Ledlyskilder Reviews

4.621
TrustScore 5 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg handlet på nett og er veldig fornøyd med opplevelsen. Bestillingen var enkel å gjennomføre, og varen kom raskt og godt pakket. Produktet var akkurat som beskrevet på nettsiden. Kundeservicen var o... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Endelig en bedrift som har forstått kundebehandling. La inn en ordre på kvelden og betalte med Klarna. Neste morgen kommer jeg på at jeg hadde glemt en liten del. Ser at å bestille denne koste... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg hadde en lyslist med defekt dimmer og transformator som jeg ville reparere, samtidig som jeg ønsket å bytte ut halogen for led pærer. Etter flere mailvekslinger, med kort responstid, vennlighet o... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Sånn det skal være. Man vet egentlig ikke hvordan et selskap er før man trenger hjelp. det gjorde jeg, kom på at jeg hadde glemt en liten del etter jeg hadde sendt bestillingen. Sende epost og lurte p... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Bedrijfsgegevens

1. Lampenwinkel

Over Ledlyskilder

Geschreven door het bedrijf

Alt innen LED-belysning! 💡

På LEDlyskilder.no er vi DIN leverandør av LED-produkter! Vi streber etter å levere de beste prisene og den beste veiledningen til både profesjonelle og gjør-det-selv-entusiaster.
Vårt brede utvalg av produkter omfatter alt fra de minste LED-pærene til kraftig industriell belysning. Vi har alt av belysning du kan trenge til huset, garasjen, kontoret, lageret og mye mer! 🏠🏭

På LEDlyskilder.no er vi stolte av å kunne si at vi i over 4 år har jobbet med og levert de beste LED-produktene og servicen til hele Norge. 🚚📦

Den beste kundeservicen 🙋‍♂️

Hos LEDlyskilder.no er vi eksperter innen vårt felt og stolte over å alltid gi den beste kunnskapen og veiledningen om LED-belysning.

Har du spørsmål er du velkommen til å kontakte vår kundeservice på shop@ledlyskilder.no

• Lynrask levering!
  • Frakt fra kun 49 kr.
  • 30 dagers angrerett

Norges rimeligste LED

Geschreven door het bedrijf

Eget varelager med mer enn 1000 ulike kvalitetsprodukter
Alle produktene våre er nøye utvalgte, da vi utelukkende ønsker å forhandle de beste kvalitetsproduktene til kunder i hele landet. Prioriterer du kvalitet høyt, vil du høyst sannsynlig bli begeistret for utvalget vårt.

Hurtig levering

Leveres innen 2 - 5 hverdager

Du vil normalt motta din ordre innen 2-5 hverdager. Handler du for mer enn 2500 kr er frakten selvsagt gratis. Vi har selvsagt 21 dagers full returrett.

Contactgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Vraagt klanten om een review

Heeft 71% van zijn negatieve reviews beantwoord

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

Alle reviews

(4.621)

674 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Trappebelysning

Produktet ble levert raskt og svarte til forventningene, prismessig veldig bra.
Da det etter et år oppstod problemer med produktet, sånt kan skje med elektronikk, ordnet det opp på en svært ryddig måte, veldig hyggelig og imøtekommende kundeservice. 10/10!

1 september 2026
Review zonder uitnodiging
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Leverer gode produkt til folkelige…

Leverer gode produkt til folkelige priser.
Kundeservice gir også rask respons.
Alt i alt en god opplevelse å handle her.

3 september 2026
Review zonder uitnodiging

Hei Odd,
Vi jobber hardt for å holde prisene gode, og samtidig være raske på telefon og e-post når du trenger hjelp fra oss.

Tusen takk for en veldig fin tilbakemelding!

Veldig fornøyd!

Veldig fornøyd! Enkel bestilling, god informasjon underveis og svært rask levering. Produktet kom godt pakket og akkurat som forventet. Hyggelig og god kundeservice. Handler gjerne her igjen 😊

Hei Hanna,
Denne tilbakemeldingen ble vi skikkelig glade for 😊 Det betyr mye å høre at du har følt deg godt ivaretatt hele veien.

Og at du gjerne handler hos oss igjen, det tar vi som et stort kompliment. Tusen takk for tilliten!

Gode produkter

Gode produkter, og god service

Hei Erling,
Det er akkurat det vi ønsker å levere 😊 Tusen takk for tilliten og for de fine ordene!

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Fornøyd

Fikk hjelp med å finne rett transformator og lys.
Desse fungerer bra til sine formål.

15 januari 2026

Hei Ola,
Hyggelig at vi kunne hjelpe deg med å finne riktig kombinasjon 😊 Og aller viktigst, at det fungerer godt der du skal bruke det!

😁😁😁😁

😁😁😁👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌

Hei Arild,
Dette ser positivt ut ja, tusen takk for tilbakemeldingen. 😄

Ledlyskilder jobber for kunden👍

Ledlyskilder.no Og gutta som jobber der er helt supre,hele Retur opplevelsen gikk så kjapt..her snakker vi «alt for kunden»
Så fort jeg leverte inn returvaren på posten…så plinget d inn en melding om at ny vare var på vei til meg👏👏👏helt rått..

31 juli 2026

Hei,
For en fantastisk tilbakemelding å få! 😊 Dette varmer skikkelig her på kontoret.

Når noe må i retur, synes vi ikke du som kunde skal måtte vente unødvendig på at vi får varen tilbake og behandlet den først. Derfor er det ekstra godt å høre at du satte pris på måten vi løste det på.

Tusen, tusen takk for de fine ordene og for at du tok deg tid til å dele opplevelsen din. Det betyr mye for oss!

Dit is Trustpilot