Dają wygrać niestety jeśli masz duża wygraną to ci stronę zamkną, po ponownym uruchomieniu istnieje możliwość dokończenia gry ale niestety nie bedzie to połączenie z tym samym slotem( gra ta sama ale... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord
Nie zawsze jest kolorowo , ale pomimo starć zawsze wracam do 🍋🍋 ponieważ jest moim ulubionym casynem, wypłaty są bardzo szybko na koncie gracza , nie oszukują pod względem wygranych pieniędzy czy to... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
It’s a great casino, honestly. You make just one minimum deposit, and for a whole month, you get to spin the Lemon lottery every day (I don't know of any other casino that does this). Plus, there’s ca... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Na początku było nawet ok, trochę wygrałem, trochę przegrałem, bez dramatu. Z czasem jednak zacząłem zauważać, że wygrane są coraz rzadsze, promocje coraz mniej korzystne, a kontakt z obsługą coraz ba... Toon meer
🍋 Lemon Casino – hundreds of games, from classic slots to poker and roulette. Weekly tournaments, exclusive bonuses for loyal players, and certified RNG fair play. Join and play fair! ✨ 🍋 Lemon Casino – setki gier, od klasycznych automatów po poker i ruletkę. Cotygodniowe turnieje, ekskluzywne bonusy dla lojalnych graczy i bezpieczna rozgrywka z certyfikowanym RNG. Dołącz i graj uczciwie! ✨ 🍋 Lemon Casino – több száz játék, a klasszikus automatáktól a pókerig és rulettig. Heti versenyek, exkluzív bónuszok hűséges játékosoknak és tanúsított RNG. Csatlakozz és játssz tisztességesen! ✨ 🍋 Lemon Casino – hunderte Spiele, von klassischen Slots bis Poker und Roulette. Wöchentliche Turniere, exklusive Boni für treue Spieler und zertifizierter RNG. Jetzt beitreten und fair spielen! ✨
Polen
Vraagt klanten om een review
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
You can only withdraw certain amounts per day and per week, and some methods have different minimums. It’s like a puzzle just to get your money out in a reasonable time. Definitely not convenient if you ever do get lucky.
Every click another popup. Bonus, tournament, some wheel, side game. I'm here to spin a slot, not close windows all night.
I was literally in the bonus round and got kicked to login screen. After I signed back in the game said round was completed but balance didn’t change. Support blamed “session timeout”. Convenient.
Some games just say 'not available' with no reason, and certain payment methods randomly disappear. I'm playing from the same country all the time so I don't get why it keeps changing.
Przeczytałem, że działają pod jakąś zagraniczną licencją z egzotycznej wyspy. Niby legalnie, ale jakoś brak mi zaufania, gdy coś pójdzie nie tak. Wolę kasyna z bardziej przejrzystym nadzorem, a nie takie kombinowanie.
Wchodzę w „promocje” i mam wielki chaos – stare, nowe, zakończone, nic nie jest oznaczone jasno. Musiałam kilka razy pytać support, czy jakaś oferta jeszcze działa, bo daty są małym druczkiem. Typowy bałagan.
Dopiero po czasie doczytałam, że połowa slotów nie liczy się do obrotu bonusu. Oczywiście grałam akurat na nich. Informacja niby w regulaminie, ale kto to ma wszystko przedzierać przed grą?
Na Chrome co chwilę przycina, czasem całe okno przestaje odpowiadać i muszę je ubijać. Myślałem, że to mój laptop, ale inne kasyna chodzą płynnie. Tutaj szczególnie nowe gry pożerają wszystko i robią z kompa suszarkę.
Dopiero po czasie doczytałam, że to nie ma normalnej polskiej licencji, tylko jakaś wyspa, Curacao czy coś. Trochę późno, bo już parę stówek przegrałam. Teraz się zastanawiam, co jak będą problemy z wypłatą, gdzie ja to zgłoszę?
Widziałam reklamę, że wypłata w 10 minut na konto, a tu już drugi dzień czekam i tylko status "w trakcie sprawdzania". Dobrze, że to była mała wygrana, bo inaczej bym się bardziej denerwowała.
Ustawiam sobie limit depozytu na 100 zł tygodniowo, a system i tak pozwolił mi wpłacić więcej, tylko w dwóch transzach. Napisałem o tym do supportu, odpowiedzieli, że to „znany problem techniczny”. No super, tylko ja przez ten „problem” straciłem dodatkowe pieniądze.
Niczym się nie wyróżnia, a nawet jest słabiej. Mniej gier, gorsze bonusy, wypłata trwała u mnie 4 dni, podczas gdy gdzie indziej jest w kilka godzin. Nie widzę sensu tu zostać.
Może to tylko wrażenie, ale na innych stronach chociaż czasem coś wraca, a tu leci w dół jak w czarnej dziurze. 200 zł poszło w 25 minut, bez jednego porządnego trafienia. Odechciało mi się eksperymentów.
Chciałam postawić trochę więcej na mecz na żywo, a tu limit tak niski, że to nie miało sensu. Po co oferują zakłady live, skoro nie pozwalają grać normalnymi stawkami?
Czcionki, banery, grafika – wszystko jak z jakiejś starej strony sprzed 10 lat. Jakoś trudno mi zaufać, że moje dane i pieniądze są tu naprawdę bezpieczne.
Po tygodniu normalnej gry nagle nie mogłam się zalogować. Przyszedł mail, że konto zablokowane "z powodów bezpieczeństwa" bez żadnych konkretów. Kazali czekać na weryfikację do 30 dni. Zostało tam trochę środków, nie wiem czy je zobaczę. Dla mnie to bardzo niepokojące.
Próbowałem grać koło 2 w nocy, część gier się w ogóle nie włączała, live casino świeciło pustkami, a support niby online, ale cisza. Jeśli ktoś lubi nocne granie, to raczej nie tutaj.
Zarejestrowałam się, wpłaciłam raz, przegrałam i tyle. Teraz co drugi dzień spam na maila z jakimiś promocjami. Mało grałam, a już mam ich dosyć. Odsubskrybowałam wszystko.