvangen aan onze hoge Lazy Susan standaard voldeed. Klanttevredenheid is onze topprioriteit van bestelling tot levering. Met vriendelijke groet - Lazy Susan Team

Customer Service is geweldig

Prachtige setje, snel geleverd. Een stoel armleuning was beschadigd maar dit werd snel vervangen, wat een geweldige customer service hebben ze.

10 juli 2025

Antwoord van Lazysusantuinmeubelen

Hallo Familie van Schaick, wij stellen het zeer op prijs dat u de tijd heeft genomen om ons uw feedback te geven. De tevredenheid van onze klanten en de service die wij verlenen staat voorop bij Lazy Susan en wij zijn dan ook blij te horen dat u goede ervaringen met ons heeft. Met vriendelijke groet - Lazy Susan Team.

Duidelijke website

Duidelijke website. Makkelijk bestellen. Voldoet aan de beschrijving. De reden dat ik geen 5 sterren geef komt omdat er geen aandacht was gegeven aan mijn opmerking. Levering is zonder overleg gedaan.

4 juni 2025

Antwoord van Lazysusantuinmeubelen

Hallo meneer Van der Linden, Bedankt dat u de tijd heeft genomen om deze recensie te schrijven en uw bezorgervaring te beschrijven. Alle feedback wordt door ons zeer gewaardeerd, omdat het ons hier bij Lazy Susan in staat stelt om onze diensten verder te ontwikkelen. Met vriendelijke groet - Lazy Susan Team

Snel geleverd en is een leuke set… TULIP Bistroset (Tafel en 2 stoelen, brons)

Snel geleverd en is een leuke set (TULIP Bistroset (Tafel en 2 stoelen, brons)). Wel even een werkje om alles in elkaar te zetten, maar het resultaat is er naar.

7 juni 2025

Antwoord van Lazysusantuinmeubelen

Hallo, hartelijk dank voor uw vriendelijke reactie. We zijn erg blij om te horen dat u blij bent met uw nieuwe meubels. We hopen dat u er nog vele jaren van zult genieten, omringd door vrienden en familie. Met vriendelijke groet - Lazy Susan Team

Snelle en correcte levering

Snelle en correcte levering

Mooie en stabiele meubelen

6 juni 2025

Antwoord van Lazysusantuinmeubelen

Hallo, bedankt dat u de tijd heeft genomen om een beoordeling achter te laten. We zijn erg blij om te horen dat u tevreden bent met onze producten en we hopen dat u er nog vele jaren plezier van zult hebben. Met vriendelijke groet - Lazy Susan Team

Kwaliteit

Vlotte stipte levering. Kwaliteit.

30 mei 2025

Antwoord van Lazysusantuinmeubelen

Hallo Karin, Wij stellen het zeer op prijs dat u de tijd heeft genomen om ons feedback te geven over uw levering. Het doet ons plezier te horen dat alles naar wens is verlopen en dat u nu in het bezit bent van uw prachtige Lazy Susan tuinmeubelen. Met vriendelijke groet - Lazy Susan Team

Goed is goed

25 mei 2025

Antwoord van Lazysusantuinmeubelen

Hallo meneer Schippers, bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring met ons te delen. We zijn altijd blij als onze klanten tevreden zijn. Met vriendelijke groet - Lazy Susan Team

Erg klantvriendelijk en mooie goede…

Erg klantvriendelijk en mooie goede tuinset, erg blij mee

20 mei 2025

Antwoord van Lazysusantuinmeubelen

Hallo Ilonka, we zijn blij dat u een uitstekende ervaring heeft gehad met Lazy Susan. Bedankt dat u ons hierover heeft verteld. Met vriendelijke groet - Lazy Susan Team

Antwoord van Lazysusantuinmeubelen

Hallo, we zijn blij dat u een uitstekende ervaring heeft gehad met Lazy Susan. Bedankt dat u ons hierover heeft verteld. Met vriendelijke groet - Lazy Susan Team

Zeer goed prijs verhouding

Aluminum tafel en twee stoelen voor een redelijk prijs, was met een kleine half uur in elkaar en staat netjes in de tuin. Levering was ongeveer 4 werkdagen.

11 mei 2025

Antwoord van Lazysusantuinmeubelen

Hallo Steven, bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring met ons te delen. We zijn altijd blij als onze klanten tevreden zijn. Met vriendelijke groet - Lazy Susan Team

Snel geleverd en prima kwaliteit.

Snel geleverd en prima kwaliteit.

22 april 2025

Antwoord van Lazysusantuinmeubelen

Hallo, Wij stellen het zeer op prijs dat u de tijd heeft genomen om ons feedback te geven over uw levering. Het doet ons plezier te horen dat alles naar wens is verlopen en dat u nu in het bezit bent van uw prachtige Lazy Susan tuinmeubelen. Met vriendelijke groet - Lazy Susan Team

Lazy Susan doet wat het beloofd

We genieten al jaren van onze Lazy Susan tuinset, die het hele jaar buiten staat. Helaas was van alle stoelen de coating losgelaten. Dit viel nog binnen de garantie en heel snel hadden we weer gloednieuwe stoelen.
Bedankt voor deze service!

21 april 2025

Antwoord van Lazysusantuinmeubelen

Hallo Patricia, wij stellen het zeer op prijs dat u de tijd heeft genomen om ons uw feedback te geven. De tevredenheid van onze klanten en de service die wij verlenen staat voorop bij Lazy Susan en wij zijn dan ook blij te horen dat u goede ervaringen met ons heeft. Met vriendelijke groet - Lazy Susan Team.

We zijn echt blij met onze bestelling

We zijn echt blij met onze bestelling. De tafel en de stoelen zijn echt mooi. We hadden al een bank een paar jaar geleden gekocht en zijn super blij van de kwaliteit. Die staat het hele jaar buiten en weerstaat alle weersomstandigheden zonder te roesten noch te verkleuren. Het is echt de investering waard. De stoelen zijn comfortabel, wat ook echt is goedgenomen. De naverkoopdienst is behulpzaam.

11 april 2025

Antwoord van Lazysusantuinmeubelen

Hele leuke rustieke tuinmeubelen te…

Hele leuke rustieke tuinmeubelen te kiezen hier.
Wij wilden een echt leuk bistro setje en dat is gelukt!!!

6 april 2025

Antwoord van Lazysusantuinmeubelen

Hallo Mirella, hartelijk dank voor uw vriendelijke reactie. We zijn erg blij om te horen dat u blij bent met uw nieuwe meubels. We hopen dat u er nog vele jaren van zult genieten, omringd door vrienden en familie. Met vriendelijke groet - Lazy Susan Team

Prima op tijd en keurig verpakt

Prima op tijd en keurig verpakt. Het in elkaar zetten was eenvoudig.

7 april 2025

Antwoord van Lazysusantuinmeubelen

Hallo Els, bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring met ons te delen. We zijn altijd blij als onze klanten tevreden zijn. Met vriendelijke groet - Lazy Susan Team