Een goed bedrijf en echt menselijk en goed contact een familie bedrijf gevoel als je contact met ze heb en echt ik ga hier zeker nog bestellen. GLS en bezorgen was wel weer een dingetje maar zal va... Toon meer
Gemengde gevoelens: de aankoop tegen concurrerende prijzen verliep voorspoedig. Omdat de spullen niet pasten wilde ik ze terug sturen. Toen bleek dat ik niet alleen de verzendkosten bij de aankoop... Toon meer
Leidingshop, waar we ooit zijn gestart met de verkoop van installatiematerialen en leidingwerk, zijn we inmiddels uitgegroeid tot een webshop waarbij je alle benodigdheden kunt vinden voor je klus in én rondom huis. Zowel de thuisklusser als bedrijven weten ons te vinden! Ons ruime assortiment bestaat uit alles wat je nodig hebt voor het onderhouden en aanleggen van je vijver, tot het (milieubewust) afvoeren van je hemelwater. Maar ook voor de aanschaf van een waterpomp of complete beregeningsinstallatie ben je bij ons aan het juiste adres.
Eijkenakker 1, 5571 SL, Bergeijk, Nederland
Na lang zoeken ben ik terecht gekomen bij leidingshop. Zij konden mij de slang leveren op de gewenste lengte en maat incl koppelingen en terugslag klep. Dit was gezamenlijk goedkoper als alleen de slang bij de bekende bouwmarkt.
Top geleverd binnen enkele dagen.
Fijne webshop 👍

Antwoord van Leidingshop
Ze hebben producten wat anderen niet hebben , ze zijn van kwaliteit ook , en ook snelle levering ,
Bedankt.
Ik raad het iedereen aan

Antwoord van Leidingshop
GLS en bezorgen was wel weer een dingetje maar zal vast niet de enige zijn en de af levertijden kloppen helemaal niet 16:00 =12:00 en mijn vrouw vertelde dat aan de GLS man en vertelde dan heeft u het eerder.
Een mooi bedrijf en perfecte service echt 5*

Antwoord van Leidingshop
Shoppen is eenvoudig. Verzending was op tijd. Maandag besteld, donderdagochtend geleverd door een vriendelijke chauffeur. Al het bestelde was geleverd.

Antwoord van Leidingshop
Ben benieuwd heb een bestelling gedaan van uit België +levering in
België
Kan daarom nog niet positief reageren
Bij levering doe ik dat zeker
Grtj van uit België

Antwoord van Leidingshop
De afgelopen dagen meerdere keren contact gehad om een drukregelaar te bestellen voor mijn hydrofoorpomp. Uiteindelijk een keuze gemaakt voor een FSG2. Helaas niet aanwezig, dat kan gebeuren. Na een telefonisch contact zou er een dag later om half 2 een binnen komen. Meteen gevraagd om deze vast te houden. Kom ik daar was er maar eentje en die was net weg. Omdat de telefonisch gemaakte afspraak niet nagekomen wordt een slechte review. Om die reden zal het niet meer mijn eerste keus zijn.
Het lijkt goed te gaan komen. Na een bericht van Dirk contact gehad met Jesse. Goed afspraken gemaakt.

Antwoord van Leidingshop
Goed advies en een goede service! We hebben zelf de volledige beregeningsinstallatie aangelegd na het meedenken door de vakkundige medewerker(s) van de Leidingshop, alle benodigdheden werden ter plekke verzameld en toen achteraf bleek dat er wat zaken waren vergeten werd dit netjes nagezonden.

Antwoord van Leidingshop
1 inch afsluitdop besteld voor de regenton, helaas te groot omdat jullie andere maten hanteren t.w.1 inch BSTP. Dit werd pas duidelijk na contact met de klantenservice, kon het ook niet vinden op de website.

Antwoord van Leidingshop
Heel fijne service. Na plaatsing van bestelling gebeld omdat ik iets vergeten was. Werd toegevoegd zonder extra kosten. Achteraf bleek dat het toch achteraf nageleverd moest worden. Dat hebben ze keurig gedaan ondanks dat ik geen extra verzendkosten heb betaald. Werd heel vriendelijk geholpen door de klantenservice.

Antwoord van Leidingshop
Maandag 13 Januari voor bijna 400,- besteld aan PVC materiaal. Tijdens het bestellen was alles op voorraad. Levertijd 2 hooguit 3 werkdagen. In de bestelling aangegeven dat de levering Vrijdag 17 Januari 2025 gewenst was. Heb de hele week niets gehoord: laat ik zelf even bellen op vrijdagmorgen…. Nee, er is iets misgegaan, wordt vandaag niet geleverd. Maandag pas.
Ik heb zaterdag de 18e wel een mobiele kraan besteld voor het ingraven van de afvoeren. 65 euri’s ex de btw’tjes, x 4 uren. Reken maar uit.
Daar hebben ze bij Leidingshop geen boodschap aan, ondanks dat ze tijdens het bestellen aangeven: levertijd 2, hooguit 3 werkdagen.
Oplossingen worden niet aangeboden: ja dat ik met eigen auto ergens 5 lengtes pvc 110 en 5 lengtes 75 van 5 meter maar moet op gaan halen.
Wat een onzin, tegemoetkoming ho maar.
Gemakzuchtig tot en met..
Oja…. met de online chat niet meer reageren…
Voelen de bui al hangen natuurlijk.. dat er wat misgaat, prima, maar zorg voor een goede oplossing.
Maar daar hebben ze nog niet van gehoord.

Antwoord van Leidingshop
Op de site "hwa / rioolverloopRING, inwendig x uitwendig lijm" besteld, maar ze stuurde een normaal verloopstuk op.
Op de getoonde afbeelding op de site stond ook een RING.
Na diverse mails de hoop maar opgegeven. niet aan te raden!!

Antwoord van Leidingshop
Door fouten bij Postnl heb ik mijn bestelling niet ontvangen.
Na een belletje en het invullen van een formulier is alles perfect en snel geregeld.

Antwoord van Leidingshop
Slecht bedrijf, zoals de website omschrijft kun je langskomen voor advies.
Ik heb een eind omgereden om er te komen voor advies, word er gezegd stuur maar een emailtje.
Compleet anders dan de website zo mooi omschrijft.
Afijn, toch nog een emailtje gestuurd voor een beregeningsplan, wat ik op tekening overigens ook bij had in de winkel, nooit geen reactie op gekregen.
Ik heb het zelf maar uitgezocht bij een concurrent die wel meteen klaar stond.

Antwoord van Leidingshop
Al sinds 26 juni wacht ik op mijn bestelling. Bij Post NL (zelfs niet meer de moeite om te beoordelen) is het pakket zoek geraakt. Post NL wijst naar Leidingshop.nl en andersom. Maar ik heb de volledige bestelling betaald en zie dus niets verschijnen. Dit gaat nu al bijna 3 weken zo... Ik word eigenlijk niet écht geholpen. Ik krijg op geen enkele manier een oplossing voorgesteld. Beide partijen blijven geduldig naar elkaar kijken en ik ben het slachtoffer. Op 7/7 heb ik al een klacht nagelaten op Kiyoh. Toen waren ze verdacht snel om daar te antwoorden 'we zijn er druk mee bezig en hopen u vandaag nog een update te bezorgen'. Helaas schone schijn om hun gezicht te redden op dit forum. Want ik heb ze niet meer gehoord. Dus u bent gewaarschuwd: als uw pakketje aankomt is er geen enkel probleem. Maar als het pakketje op één of andere manier zoek geraakt, zijn ze bij Leidingshop verre van geneigd om te helpen met échte oplossingen. 'Niet hun probleem' zeggen ze daar... Benieuwd hoe lang het gaat duren vooraleer hier een antwoord op komt. Ik vermoed héél snel, maar een oplossing? Ik vrees ervoor...

Antwoord van Leidingshop
Concurrentiële prijzen, top kwaliteit, vriendelijke correspondentie en levering kwam sneller dan verwacht

Antwoord van Leidingshop
Een geweldig bedrijf met zeer goede service.
Zelfs buiten de normale retourtijd nemen ze spullen retour na speciaal verzoek.
Een aanrader met goed assortiment tegen een zeer concurrerende prijs en topservice.

Antwoord van Leidingshop
Ik bestel hier alles wat ik nodig heb voor mijn irrigatiesysteem in Spanje. De producten zijn goed, de website helder en duidelijk en er wordt snel en compleet geleverd. Erg prettig. Ik laat één ster open in de score, omdat ik eigenlijk vind dat er een aantal producten ontbreken in het assortiment of de items zijn lastig om te vinden omdat een ander nummer wordt gehanteerd. Zelfs producten waar (in de beschrijving van andere producten) naar wordt verwezen. Als er naar verwezen wordt, zou je die ook moeten kunnen vinden lijkt me.
Rain Bird kit XCZ-100-PRF bevat onder andere een filter. Het filterelement (200 mesh stainless steel filter element) is RBY-200-SS-MX volgens de op de site getoonde handleiding van het ventiel. Maar als je op dat nummer zoekt in de webshop, is er geen resultaat. Je kunt dit element echter wél vinden onder nummer RBY-200MX. Dat moet je maar net weten.
In de handleiding wordt verwezen naar waterdichte verbinding Rain Bird ST-03. Maar ook als je op dit nummer zoekt in de wesbhop, is er geen resultaat. Ook zou ik andere losse filters van Rain Bird in de shop verwachten, zoals PRF-100-RBY. Maar ook die is niet te vinden.
Bij de 16 mm zweetslang koppelingen vind ik wel rechte verbinders, knie verbinders, T-stukken en afsluitdoppen, maar de (in mijn ogen veel handigere) 8-jes om het einde van een zweetslang mee af te sluiten ontbreken dan weer.
En - misschien minder vreemd, maar wel - jammer is dat er weinig tot geen specifiek leidinggereedschap wordt aangeboden in de webshop (los van persgereeschap). Ik denk aan gereedschap als pijpsleutels, waterpomptangen, sanitairtangen, loodgieters griptangen.
Maar goed, dat is allemaal best wat kritisch en vandaar "maar" een ster aftrek. De resterende vier sterren is Leidingshop gewoon goed waard. Zoals gezegd: dat wat men levert is goed, de getoond artikelomschrijvingen en -afbeeldingen zijn duidelijk en men levert snel en zorgvuldig verpakt. Dus zeker wel een aanrader.
Gemengde gevoelens: de aankoop tegen concurrerende prijzen verliep voorspoedig.
Omdat de spullen niet pasten wilde ik ze terug sturen.
Toen bleek dat ik niet alleen de verzendkosten bij de aankoop zelf moest betalen maar óók de kosten voor het terugsturen. Had ik misschien vooraf kunnen bekijken maar dit voelt toch als een teleurstelling en is reden voortaan een webwinkel te zoeken die hier soepeler mee om gaat. En die zijn er volop.
Prima ervaring met Leidingshop. Verschillende problemen, ook door eigen verkeerde bestelling, goed opgelost.