Ledlyskilder Reviews

4.621
TrustScore 5 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg handlet på nett og er veldig fornøyd med opplevelsen. Bestillingen var enkel å gjennomføre, og varen kom raskt og godt pakket. Produktet var akkurat som beskrevet på nettsiden. Kundeservicen var o... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Endelig en bedrift som har forstått kundebehandling. La inn en ordre på kvelden og betalte med Klarna. Neste morgen kommer jeg på at jeg hadde glemt en liten del. Ser at å bestille denne koste... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg hadde en lyslist med defekt dimmer og transformator som jeg ville reparere, samtidig som jeg ønsket å bytte ut halogen for led pærer. Etter flere mailvekslinger, med kort responstid, vennlighet o... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Sånn det skal være. Man vet egentlig ikke hvordan et selskap er før man trenger hjelp. det gjorde jeg, kom på at jeg hadde glemt en liten del etter jeg hadde sendt bestillingen. Sende epost og lurte p... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Bedrijfsgegevens

1. Lampenwinkel

Over Ledlyskilder

Geschreven door het bedrijf

Alt innen LED-belysning! 💡

På LEDlyskilder.no er vi DIN leverandør av LED-produkter! Vi streber etter å levere de beste prisene og den beste veiledningen til både profesjonelle og gjør-det-selv-entusiaster.
Vårt brede utvalg av produkter omfatter alt fra de minste LED-pærene til kraftig industriell belysning. Vi har alt av belysning du kan trenge til huset, garasjen, kontoret, lageret og mye mer! 🏠🏭

På LEDlyskilder.no er vi stolte av å kunne si at vi i over 4 år har jobbet med og levert de beste LED-produktene og servicen til hele Norge. 🚚📦

Den beste kundeservicen 🙋‍♂️

Hos LEDlyskilder.no er vi eksperter innen vårt felt og stolte over å alltid gi den beste kunnskapen og veiledningen om LED-belysning.

Har du spørsmål er du velkommen til å kontakte vår kundeservice på shop@ledlyskilder.no

• Lynrask levering!
  • Frakt fra kun 49 kr.
  • 30 dagers angrerett

Norges rimeligste LED

Geschreven door het bedrijf

Eget varelager med mer enn 1000 ulike kvalitetsprodukter
Alle produktene våre er nøye utvalgte, da vi utelukkende ønsker å forhandle de beste kvalitetsproduktene til kunder i hele landet. Prioriterer du kvalitet høyt, vil du høyst sannsynlig bli begeistret for utvalget vårt.

Hurtig levering

Leveres innen 2 - 5 hverdager

Du vil normalt motta din ordre innen 2-5 hverdager. Handler du for mer enn 2500 kr er frakten selvsagt gratis. Vi har selvsagt 21 dagers full returrett.

Contactgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Vraagt klanten om een review

Heeft 71% van zijn negatieve reviews beantwoord

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

Alle reviews

(4.621)

674 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Utmerket Norsk leverandør

Helt fin nettside, ikke verdens beste men god og viser frem produktene på en enkel måte.
Leverte kjapt og med priser som ihvertfall matcher andre.
Pluss i boka for å være en Norsk bedrift, ikke "liksom" norsk, vi må støtte de bevisst synes jeg.
Trengte ordinære pærer til litt eldre armatur som var følsom for last for å virke, og slet med LED typene. En litt eldre takvifte fikk endelig lys og dimming til å virke via fjernkontroll, noe ungdommen syntes var bare "yee!".

16 juli 2026

Hei Steines,
For en gjennomført tilbakemelding. Tusen takk for at du tok deg tid til å skrive så utførlig 😊

Vi må innrømme at vi ble litt ekstra stolte da vi leste det du skrev om å støtte norske bedrifter. Den tilliten tar vi ikke for gitt.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Alt som forventet hos en profesjonell nettbutikk

Bestilling og forsendelse helt etter boka, og lyspærene lyste 👍

15 juli 2026

Hei Anne,
Da kan vi vel ikke be om så mye mer enn det 😊 Godt å høre at både bestillingen, leveringen og lyspærene innfridde.

Tusen takk for den hyggelige tilbakemeldingen!

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Funket som det skulle

Funket som det skulle. Både lampe og forsendelsen. Og tok ikke lange tiden før den ankom heller. Så lite å klage på her ja 👍🙂

15 juli 2026

Hei Inge,

Sånn liker vi det 😊 Ingen overraskelser, ingen styr, bare en lampe som fungerer og en pakke som kommer kjapt frem.

Rask levering.

14 juli 2026

Hei Stein,
Veldig hyggelig å høre at pakken kom raskt frem 🤩 Tusen takk for tilbakemeldingen.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Leverte defekt fluedreper. Får ikke bytte i vare som fungerer

Kjøpte en fluefelle som ikke virka. Den lyser, men gir ikke fra seg støt. Nå får eg forklart at så lenge det ikke er synlige skader så er det ikke retur... Hvordan det skal syne med skade at den ikke gir støt? Dette hvet sikkert Aleksander... De har sendt et produkt som er defekt, å eg får ikke bytte siden det ikke er synlige skader, og på grunn av at andre har fått produkt som fungerer og er fornøyd. Hadde eg fått byttet til en lik som ikke var defekt, så skulle det nok ikke mer til for å bli fornøyd.

27 juli 2026
Review zonder uitnodiging

Hei Ernst,
Takk for tilbakemeldingen din.

Vi er veldig lei for å se, at du har hatt en dårlig opplevelse hos oss.

Beklager at vårt første svar ga inntrykk av at vi ikke ønsket å hjelpe deg. Det var ikke meningen. Når vi mottar en reklamasjon, må vi først gjøre noen avklaringer for å kunne behandle saken på riktig måte.

Etter dialogen vår behandlet vi reklamasjonen og sendte en erstatning, slik du ønsket. Vi håper den nye fluefellen fungerer som den skal, og du er mer enn velkommen til å kontakte oss med en oppdatering.

Med vennlig hilsen,

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Alltid bra produkter til vesentlig…

Alltid bra produkter til vesentlig bedre priser enn andre steder. Veldig fornøyd!!

Hei Rene,
Det er skikkelig hyggelig å høre fra noen som kommer tilbake til oss igjen og igjen 😊

At du opplever at du får god kvalitet til en god pris er noe vi er stolte av. Tusen takk for tilliten og de fine ordene.

Bra produkt

Bra produkt, fin pris

13 juli 2026

Hei Morten,
Setter stor pris på tilbakemeldingen din 😊

Trygg og rask levering

Trygg og rask levering. Fungerte perfekt.

Hei Dag,
Tusen takk for den hyggelige tilbakemeldingen 😊 Det setter vi stor pris på!

Veldig imponert

Veldig imponert, paprika og tomatplanter ble akkurat like store som under Hps pærer. Strømregning ble halvert.

Men led gir varme, hadde bedre kontroll med hps i cooltube, dette løste seg med litt ombygging av ventilasjon.

28 mei 2026

Hei Roger,
Dette var utrolig spennende å lese 😊

At paprika- og tomatplantene har vokst like godt som under HPS, samtidig som strømregningen ble halvert, er jo et skikkelig godt resultat. Tusen takk for at du tok deg tid til å dele erfaringen din. Slike tilbakemeldinger er både nyttige og veldig hyggelige å få.

Rimelig

Rimelig. Rask levering 👍

3 juli 2026

Hei Tom,
Takk for tilbakemeldingen! Fint å høre at alt gikk raskt og greit med leveringen 😊

pris kvalitet

30 juni 2026

Hei Ingvar,
Tusen takk, det setter vi stor pris på 😊

God kundeservice

Mottok alle bestilte varer til avtalt tid. Uheldigvis hadde noen led-pærer en fabrikasjonsfeil, men det ble håndtert av kundeservice på en eksemplarisk måte. Erstatning ble sendt vederlagsfritt.

Hei Øyvind,
Tusen takk for en utrolig fin og grundig tilbakemelding 😊

Det betyr ekstra mye å høre at du satt igjen med en god opplevelse, selv om ikke alt var helt som det skulle ved levering. Når noe først går galt, er det viktig for oss å ta ansvar og gjøre det enkelt for kunden. Derfor varmer det skikkelig her på kontoret å lese at du opplevde håndteringen som eksemplarisk.

Takk for tilliten og for at du tok deg tid til å dele erfaringen din.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

rask levering og akkurate in produkt…

rask levering og akkurate in produkt beskrivelse.

Hei Javier,
Det er alltid godt å høre når forventningene stemmer med det som faktisk kommer i pakken. Tusen takk for at du tok deg tid til å legge igjen en tilbakemelding 😊

Bra vare

Bra vare, veldig fornøyd

Hei Jack,
Så hyggelig å høre at produktet lever opp til forventningene 🤩 Takk for tilbakemeldingen!

Topp på alle måter

Slt på stell og ikke noe tull her !!

Hei Tom,
Hei,

Tusen takk for den fine tilbakemeldingen 😊

Akkurat sånn vi ønsker at det skal være å handle hos oss. Enkelt, ryddig og uten noe tull. 😊👍

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Rask og greit å handle og god kvalitet

Rask og greit å handle.
Bedre kvalitet på pærene en de jeg tidligere har bestilt på ebay

Hei Bjørn,
Hei,

Det var hyggelig å lese 😊 Ekstra gøy at pærene levde opp til forventningene.

Rask leveranse

Rask leveranse, bra produkt👍🏻

Hei Ragnhild,
Veldig hyggelig å høre at du er fornøyd med produktet 😊 Tusen takk for vurderingen!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fikk raskt svar på alle spørsmål jeg…

Fikk raskt svar på alle spørsmål jeg hadde og var veldig behjelpelig med å sende ny lyslenke da den jeg fikk hadde en skade. Vil absolutt anbefale å handle herfra!

Hei Lina,
Tusen takk for en skikkelig hyggelig tilbakemelding 😊

Det er godt å høre at du følte du fikk hjelpen du trengte, og at vi fikk ordnet opp da lyslenken ikke var helt som den skulle. Det skulle bare mangle.

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Flott akvarie lys

Litt lang leverings tid

7 juli 2026

Hei Stein Olav,
Så hyggelig at akvariebelysningen fallt i smak, tusen takk for vurderingen. 😊

Dit is Trustpilot