Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Alt er på lager, klar til afsendelse samme dag - indtil du betaler. Så er der 2 ugers ventetid og pengene trækkes fra betalingskort med det samme. Opdatering Efter en mail til kundeservice hvor j... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Jeg købte for over 4 år siden fem LED paneler til garagen. Nu er et af dem blevet defekt og jeg har rettet henvendelse til virksomheden. Jeg har tidligere reklameret, fordi trafoen var defekt på to p... Toon meer

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Uheldig sag blev rettet fint op. LED-panelet blev bestilt og dukkede aldrig op. Først var det "glemt" ved GLAS; senere havde GLS anmeldt at det var leveret, men vi havde aldrig modtaget det. Kundeserv... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Det var en overvældende god oplevelse, dansk talende og hurtig opfattende kunderådgiver, to dage efter have jeg varen fra Holland uden afgifter og skat fordi det er EU. Mellem køb og modtagelse ko... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Bedrijfsgegevens

1. Lampenwinkel

Geschreven door het bedrijf

LED paneler, lamper og pære i bedste kvalitet og til de billigste priser. På lager og hurtig levering. Køb dine LED paneler, lamper eller pære hos Ledpaneler.dk.

Contactgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Gode produkter og hurtig levering

Jeg bestilte et 60x60 LED Panel med dæmpbar Triac driver og en ramme. Alt var som det skulle være med hurtig levering. Alt virkede som det skulle.

Tror lageret er i Holland, da det tog et par dage om at komme frem.

16 maart 2023

Antwoord van Ledpaneler.dk

Tak for din 5-stjernede anmeldelse! Vi sætter oprigtigt pris på din feedback.

Nem og hurtig handel

27 februari 2023

Antwoord van Ledpaneler.dk

Vi sætter stor pris på, at du tager dig tid til at give os en 5-stjernet anmeldelse. Det betyder meget for os.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Godt ly og hurtig levering.

Godt lys og hurtig levering.

22 februari 2023

Antwoord van Ledpaneler.dk

Tak for din 5-stjernede anmeldelse! Vi sætter stor pris på din feedback.

Verdensklasse

Alt er foregået snorlige, og panelerne er opsat nu, og lyser som jeg har forventet.
Hvad mere kan man forvente, ren verdensklasse😊

9 maart 2023

Antwoord van Ledpaneler.dk

Tak for din 5-stjernede anmeldelse! Vi er her for at hjælpe dig når som helst.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Kunne ikke levere som lovet.

14 maart 2023
Review zonder uitnodiging

Kære kunde,

Vi vil gerne takke dig for din interesse i vores produkt og beklager meget, at vi ikke kunne imødekomme din ordre på grund af mangel på lagerbeholdning. Vi forstår, at det kan være skuffende at modtage en sådan besked, og vi vil gerne gøre det op for det på en passende måde.

Vi er glade for at meddele dig, at vi har fundet et alternativt produkt, som vi tror, vil være en god erstatning for det, du oprindeligt bestilte. Som en gestus fra os har vi besluttet at sende dig dette alternativt produkt uden yderligere omkostninger for dig. Vi håber, at du vil finde det nyttigt og værdsætte vores indsats for at rette op på situationen.

Vi sætter stor pris på din tålmodighed og forståelse i denne situation og håber, at vi kan betjene dig bedre i fremtiden.

Venlig hilsen,
Ledpaneler.dk

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Fint forløb med dog et par ærgerlige…

Fint forløb med dog et par ærgerlige fejl undervejs - måske delvist min egen skyld.

Jeg skulle skifte mine lysstofrør på værkstedet ud med LED paneler, og bestilte 6 stk. 60x120 paneler. Under ordren indsætter jeg en kommentar om de vil kontakte mig om jeg havde det hele med. Jeg blev ikke kontaktet.

Under købet af panelerne er der sket en fejl, da man kan bestille dem med lysdæmper/dæmpbare drivere - som jeg forsøgte - den del af ordren var dog ikke gået igennem (og jeg havde heller ikke betalt for det). Da led panelerne kommer, er der drivere med som jeg så monterer (her opdager jeg altså ikke fejlen)

Det var først da jeg havde bestilt en elektriker til at montere lysdæmper i stikkontakten, hvor det ikke vil virke (de drivere jeg havde monteret kunne så selvfølgelig ikke dæmpes), at fejlen opdages.

Så kontaktede jeg jer igen og fik så de rigtige drivere bestilt. Men da disse så skulle monteres på hvert led panel passede stikkene ikke sammen. Så jeg skulle til at afmontere alle paneler igen og afisolere alle ledninger og samle med muffer på de nye drivere.

Det var lidt bøvlet, og derfor ikke topkarakter. Ellers fin hjemmeside og OK leveringstid. Havde i kontaktet mig som jeg adspurgte i den første ordre, havde vi nok i fællesskab fundet frem til at jeg manglede de dæmpbare drivere (som jeg jo ellers troede jeg havde bestilt).

Og så havde jeg bestilt monteringsbeslag til troldtekt med i første omgang. Det var lidt noget bras og jeg valgte en monteringsløsning med magneter fra en anden hjemmeside.

23 februari 2023

Antwoord van Ledpaneler.dk

Desværre ser vi ikke altid beskeder der bliver sat ind som noter under bestillingen, her er det bedst at ringe eller emaile os hvis man har spørgsmål til sin ordre.

Jeg undskylder misforståelsen, men er glad for det løste sig til sidst.

Super produkter

Super produkter, og virkelig hurtig levering.
Priserne er virkelig gode!

20 februari 2023

Antwoord van Ledpaneler.dk

Vi sætter stor pris på din støtte og takker dig for at vælge os. Vi håber fortsat at kunne tilbyde dig vores produkter i fremtiden.

Antwoord van Ledpaneler.dk

Vi er glade for at vide, at du fandt vores produkt/service brugervenligt, og at det levede op til dine forventninger. Vi arbejder hårdt for at give vores kunder den bedst mulige oplevelse, og din positive feedback giver os ekstra motivation til at fortsætte med det.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Gode varer og god information fra deres…

Gode varer og god information fra deres service afdeling.

7 februari 2023

Antwoord van Ledpaneler.dk

Tusind tak fordi du tog dig tid til at skrive en femstjernet anmeldelse på Trustpilot! Det er altid rart at høre, at vores produkt/service har været nyttigt for dig, og at du er tilfreds med din oplevelse.

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

ikke lige efter bogen

19 februari 2023

Antwoord van Ledpaneler.dk

selv de bedste produkter kan have fejl eller mangler. Vi beklager dybt eventuelle problemer, som vores produkt kan have forårsaget og som vi har aftalt, tager vi dem tilbage gratis. Glem ikke at oplyse os om bytte produktet du havde tænkt på.

Endnu engang beklager vi enhver ulejlighed, vores produkt har forårsaget, og vi vil gøre alt, hvad vi kan, for at løse problemet og opretholde din tillid til vores virksomhed og produkter.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Har bestilt et par paneler med…

Har bestilt et par paneler med lysdæmpere. En af dem havde en fejl, og den blev ombyttet uden vrøvl og omkostninger for mig. God service!

5 februari 2023

Fine vare

Fine vare, priser og service! :)

15 februari 2023

Antwoord van Ledpaneler.dk

Vi kan ikke vente med at dele din 5-stjernede anmeldelse med vores team. De vil blive begejstrede!

Fantastisk service..

30 januari 2023

Antwoord van Ledpaneler.dk

Tak for din 5-stjernede anmeldelse! Vi sætter stor pris på din feedback.

Lees meer over geverifieerde reviews.