LB Forsikring A/S Reviews 41

TrustScore 2.5 uit 5

2,4

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Hold dig langt væk fra dette forsikringsselskab. Dine penge vil de gerne have, men dække dine skader vil de ikke. Jeg oplever manglende faglighed hor sagsbehandlerne. Jeg har stadig en anmeldelse fr... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

En god tryg forsikring som sætter sig ind i problematikken da jeg som kunde stod med vandskade jeg takker for en god behandling

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Har været kunde i en menneskealder. Gik fra Bauta til dette - alt fungerede.. Søde, rare arbejdere som klarede vores sager med det samme. Nu er alle vores sager gemt, så man ikke kan se hv... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Fortjener ikke engang 1 stjerne! Faldt maj 2025 og slog mig. Læge vurderede fys. kontaktede min ulykkeforsikring. Har rykket og rykket men forsat intet hørt! Herudover har min hund haft sygefo... Toon meer

Bedrijfsgegevens

Geschreven door het bedrijf

LB Forsikring er et medlemsejet forsikringsaktieselskab, der består af forsikringsgrupperne Lærerstandens Brandforsikring, Runa Forsikring, Bauta Forsikring, LB Forsikring til PFA og LB Erhverv.

2,4

Slecht

TrustScore 2.5 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Laaaaaaaaaaaang svartid

LB søger nye kunder-men de skriver altid at de svarer på spørgsmål om 7 uger-nu er der gået 8 uger???
Det er ikke i orden

13 februari 2025

Utilfredsstillende

Jeg tror lige jeg har haft den samtale med jer, der har gjort at I mister mig som kunde.
Havde en dame fra rejseafdelingen i røret. En stjerne for at I da i det mindste tog telefonen.

18 juni 2025

Hundeforsikringen, urimelig ventetid

Hundeforsikringen: Det er urimeligt, at Lærerstanden først kan reagere 8 uger efter, at anmeldelsen er modtaget. Man har en forsikring for at være sikret, og det er man ikke, når der går 2 måneder. Sådan har det ikke været før; hvad er der sket i organisationen, siden man oplever en så markant forringelse? Vi overvejer at flytte alle vores forsikringer hos jer, da I åbenlyst ikke hjælper, når der er behov. Virkelig vred!

10 september 2024
Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Dårlig kundeservice og kontakt

Har en sag kørende ang rør brud.
Men nu hvor vi er lidt i kontakt kan man ikke komme igennem, de ringer ikke tilbage! Selvom man har svaret i tlf at man vil ringes op. De kigger ikke i scalepoint at de skal ringe.
Man kan ikke få er direkte nummer til den person som er på sagen man skal igennem en lang tlf kø og snakke med en som ikke kender sagen. Derved tager det meget længere tid end det burde for alle!

19 augustus 2024

Husforsikring stiger med over 50%

Husforsikring stiger med over 50%
Som ud af det blå meddeles det mig via E-boks, at min husforsikring stiger med over 50%.
Det er ikke fordi jeg har anmeldt nogen skader gennem lang tid, men skyldes, fortæller de, at andre forsikringstagere anmelder flere skader, og derfor skal vi alle åbenbart stige med over 50%.
Jeg har nu valgt at opsige min husforsikring hos LB og flyttet den til andet væsentligt billigere selskab med samme dækningsgrad.
Da jeg ringede ind for at fortælle, at jeg ønskede at skifte for ca. en måned siden, fik jeg meddelt, at det forstod man godt. De ville have gjort det samme.
I bund og grund et underligt forsikringsselskab.

19 augustus 2024
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

LB har lavet en fejl tilbagebetaling og sendt en faktura

LB har sendt en faktura ca. et halvt år efter forsikringen var opsagt, som jeg selvfølgelig afviser i netbank. Da den bliver ved med at opkræve måned efter måned, ringer jeg til det nummer, som står på fakturaen, efter en lang vente kø på over en halv time, får jeg en medarbejder i røret, som så fortæller at jeg har ringet til det forkerte nummer - nå men kommer så efter noget tid igennem til det rigtige nummer(som ikke står på fakturaen). Her viser det sig at LB har lavet en automatisk tilbagebetaling ved en fejl, som de så har opkrævet igen, men det er ikke det de skriver på fakturaen. Jeg siger at de bare kan sende en ny opkrævning på det beløb som de ved en fejl har overført til min konto, så betaler jeg den med det samme, men medarbejderen vil have, at jeg skal spilde min tid på at kontakte betalings service og få annulleret min afvisning.

9 juli 2024

Virkelig UBRUGELIG!

Virkelig UBRUGELIG, når man har brug for det! Vi havde en el-skade og kortslutning i hele huset, hvilket bl.a. ødelagde vores vaskemaskine, tørretumbler og køleskab. Forsikringsmanden mente, jeg godt kunne vente til mandag med at få hjælp, og skaden skete altså på en onsdag - og jeg har to små børn! Der gik næsten TO MÅNEDER, før jeg fik mine penge, og det skete kun fordi, jeg ringede hver evig eneste dag, da der ikke skete en skid.

Nu sidder jeg og har brug for dem igen, og kan ikke komme igennem på telefonen. Jeg var nr. 24 i kø kl. 8.30, nu er klokken 13.47, og de sagde, jeg ville blive ringet op omkring kl. 12! Håber ikke, vandet der drypper ind i mit hus, ødelægger alt for meget, inden nogen får fingeren ud og ringer! USELESS!!!!

6 februari 2024
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Jeg oprettede en sag vedr. brud på kloak - intet hørt...

Jeg oprettede en sag vedr. brud på kloakrør d. 5/12-2023. Disse "brud" blev opdaget efter der blev lavet TV-inspektion i forbindelse med anden undersøgelse af huset.

Jeg har ringet og skrevet flere gange, og kun 1 gang for ca. 3 uger siden - fik jeg en tilbagemelding om, at man ville kigge ind i sagen... (Stadig intet hørt)... Hvis dette er måden at hjælpe sine kunder, så trækker jeg snart "alle" vores forsikringer vi som familie har hos LB ud og over til et andet selskab.

LB hvor er jeres kundeservice?

5 december 2023

Stormskade- væltet træ

Den 21 December 23 væltede et stort kastanjetræ fra naboens grund, og ind over vores.
Naboen er desværre et dødsbo, så sagen kører gennem en advokat i Kolding.
Jeg ved at advokaten har sendt flere mails til LB forsikring, men det tyder på at LB forsikrings strategi er at tie sagen ihjel.
Jeg ved godt at hverken naboen eller forsikringsselskabet er ansvarlig, hvis det er et frisk træ.
Jeg mener dog at træet langt fra er frisk, da der er både råd og hult i stammen, og barken er tydelig angrebet af svamp, der går ind i revner i stammen.
Det mindste man fra LB forsikring kunne gøre var da at sende en sagkyndig ud og kigge på træet, men intet har man hørt.
Jeg kan på ingen måde anbefale LB forsikring.

21 december 2023
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Er LB forsikring rejst til månen?

Øv, øv, øv!!
Har været kunde i mange år og ikke haft meget at klage over, men nu har jeg en rotteskade på huset og der sker bare ingenting! Altså som i absolut ingenting!
Sagen er startet i juni 2023.
Taksator og håndværkere har været forbi men nu er der radiotavshed...
De læser ikke beskeder på scalepoint.
De svarer ikke på direkte mail.
Man er nummer 50 i køen når man ringer (rekorden er lidt over 100!).
Deres taksator er fra Sedgwick og ham har jeg ringet til et utal af gange men kun for at få fat på en telefonsvarer som lover at der vil blive ringet tilbage....
Nu prøver jeg her i håb om at dårlige anmeldelser betyder noget.

14 december 2023
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Man skyder sig selv i foden!!!

Jeg har aldrig oplevet en mere urimelig og umenneskelig service hos denne forsikring.
Jeg får en opringning om at jeg skal betale 50% af selvrisiko, for en skade en anden har påtaget mig. Fatter ikke hvordan de kan komme til en konklusion om, at jeg skal betale for noget jeg ikke har gjord. Vedkommende jeg taler med i telefonen er helt uforstående og havde en ligegyldig tone, samt råber hun af mig. Jeg Anbefaler dem IKKE til nogen. Man skyder sig selv i foden i dette selvskab.

30 november 2023

Uduelighed på højt niveau

Det er ikke studenterhuen der trykker hos LB forsikring. Som kunde hos LB er det åbenbart umuligt at få svar på helt simple spørgsmål. Det er vist tid til at finde et nyt forsikringsselskab, for LB er uduelige.

28 juli 2023

Hej John

Tak for din anmeldelse af LB Forsikring. Det ærgrer mig, du ikke føler, du har fået svar på dine simple spørgsmål, da vi er medlemsejet, og altid går efter at hjælpe vores medlemmer.

Du må meget gerne sende lidt information om din sag samt din kontaktinformation til trustpilot@lb.dk, så kan jeg sørge for at en medarbejder ringer dig op.

Jeg håber at høre fra dig.

Amalie, Marketingsafdelingen

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Blev kørt ned af en af deres kunder på…

Blev kørt ned af en af deres kunder på en cykelsti. Billisten tog det fulde ansvar, men efter 5 år har LB forsikring stadig ikke taget ansvar for ulykkken. De prøver at sylte sagen, og nu er jeg kan jeg ikke arbejde mere og har et erhvervsevnetab. De lover en masse ting men løber fra det hele, og prøver spise en af med småpenge.

17 juni 2022

Hej Lars

Vi er kede af at høre om din uheldige situation. Vi vil meget gerne kigge på sagen og hjælpe dig bedst muligt.

Hvis du oplyser et skadesnummer til trustpilot@lb.dk, kan vi kigge på sagen og kontakte dig.

Amalie, Digital Marketing og Salg

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Skakmat hos LB - Sag stadig ikke løst efter 9 måneder, og hertil manglende svar, fremdrift og prioritering fra LB.

Vi har en uløst sag om et sprunget rør på badeværelset tilbage fra august 2022, den er stadig ikke løst her i slut april 2023, og vi aner ikke hvor de er med sagen, fordi de ikke vender retur. Vi er blevet syltet gang på gang, og det er ikke vores oplevelse at vi er blevet ordenligt serviceret. Vi aner ikke hvordan denne sag ender, men kan ikke rigtig gøre andet nu end at vente til de vender retur så vi kan få lavet den nødvendige reparation. Vi føler os totalt skakmat, og denne mangel på service, ordentlig rådgivning og fremdrift er under al kritik. Vi valgte LB pga. de gode anmeldelser, det er virkelig utroligt skuffende desværre. Vi bruger som mange andre familier rigtig mange penge på forsikring hvert år, havde vi kendt til den slags dårlige erfaringer havde vi aldrig valgt LB, derfor denne anmeldelse.

24 april 2023

Hej Nanna

Tak for din anmeldelse og for dit medlemskab af LB Forsikring.

Jeg må indrømme, at jeg læste din anmeldelse med stor ærgrelse, og selvom jeg ikke kender til den konkrete skade, du refererer til, så er jeg rigtig ked af jeres oplevelse af, at vi har syltet jeres sag. Dette vil jeg naturligvis gerne følge op på. Vi er sat i verden for at hjælpe vores medlemmer og bestræber os altid på at yde en god og brugbar vejledning og hjælp, og at det ikke er den oplevelse, I har haft, kan jeg kun beklage.

Jeg vil opfordre dig til at sende dine kontaktoplysninger til trustpilot@lb.dk. Herefter vil vi kontakte dig hurtigst muligt.

Stephanie, Skadeafdelingen

Dårlig service og snyd

Jeg har betalt til min forsikring i mange år og indbo’s forsikring har jeg aldrig brugt. Min mor blev indlagt på intensiv hjerteafdeling i slutningen af sidste år, hvor jeg fik at vide hun skulle dø. I forvirringen mister jeg min bilnøgler og ringer forgæves til forsikringen lidt tid efter (man må ikke have telefoner tændt på intensiv, hvor jeg brugte det meste af døgnets timer) og vi har desværre haft indbrud i bilen flere gange siden. INTET vil forsikringen dække. De mener det er selvforskyldt og jeg skulle have reageret, selvom jeg både har ringet og skrevet via. kontaktformularen uden at få svar. Jeg var villig til at betale selvrisiko og jeg er egentlig ligeglade med alle mine ting, jeg bedte om hjælp til omstilling af billåsen. Det har jeg ikke råd til selv pt, så nu kan tyveriet fortsætte. Umenneskeligt af jer!

20 april 2023

Hej Anja

Jeg er ked af at læse om din oplevelse med os og vil gerne beklage denne.

Hvis du ønsker en gennemgang af sagen eller har uafklaret spørgsmål, er du velkommen til at sende en mail med dine kontaktoplysninger til trustpilot@lb.dk. Så sørger jeg for, at du bliver kontaktet.

Signe, Marketingafdelingen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Nogle gange er prisen bare ikke alt

Nogle gange er prisen bare ikke alt. Nogle gange handler det om kvalitet, om medarbejderne, det kompetente, måden man møder andre på, smil på læben og meget mere - ja, sådan blev jeg mødt i telefonen da jeg ringede ind. Har været kunde i LB siden 2011 og i dag ringede jeg ind for at høre om prisen på min bilforsikring kunne gøres billigere. Selvom den søde sagsbehandler, Katharina, ikke kunne gøre noget ved prisen, så havde hun da bekræftet endnu en gang hvorfor det er så specielt at være i LB. Tak for snakken og dine gode råd med på vejen!

4 december 2022

Hej Camilla

Mange tak for din 5-stjernet anmeldelse her på Trustpilot.

Det glæder mig at læse, at du oplever kvalitet og kompetente medarbejdere og god service.

Som medlemsejet forsikringsselskab er det vigtigt for os at give vores medlemmer den bedste service. Uanset om henvendelsen drejer sig om et tilbud, en behovsafdækning, spørgsmål til dækninger eller skadesbehandling mm.

Tak fordi du valgte os som dit forsikringsselskab.
Vi håber, at du har lyst til at være en del af vores fællesskab i mange år endnu.

Jeg ønsker dig en rigtig god dag.

Malene, Forsikringskonsulent

Hurtigt og problemfrit

Min hund er blevet syg, og det har været så nemt at melde skade/sygdom, selvom der har været flere behandlinger i samme sygdomsforløb. Hurtig og problemfri behandling.

13 september 2022

Hej Malou

Mange tak for din 5-stjernet anmeldelse her på Trustpilot.

Det glæder mig at læse, at du har oplevet en hurtig og problemfri behandling.

Som medlemsejet forsikringsselskab er det vigtigt for os at give vores medlemmer den bedste service. Vi bestræber os altid på at hjælpe alle vores medlemmer hurtigt videre, efter skaden er sket. Så det glæder mig at læse, at det også er din oplevelse.

Tak fordi du valgte os til at passe på dig og dine ting.

Jeg ønsker dig en rigtig god dag.

Malene, Forsikringskonsulent

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Rejseforsikring: så besværlige at du giver op..

På rejseforsikring lever LB i 90erne. De forstår ikke at en billet kan komme fra en platform med en robot i udlandet som ikke kan sende alt muligt retur uanset hvor meget du skriver til den. LB bliver ved at forlange refusion. Til sidst har du brugt sindssygt meget tid herpå og må bare give op selvom sagen er klokkeklar med afbud på grund af indlæggelse... Tak for intet.

12 februari 2022

Hej Tune.
Jeg er ked af at høre, at du har oplevet en ufleksibel behandling i forbindelse med din afbestillingsforsikring. Vi forsøger altid at finde nogle løsninger, som er til gavn for både vores medlemmer og for fællesskabet.
Hvis du vil sende os et skadenummer på din sag, så ser vi på sagen igen med henblik på at finde en fornuftig løsning. Du kan sende skadenummeret til trustpilot@lb.dk.

Mette / Skadeafdelingen

Lees meer over geverifieerde reviews.