Ik heb 3 verschillende L&C Design tv meubels gekocht verspreid over 2 aankopen. Beide keren heb ik de meubels binnen een uur op kunnen halen (even belletje gepleegd vooraf). Bij het 3e meubel w... Toon meer
Voor in de caravan de oplossing om op drie plaatsen, (raam, zithoek, en bed) TV te kijken.de beugel is erg solide en mooi afgewerkt ik heb alleen de hoek waar de beugel is bevestigd verstevigd om dat... Toon meer
Ik kan deze website zeker aanraden! Ze leveren snel en zonder enige problemen, daarnaast krijg je ook precies wat je besteld hebt. Klanten service nog niet nodig gehad, dus daar kan ik niet ove... Toon meer
Prima site om te zoeken en de juiste beugel te vinden. Er is voldoende informatie over de beugel zodat je zeker weet dat je de juiste beugel hebt. Prima op tijd geleverd en verpakking was ook pri... Toon meer
Latijnzeil 11, 1319 EN, Almere
- 036-8487320
- info@lcdwandbeugels.nl
- lcdwandbeugels.nl
Zoals omschreven
Een degelijke steun voor de tv, niet te grof en makkelijk te plaatsen.
Netjes en vlot zoals het hoort
Prima product (zonder handleiding iets lastiger in elkaar te zetten) en nette vlotte aflevering.
Gewoon prima, zoals het hoort!
Deze site levert gewoon zoals het zou moeten. Bestellen, zelfde dag versturen en morgen in huis. Zo moet het en zo doet LCDWandbeugels het dus ook. Toppie dus!
Schroeven passen niet, in de in de muur zittende, pluggen.
Het systeem ziet er mooi en stevig uit. Het lijkt goed te werken. Ik krijg het alleen niet voor elkaar om het in de muur te krijgen. Ik heb de juiste maat muurboor gebruikt maar het lijkt niet te passen.
Goede service en aanbod
Beugel afgehaald. Kon zonder problemen vervangen worden door andere kleur
goede snelle service
Vrijdag laat besteld en dinsdag al in huis.
prima
goed product, snel meteen volgende dag geleverd. prima prijs/kwaliteit verhouding.
Veel keuze, snelle levering
Ik bestel hier nu mijn 2e wandbeugel, degelijk spul, veel keuze, makkelijke selectie op de website. De prijs is ook goed voor wat je krijgt. Ik was zelf op zoek naar een witte beugel, die hebben ze en je kunt er ook op selecteren wat de keuze zeer eenvoudig maakt. Goed product, goede site.
een duidelijke site waar het juiste besteld kan worden en een snelle levering.
Een uitstekende internetwinkel.
ZEER SNELLE LEVERING VOOR IN BELGIE TE ZIJN GELEVERD.
ZEER STEVIGE BEUGEL.
Snel, duidelijk, eenvoudige te bestellen, goede informatie
Goed en professioneel
Perfect!
Ik had een verkeerde beugel besteld maar kwam daar pas achter toen deze al aan de muur was bevestigd!
Gebeld en men dacht echt met mij mee. Met een passende adapter die de volgende werkdag al geleverd werd bleek de beugel uiteindelijk prima te passen om mijn TV.
Absoluut top!
Ik schrijf nooit beoordelingen over aankopen. Maar het moet gezegd; allereerst is de prijs prima en de bezorging uitmuntend! Ik had de wandbeugel vrijdagmiddag rond 1700h besteld en zaterdag om 1000h is hij bezorgd.
Complimenten!