Ledsgrowindoor.nl

Ik kocht voor €220 aan producten op deze website. Professioneel ogende website. Daar houd het dan ook op. Nooit iets ontvangen. Geen reacties op mail. Vals telefoonnummer... Degoutant hoe zo'n smeerla... Toon meer

Order open voort meer dan 10 maanden nu. Geen respons op mail, chat, tickets. Lijkt een dropshipping site, zonder enige service. Mijden deze web’winkel’ Update 26-08: Na het zien van mijn... Toon meer

Op 9 april order geplaatst, 23 april mail gestuurd om te vragen wanneer order verzonden word, op 29 april kreeg ik mail waarin stond : dank dat u contact met ons opnam wij nemen zo spoedig mogelijk c... Toon meer

1. Tuincentrum

LEDs Grow Indoor is een webwinkel in kweeklampen, kweektenten en kweek accesoires. Eigenlijk alles wat met het binnenkweken te maken heeft. Sinds 2019 zijn al onze producten online te verkrijgen. Of het nou gaat om kweekpotten, hydrophonic systemen, kweektenten of kweeklampen. Bij LEDs Grow Indoor ben je aan het juiste adres. Bij LEDs Grow Indoor staan kwaliteit en service hoog in het vaandel. Online uw kweekproducten kopen bij LEDs Grow Indoor kent vele voordelen.

Alle reviews

0 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Tevreden van de producten maar minder van de diensten

Tevreden van de lroducten. Maar we wouden een ander artikel. Mails werden niet beantwoord. Telefonnisch wel goed feholpen. 17 dagen nadat ik de mail kreeg dat de retour goed aangekomen was, nog steeds geen gerugbetaling ontvangen. Per mail terug geen antwoord. We wachten dus nog even af. Andere artikelen zijn wel al besteld, betaald en geleverd, goed, maar geretourneerde bedrag wachten we dus nog even op….

25 september 2023

Webwinkelkeur heeft lidmaatschap ingetrokken. NIET BETROUWBAAR!!

De klantenservice onbereikbaar!! Na een maand klacht ingediend bij webwinkelkeur, zij zijn een geschil gestart. Nu na 2weken heeft webwinkelkeur mij gecontacteerd om te melden dat ledsgrowindoor.nl op geen enkel contactverzoek meer reageert en om die reden heeft webwinkelkeur het lidmaatschap ingetrokken. Zij adviseren mij nu een klacht in te dienen bij consumentenbond, aangifte te doen bij de politie en bij SODA internetfraude te melden voor het terug halen van het geld.

9 oktober 2023

Fijn bedrijf

De site werkt goed, de bezorging is goed gegaan en heb de bestelde producten gekregen.

Kortom, goed gedaan!

2 oktober 2023

Voor 449.95€ besteld op 17/9/23

Voor 449.95€ besteld op 17/9/23, er staat nog altijd op de site:"morgen in huis". Na herhaaldelijk mailen, ticket aanmaken en klacht bij webwinkelkeur volgt er geen reactie! Ruikt naar oplichting. Ik raad aan deze site te mijden of te betalen via paypal of cod.

17 september 2023

Morgen in huis. Bla bla

Morgen in huis.. ondertussen 6 dagen verder vanaf de bestel datum. Eerste en laatste keer hier wat bestellen. Wat een ongelofelijke schijt bedrijf geen respons niks. Binnen 24 uur reactie.. nou dat kan je ook wel vergeten. Mooie praatjes maar komt niks van waar. Zou zeggen bestel hier niet en laat ze lekker … jammer dat ze je voorliegen

27 september 2023

Slechte klantenservice

Bestelling gedaan, Zelf annuleren is niet mogelijk, je moet hun bellen.. wat was dat een ramp, klantenservice zegt je te order door te geven voor annulering maar op hun site blijft de bestelling gewoon doorlopen, na veel zoek werk iemand kunnen vinden die order kon annuleren, 24u erna geld terug gehad.

1 augustus 2023

mijn bestelling zou de volgende dag verstuurd worden maar na 3 weken nog geen spoor van verzending

Beste mensen, na zo goed als 3 weken wachten op de verzending van een artikel dat de volgende dag zou worden verstuurd...na 2 emails, 1 ticket via de website zelf , 1 x via de chatbox op de website ( die allemaal onbeantwoord blijven ), 2 telefoon gespreken bij de klanten service waarbij men mij 1 x die zelfde dag via mail op de hoogte zou stellen over de stand van zaken rond mijn bestelling en mij 1x 30 min later zou terug bellen heb ik nog steeds geen informatie rond het verzenden/ontvangen van mijn bestelling... zoals de vele andere reviews over deze website reeds aan tonen voelt dit aan als oplichting. ik hoop tot op heden mijn bestelling of te annuleren of spoedig te ontvangen. indien niet zullen de nodige klachten bij de consumenten bond/ test aankoop worden ingediend.

Update: 26/08/23 een email ontvangen van trustpilot waarbij leds grow indoor vraagt achter mijn order nummer etc. Indien ik deze informatie niet in zou vullen binnen de 3 dagen kon het zijn dat mijn review zou worden verwijderd. ik weet niet of dit een poging is om zo slechte reviews te verwijderen of om effectief de problemen op te lossen. Indien ik een terug betaling van mijn bestelling heb ontvangen zal ik deze review updaten.

Update:30/08
Na nogmaals te proberen bellen iemand aan de lijn gekregen die mijn bestelling heeft kunnen annuleren.
24 uur daarna mijn geld terug gekregen.

14 augustus 2023