Ontzettend slecht bedrijf. Ik had een jas besteld (€60) en wilde hem retourneren. Er werd ongelofelijk moeilijk gedaan. Ik kon hem alleen terugsturen naar China, dat zou me op z'n minst €120 euro kost... Toon meer
Krijg geen antwoord wacht al week op pakket via e-mail telefoon contactformulier wil mijn geld terug krijg geen antwoord op mijn vraag
1 keer maar nooit meer! Dacht met een Nederlandse webshop te maken te hebben maar alle rommel komt uit China. Jas gekocht waar geen enkele pasvorm inzit. Om te retourneren betaal je minimaal €31,... Toon meer
Vest besteld na weken gekregen helaas lijkt het vest totaal niet op wat ik besteld heb. Diverse keren gemaild krijg als optie terugsturen kosten minimaal €25,- of 15% korting. Meerdere keren gebeld ne... Toon meer
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Wat een NEP webshop!!
Wat een NEP webshop!!! Niet kopen! Ze zijn niet Nederlands! Als je iets koopt en retour wilt sturen, moet je het naar China sturen en zelf betalen! De kosten van retourneren zijn bizar duur en waren voor mij veel duurder dan de aanschafprijs van m’n jasje!!! Niet kopen!!!! Bedriegers!!!!!!
Word via anderpuur bedriegerse naam op site gezet…
Word via andere naam op site gezet .niets kopen daar komt uit china en je denkt vua nederlandse verkoper .criminele die zo aan hun geld komen
Krijg geen antwoord wacht al week op…
Leenders en Vink nieuwe erven 12 Cuijk…
Leenders en Vink nieuwe erven 12 in Cuijk zijn ware oplichters.
Laten bezoekers van hun site denken dat men in Nederland iets koopt terwijl hun rotzooi uit China laten komen.
Neem je dan contact op dat je het retour wilt doen naar hun en je geld terug dan geven ze niet thuis en wordt je afgescheept met onzin verhalen.
Dus koop hier niets, ook niet bij hun andere namen Aurora en Lekom trade.
Trap er niet in