Alt er på lager, klar til afsendelse samme dag - indtil du betaler. Så er der 2 ugers ventetid og pengene trækkes fra betalingskort med det samme. Opdatering Efter en mail til kundeservice hvor j... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Jeg købte for over 4 år siden fem LED paneler til garagen. Nu er et af dem blevet defekt og jeg har rettet henvendelse til virksomheden. Jeg har tidligere reklameret, fordi trafoen var defekt på to p... Toon meer
Uheldig sag blev rettet fint op. LED-panelet blev bestilt og dukkede aldrig op. Først var det "glemt" ved GLAS; senere havde GLS anmeldt at det var leveret, men vi havde aldrig modtaget det. Kundeserv... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Bedrijf heeft geantwoord
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
LED paneler, lamper og pære i bedste kvalitet og til de billigste priser. På lager og hurtig levering. Køb dine LED paneler, lamper eller pære hos Ledpaneler.dk.
Contactgegevens
Hammerensgade 1, 1267, København, Denemarken
- +45 7879 1133
- info@ledpaneler.dk
- ledpaneler.dk
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Gode priser og super Service fra Mads i…
Gode priser og super Service fra Mads i Kundeservice der sikrede at jeg fik de korrekte GU10 Pærer med til min ordre, da jeg havde valgt nogle der ikke passede..
Tak Mads !
Kommer gerne igen

Alt var rigtig.
Det hele kom som lovet, god kvalitet holdt op med prisen. Købte 20 led spot i sort dæmpbar job inden for en uge.

Antwoord van Ledpaneler.dk
Pakning af varen er ringe
Pakning af varen er ringe. Buler i panelerne ved ankomst. Ingen monteringsvejledning. Ubrugelig loftmontering

Everything was smooth
Good description on the website helped me make the right decision. Delivery was on time.

Jeg bestilte en USB oplader 5V
Jeg bestilte en USB oplader 5V - 1A. Desværre modtog jeg den ikke ( blev væk ved GLS. Da jeg efter noget tid skrev, at jeg ikke havde modtaget min oplader, blev der sendt en ny, som jeg modtog nogle dage senere. Er godt tilfreds med den service der blev vist. TAK.

Super god service
Super god service.
Jeg købte 3 lamper hvor den ene af dem var skruet forkert sammen. Urokkelig!
Men jeg fik tilsendt en ny med det samme. Tak for det 🤙🏼

Kundeservice
Generelt en fin oplevelse, det bedste var kundeservicen og evnen til at afklare problemer. På begge forsendelser må man sige at emballeringen var meget ringe og der var huller på alle kasser. Det første panel var svagt bukket som følge af utilstrækkelig emballering.
Man får tit hvad man betaler for. Man kan godt argumentere for at man principielt får meget for pengene men kvaliteten af lamperne er ikke høj og der er meget lave tolerancer ved installation og det er forholdsvist nemt at skramme.

Antwoord van Ledpaneler.dk
Nemt at bestille og hurtigt levering
Nemt at bestille og hurtigt levering og god pris.

Antwoord van Ledpaneler.dk
Det var en overvældende god oplevelse
Det var en overvældende god oplevelse, dansk talende og hurtig opfattende kunderådgiver, to dage efter have jeg varen fra Holland uden afgifter og skat fordi det er EU. Mellem køb og modtagelse kom der mails, man behøvede ikke at spekulere på net svindel.
Jeg dummede mig, beløbet lå tæt på gratis tranport, det kunne klares med et mindre beløb, så jeg købte el-led pære uden at sikre mig at den var til 220 volt, og fik en til 24 volt det bruger vi jo ikke i DK.
Der handler jeg fremover! og kan på det varmeste anbefale firmaet alle andre.

Antwoord van Ledpaneler.dk
Jeg fik de varer som jeg bestilte og de…
Jeg fik de varer som jeg bestilte og de lever op til mine forventninger

God og hurtig service
Fik først et beskadiget produkt, hvilket i sig selv ikke er så fedt, men måden de håndterede det på var bare super god og det var SÅ rart ikke at skulle slåsse om "hvem har ret" osv. Super super god og hurtig service

Produktet er ok
Produktet er ok. Servicen er ringe. Manglede en bolt i lampen. Det tog 14 dage at få tilsendt en erstatning for den manglende.

Alt perfekt....
Alt perfekt..... og i den grad kunde orienteret, også hvis der skulle opstå et problem efter afsluttet handel.
De får mine varmeste anbefalinger....

Er meget tilfreds
Er meget tilfreds, fik en fin mængderabat, meget professionel håndteret, og varen/enhederne blev hurtigt sendt afsted, Sådan! det var ikke sidste gang jeg har handlet der.

Antwoord van Ledpaneler.dk
Bestilte 4 ledpaneler og 4 led…
Bestilte 4 ledpaneler og 4 led udelamper, som blev leveret i løbet af et par dage. Produkterne var OK som forventet og til en fornuftig pris.

Antwoord van Ledpaneler.dk
Lees meer over geverifieerde reviews.