Reageren niet, onbereikbaar en niet service gericht
Wat een waardeloos bedrijf. Twee jassen besteld, en uiteraard direct betaald. De opdracht ging binnen 10 minuten van bestelling naar compleet/afgerond. Normaliter is een opdracht compleet/afgerond als hij verstuurd is.
Een dag later netjes gemaild wat de T&T code is, geen reactie. Na een aantal dagen geprobeerd het telefoonnummer te bellen, niemand neemt op. In het weekend op twee nummers een whatsapp bericht gestuurd, geen reactie.
Op de Facebook pagina een bericht achtergelaten, geen reactie.
Uiteindelijk na 4 dagen een whatsapp berichtje terug, de jassen zullen volgende week verstuurd worden.
Inmiddels was de nieuwe week hier, en op dinsdag nog geen T&T code, of update). Uiteindelijk gevraagd te annuleren. Ben benieuwd of ze het fatsoen hebben om terug te betalen en we ons geld ooit nog zien.
Als je nu graag webshop speelt, en mensen laat betalen, neem dan het fatsoen om bereikbaar te zijn en te reageren binnen afzienbare tijd. Of zet je webshop op afwezigheid modus, en laat een bericht achter. Geen jassen en geld is al een hele tijd foetsie.
Ook de door legerartikelen.nl zelf gemelde/gestelde terugbetaal termijn is overschreven..