Ikke engang én stjerne er det værd. Frisøren tog bare tilfældige totter i mit hår, da vedkommende skulle klippe både spidser og etager. Ikke engang skilningen satte frisøren på plads, inden vedkom... Toon meer
Jeg har prøvet adskillige frisører i København i de fem år jeg har boet her. Le Coiffure var en af de første jeg prøvede. Var glad for dem, men tænkte at jeg skulle prøve noget nyt, så gik til andre... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Skarpe klipninger (af hår OG skæg), hvor man bliver taget med på råd undervejs. Sammen med den behagelige, afslappede stemning er det hundrede procent pengene værd.
Bedrijf heeft geantwoord
Jeg har nu været fast kunde hos Riham, og wow – det er en fantastisk oplevelse hver eneste gang! Hun er ikke bare dygtig til at klippe med imponerende præcision og smukke detaljer, men hun skaber ogs... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Leder du efter en frisør i nærheden af Valby, Vesterbro og Frederiksberg? Så er du kommet til det helt rette sted. Hos Le Coiffure tilbyder vi både dameklip og herreklip til en skarp pris. Vi er et hold af kompetente frisører, der går op i at give vores kunder lige det look, de ønsker. Du kan derfor være sikker på at modtage en god og professionel behandling af en af vores dygtige frisører, uanset om du leder efter en herrefrisør eller en damefrisør til din hårklipning. Du kan finde en oversigt over alle vores behandlinger og priser her. Vi forstår, at folk er forskellige, og derfor tilbyder vi altid et skræddersyet look direkte til dig og dine ønsker.
Falkoner Alle 44, 2000, Frederiksberg, Denemarken
- info@lecoiffure.dk
- lecoiffure.dk
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Varm velkomst og flot klipning
Følte mig velkommen straks jeg trådte ind ad døren og fik den fineste klipning, som passer til mit hår.
Fantastisk frisør
Le Coiffure - professionel klipning.
Det er efterhånden nogle år siden, jeg skiftede frisør til Falkoner Alle 44.
I de forgangne år, har jeg været særdeles tilfreds med udførelsen af håndværket, hvad enten det har været udført af Sahar eller indehaver.
Når dertil kommer, at omgivelserne er hyggelige og priserne rimelige, synes jeg, at stedet fortjener en varm anbefaling.
Altid tilfreds
Jeg er blevet klippet af Sahar i godt tre år. Hun er super dygtig og meget omhyggelig. Generelt et godt og hyggeligt sted.
Ikke én stjerne værd
Ikke engang én stjerne er det værd.
Frisøren tog bare tilfældige totter i mit hår, da vedkommende skulle klippe både spidser og etager. Ikke engang skilningen satte frisøren på plads, inden vedkommende gik i krig.
Bad desuden om skjulte etager, men de blev i stedet klippet i et lag udenpå det hår, der nu titter fem cm frem under de etager, der er klippet op. Helt forfærdeligt at gå rundt med to længder hår udenpå hinanden.
Aldrig få klippet etager der!!
Fik ikke hvad jeg bad om
Fik ikke hvad jeg bad om. Min frisure er totalt ændret, til trods for at jeg blot bad om at få taget spidserne. Pas meget på hvem du lader dig klippe af. Tidligere har jeg haft ok erfaringer der, men der er kæmpe kvalitetsforskel på frisørerne.
Virkeligt god frisør!
Har været trofast kunde i 4 år og har altid været yderst tilfreds med både klipning, service og pris! Kan bestemt anbefales!
God service, pris og kvalitet.
Mahmoud giver god service og klipper som man ønsker. Kan stærkt anbefales.
Dejlig atmosfære og dygtig…
Dejlig atmosfære og dygtig frisør😘❤️Kommer helt sikkert igen❤️
Tilnærmelsesvist den bedste service jeg…
Tilnærmelsesvist den bedste service jeg har fået hos en frisør! Altid imødekommende, oprigtigt interesseret og lader dig ikke gå, før du er tilfreds med resultatet.
Kaffe, det får man altid, og gode samtaler starter som man ved ofte over en god kop kaffe… også her.
Har besøgt stedet utallige gange. Og det bliver jeg ved med.
Pris og kvalitet hænger desværre sammen…
Pris og kvalitet hænger desværre sammen i dette tilfælde. Det positive er dog det kun tager 10 minutter.
Frisøren gjorde nærmest det modsatte af nogle af mine ønsker. Ingen vask med som oplyst.
Jeg vil nærmest vove den påstand at frisøren ikke var uddannet. Vurderet ud fra klippeteknik og det endelige resultat.
Desværre skuffende.
Rigtig skidt
Rigtig skidt, vil ikke anbefale denne frisør, jeg skulle have klippet pandehår, og det gik helt galt.... og generelt er mit hår skævt klippet... græder .. poor summer time :(((( ville ønske jeg ikke var blevet klippet
Ville gi 0 stjerner
jeg blev klippet der og jeg sagde jeg…
jeg blev klippet der og jeg sagde jeg ville beholde længden og han klippede og klippede indtil jeg ligner en munk jeg er meget utilfreds. 240kr uden nogen god frisør men også at der stod man fik vask med, og det gør man ikke men skulle stadig betale 240kr.
En fin frisørforretning
Jeg har været kunde af LeCoiffure for de sidste 3 år. Mahmud og hans team er dytige og sympatiske. De fleste gange har Ziba klippet eller stribet mit hår - hun gører det altid lige præcis som jeg vil have det. Jeg bliver ikke stresset når jeg er hos LeCoiffure - jeg kan ikke sige det sammen mht mange andre frisører.
En anden ting som er meget vigtigt for mig, er at jeg kan komme ind uden at bestille en tid!
det er den første frisør i mange mange…
det er den første frisør i mange mange år jeg har været tilfreds med.
Virkelig god frisør med gode og…
Virkelig god frisør med gode og kompetente personale.
This place is a SCAM
This place is a SCAM! I will be choked if the personnel has cut more than max 5 people! They think they can make a few bucks, but they do not know that they are playing with peoples hair, their looks and their confidence!
Lees meer over geverifieerde reviews.