Beste Anita,
Het spijt ons dat uw ervaring niet volledig aan uw verwachtingen heeft voldaan. Normaal gesproken hanteren we een standaard levertijd van 2 weken, maar zoals vermeld op onze website, kan dit langer duren tijdens de feestdagen en hebben we u hierover ook per e-mail geïnformeerd.
Tijdens het proces van het testen van uw ontwerp zijn we echter tegen een probleem aangelopen waarbij er besloten was het onderdeel te vervangen. Dit heeft inderdaad tot enige vertraging geleid, maar ons belangrijkste doel is om hoogwaardige producten aan onze klanten te leveren, zonder dat de kwaliteit eraan leidt. Helaas kunnen we tijdens het testen geen exacte leverdatum garanderen, aangezien we niet zeker weten dat het testen probleemloos zal verlopen.
Desondanks hebben we begrip getoond voor het ongemak dat dit voor u heeft veroorzaakt en hebben we zelfs aangeboden om een monteur op onze kosten te sturen om de installatie voor u te vergemakkelijken. Toen u om verdere compensatie vroeg, hebben we u erop gewezen dat u al een korting van 30% heeft gekregen.
We hebben zojuist ons e-mailverkeer doorgenomen, maar konden geen bewijs vinden van een tweede aanbod voor een korting op een tweede bestelling. Wat betreft onze openingstijden, willen we benadrukken dat we een bedrijf zijn wat met afspraken werkt in plaats van een winkel. Ook zijn sommige van onze collega's momenteel met vakantie, waardoor we mogelijk wat beperkter zijn in personeel, wat tot afwijkingen in de openingstijden kan leiden. We bieden onze excuses aan voor eventuele ongemakken die hierdoor zijn veroorzaakt.
We willen u verzekeren dat we altijd beschikbaar zijn geweest via telefoon en e-mail om u op de hoogte te houden van de status van uw ontwerp en om zo goed mogelijk aan uw wensen tegemoet te komen.
LEDLETTERS