Lederhosenland Reviews

TrustScore 5 uit 5

4,9

Zeer goed en vriendelijk geholpen en de keuze is enorm. Ik ben zeer snel geslaagd voor een dirndl en mijn zoontje voor een echte lederhose, maar voor de jongens waren er ook hele leuke en goedkopere a... Toon meer

Vorig jaar heeft mijn man een complete Lederhosenoutfit besteld en voor onze jongste dochter (toen 6) een schattig dirndljurkje. Dit heeft ze nog vaak gedragen tijdens verkleedpartijtjes. De kwaliteit... Toon meer

Uitstekend

TrustScore 5 uit 5

Alle reviews

1 review in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Snelle bezorging, mooie kwaliteit

Ziet er allemaal goed uit en makkelijk te bestellen! Let wel op dat de maattabel wat verwarrend is. Ik had jeansmaat 34 en een 52 zit als gegoten.

13 september 2014

Waar voor je geld. Voor info beter niet mailen wel bellen.

Laat ik voorop stellen dat een set voor € 89,95 geen slechte prijs is voor de spullen die je krijgt. Een mooie zware Lederhose (ik heb maat 52 besteld wat goed overeenkomt met w34 jeans), aardige kwaliteit overhemd (ook echt geschikt voor Oktoberfest) en prima sokken. Helaas heb ik een aantal dagen voordat ik de bestelling had geplaatst om (extra) info gevraagd via het contactformulier. Daar nooit geen reactie op gehad. Het toch maar gewaagd de bestelling te plaatsen. Omdat we inmiddels gewend zijn aan 'vandaag bestellen, morgen in huis' en ik de dag erna niets had ontvangen nog maar een keer een mail gestuurd (dit keer niet via het contactformulier maar direct via hun emailadres) met de vraag wanneer ik de spullen zou kunnen verwachten. Daar wederom geen reactie op gehad. Toen het nummer gebeld van de klantenservice en daar werd gelukkig opgenomen. Er werd mij vriendelijk uitgelegd dat de bestelling die dag nog verzonden zou worden wat ook zo was. Als je dus vragen hebt raad ik aan niet te mailen maar te bellen.

12 september 2014

Hoi Cor,

Dank voor de moeite die je genomen hebt te reageren. En uiteindelijk zijn we blij dat je tevreden bent over onze service-verlening. Je opmerkingen en commentaren gaan we zeker meenemen in het vervolg.

Veel plezier met je aankoop en de komende oktoberfeesten

Helemaal goed

Snel, gemakkelijk en goede kwaliteit

10 september 2014

Hoi Stephan,

dank voor je reactie en veel plezier ermee

Lederhosenland-team

Snelle levering, maar communicatie ondermaats

Bestelling ging eenvoudig (overzichtelijk, goede betalingsopties) en levering was zoals beloofd snel. Echter, na bestelling geen bevestigingsmail ontvangen dus in het duister tastend of de bestelling goed was verwerkt. Ook geen respons gehad op ingevuld contactformulier met een vraag specifiek hierop gericht. Communicatie daarom ervaren als zeer gebrekkig en voor mij ondermaats.

10 september 2014

Hoi Klant,

We kregen al vaker commentaar dat wij niet reageren op het contactformulier, terwijl we daar wel alle mails van binnen krijgen. Zou je het nog een keer willen proberen en dan graag je telefoonnummer erbij. Kijken of we het goed kunnen maken.

groet Lederhosenland-team

Voor de prijs moet je het niet laten!

Pas een volledig pak voor de Oktoberfeesten , Lederhosen hemd en kousen aangeschaft.
Nu helemaal klaar voor de Oktoberfeesten . Prachtige afwerking aan een héél gunstig prijs.0
Snel en correct afgeleverd. Niet twijfelen ;, doen kameraad !

Hoi Cans,

gaan we zeker doen, Cans!

groet Lederhosenland-team

Snel geleverd, goede kwaliteit, uitstekende prijs

Binnen een dag de bestelling binnen en zoals ik al van andere reviews had begrepen is de Lederhosen van uitstekende zware kwaliteit. Geen lage carnavalskwaliteit die je maar al te vaak aantreft. Overhemd is niet 100% katoen, maar verder wel mooi.
Broek valt wel wat klein uit voor lange mensen.

Hoi Sjoerd,

Ik ben ook 1m88, maar van daaruit worden de benen alleen maar mooier zichtbaar toch ?

ben je toch niet tevreden, kom dan langs bij 1 van onze filialen. Woon je te ver weg, dan nemen we contact met je op als je ons je telefoonnummer geeft.

Leder for life.

2 jaar geleden via internet een cheape, plastic lederhose aangeschaft. Commentaar van onze Oosterburen alom. Dit jaar een echte leren besteld bij Lederhosenland. Binnen 1.5 dag binnen. Nu zal ik zeker de blits maken in mijn nieuwe lederhose en de smaatjes in dirndls zullen vast & zeker niet van me af kunnen blijven. Shit is aan nu !

Hoi Koen,

zo te lezen heb je er veel zin in. Veel plezier ermee!

Lederhosenland-team

Ander overhemd geleverd dan op afbeelding website

Op de website zag ik een trachtenhemd staan. Ik dacht leuk bestel ik. Overhemd zou uit 100% katoen bestaan. Bij levering blijkt dat het een ander soort trachtenhemd is van andere fabrikant (OS Trachten/Orbis Textil) met 60% katoen en 40% polyester. Ik dacht ik houdt ze maar,daar het kan zijn dat men van leverancier is overgestapt en het overhemd op de website dat ik had afgebeeld gezien niet meer leverbaar is.

6 september 2014

Geachte heer Breevaart,

Dat is wel vervelend. What you see is whay you get, is ons credo. Misschien dat bij ons in de logistiek iets fout is gegaan. Zou u de moeite willen nemen om te reageren via ons contactformulier en uw telefoonnummer erbij. Dan nemen we snel contact met u op om te kijken wat er verkeerd is gegaan.

Lederhosenland-team

Mooi product, snelle service en heldere status updates van de zending

De lederhosen voldoet volledig aan de verwachtingen. De maat is ook precies goed. Ook vond ik de status updates van de verzending zeer duidelijk. Ik wist hierdoor precies wanneer het pakket geleverd zou worden.

Bedankt voor de goede service, ga zo door!

5 september 2014

Graag gedaan Remmelt

In 1 oogopslag de juiste keuze!

De overzichtelijke en duidelijke presentatie van de kleding op de website heeft me snel de juiste keuze doen maken. Perfecte outfit in de juiste maat. Top!

1 september 2014

Hoi Karry,

Fijn dat je zo tevreden bent, we hebben de hotshots als eerste laten zien. Vergeet echter niet dat we nog veel meer in ons assortiment hebben. Misschien iets voor volgend jaar ?

Het Lederhosenland-team

Passende stevige lederhosen

"Rudi bruin" lederhosen besteld en binnen 24 uur in huis. Zeer scherpe prijs en de lederhosen zijn van dik stevig leder. Maat 50 besteld en staat gelijk aan jeansmaat 33. Zeer tevreden met mijn aankoop en zeker aan te raden!

31 augustus 2014

Antwoord van Lederhosenland

Hoi Eric, dank voor je positieve reactie en goede tip om de maten te vergelijken met de jeans-maten. Kijken of we daar iets verder mee kunnen doen. Veel plezier met je aanschaf.

Het Lederhosenland-team

Snelle levering , stevige kwaliteit

Levering zou mogelijk 4 dagen duren , maar 2 dagen later lag het pakketje al op mij te wachten. Afwerking en kwaliteit zijn geweldig.

31 augustus 2014

Antwoord van Lederhosenland

Hoi Rick, dank voor je positieve reactie en veel plezier met je aanschaf.

Het Lederhosenland - team

Snel en goede kwaliteit

Binnen de 3 dagen had ik mij bestelling, net zoals op de site beschreven.
Al de stukken waren van goede kwaliteit zodus zeker zijn geld waard!

25 augustus 2014

Kwaliteit en snelle service

Lederhosen verkoopt kwaliteit met een goede service. Voor een goede aanbieding moet je bij hun zijn. De lederhosen zijn gemaakt van goed leer en mooi afgewerkt. Als ik er weer een zou kopen dan ga ik weer naar Lederhosenland.

18 augustus 2014

Goede producten - Matige IPAD Service

Mooie producten hebben jullie des te teleurstellender dat jullie matenmeter niet werkt op mijn IPAD. Moest mijn laptop van de plank halen en afstoffen.

17 augustus 2014

Beste Henri,

We zijn blij dat u tevreden bent over de producten. De voorgestelde verbetering met betrekking tot de iPad hebben we verder geleid en zullen meegenomen worden bij de update van de website.

Met vriendelijke groeten,
Team Lederhosenland