Banner for Lemon Casino🍋: Bonus 100% + 100 FS

Lemon Casino🍋: Bonus 100% + 100 FS Reviews

2.715

3,4

Po złych recenzjach usunęli mi status vip tłumacząc się słabszą aktywnością, gdzie wpłaty były robione co drugi dzień,więc to kłamstwo, dziwne ze teraz a nie wcześniej gdy rzeczywiście nic nie wpłac... Toon meer

Ich verstehe nicht diese Kommentare, die sagen, dass das Casino nicht auszahlt. Und das vorallem im 50-500€ bereich was ich gelesen hatte von anderen. Ich habe mit den richtigen Fotos und Daten,... Toon meer

Dają wygrać niestety jeśli masz duża wygraną to ci stronę zamkną, po ponownym uruchomieniu istnieje możliwość dokończenia gry ale niestety nie bedzie to połączenie z tym samym slotem( gra ta sama ale... Toon meer

Nie zawsze jest kolorowo , ale pomimo starć zawsze wracam do 🍋🍋 ponieważ jest moim ulubionym casynem, wypłaty są bardzo szybko na koncie gracza , nie oszukują pod względem wygranych pieniędzy czy to... Toon meer

1. Casino
  2. Wedkantoor
  3. Bookmaker
  4. Cryptocurrency-dienst
  5. Gokdienst
  6. Online casino/bookmaker

🍋 Lemon Casino – hundreds of games, from classic slots to poker and roulette. Weekly tournaments, exclusive bonuses for loyal players, and certified RNG fair play. Join and play fair! ✨ 🍋 Lemon Casino – setki gier, od klasycznych automatów po poker i ruletkę. Cotygodniowe turnieje, ekskluzywne bonusy dla lojalnych graczy i bezpieczna rozgrywka z certyfikowanym RNG. Dołącz i graj uczciwie! ✨ 🍋 Lemon Casino – több száz játék, a klasszikus automatáktól a pókerig és rulettig. Heti versenyek, exkluzív bónuszok hűséges játékosoknak és tanúsított RNG. Csatlakozz és játssz tisztességesen! ✨ 🍋 Lemon Casino – hunderte Spiele, von klassischen Slots bis Poker und Roulette. Wöchentliche Turniere, exklusive Boni für treue Spieler und zertifizierter RNG. Jetzt beitreten und fair spielen! ✨

Gemiddeld

3K reviews

Vraagt klanten om een review

Alle reviews

(2.715)

2.173 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Old withdrawals locked

I left a small amount to withdraw and forgot about it. Came back after a month and it was canceled automatically. They said I had to request again, but old exchange rate applied. Just frustrating.

Responsible Tools Hidden

Self-exclusion and limit settings are buried deep in account menus. Took me ages to find them, which I guess is good for them but not for players trying to control themselves.

SMS spam

Didn’t expect them to text me so much. Late evening messages about “hot offers” are not okay. I disabled all marketing in the settings and still got two more texts this week.

Clunky App

Downloaded their app thinking it would be smoother than browser but it actually lags more, and sometimes the balance on app and website didn't match right away which freaked me out a bit.

Auto-play is dangerous

Hit auto-spin thinking I’d watch a bit, went to make coffee, came back and half my balance was gone. There was no simple way to set a stop loss. Probably partly my fault but they don’t help you manage it at all.

Annoying maintenance times

They schedule maintenance right in the evening when I play after work. Games suddenly freeze and you’re kicked out. Could at least warn inside the game.

Depozyt łatwo, wypłata ciężko

Zasilenie konta to trzy kliknięcia i już, ale jak chciałem wypłacić 200 zł, nagle zaczęły się schody. Dodatkowe formularze, zdjęcia dokumentów, oczekiwanie po kilka dni. Równowaga powinna być, a nie tylko w jedną stronę.

Dziwne rozłączenia

Kilka razy wywaliło mnie w trakcie gry na żywo. Internet mam stabilny, na innych stronach wszystko ok, tutaj nagle utrata połączenia, a runda zaliczona jako przegrana. Trochę to podejrzane.

Nerwowe klikanie o północy

Zalogowałem się po 23, miałem wolne mieszkanie i chciałem się „odmóżdżyć”. Wyszło tak, że tylko szybciej zasnąłem ze złości, bo parę razy zaciął się slot przy wygranej rundzie i trzeba było odświeżać. Niby pieniądze zostały, ale klimat całkiem zabiło.

2 augustus 2026

Skończyło się szybciej niż zaczęło

Wrzuciłam 40 zł, włączyłam jakiś kolorowy slot na telefonie i zanim dzieci poszły spać, kasa już zniknęła. Żadnej frajdy, wszystko tak szybko przelatuje, że nawet nie czuć, że się grało. Tylko puste konto.

2 augustus 2026

Stracony czas, mało straconej kasy

Wpłaciłam tylko 30 zł, więc finansowo nie bolało. Bardziej szkoda mi tej godziny, którą tam przesiedziałam, przewijając gry i próbując coś wygrać. Wszystko jakieś takie powtarzalne, szybko się nudzi. Już wolę obejrzeć serial zamiast patrzeć na te bębny.

Rozczarowanie po szybkim cashoucie

Paradoksalnie wypłata przyszła szybko, ale sama gra była tak sucha, że nawet ten przelew mnie nie ucieszył. Po prostu miałem szczęście w jednym spinie, zero zabawy po drodze. Dziwne uczucie, ale raczej nie wrócę.

Kasyno nie trzyma poziomu

Na początku było nawet ok, ale z czasem jakość spadła. Coraz częstsze błędy, dłuższe wypłaty, support odpisujący po angielsku na polskie wiadomości. Jakby firma zmieniła właściciela i nikomu już nie zależało. Szkoda, bo mogło być przyzwoicie, a jest jak zwykle.

Niejasny limit wypłat

Okazało się, że dzienny limit wypłaty jest niższy niż mój wygrany balans. Podzielili mi to na kilka dni, o czym dowiedziałam się dopiero przy próbie przelewu. Mogli to napisać grubymi literami od razu po rejestracji, a nie dopiero przy kasie.

Niespójny język na stronie

Połowa komunikatów po polsku, połowa po angielsku. W jednym oknie „deposit”, w drugim „wpłata”. Wygląda, jakby ktoś zrobił tłumaczenie do połowy i odpuścił. Daje to taki dziwny, nieprofesjonalny efekt.

Niewygodny terminarz turniejów

Prawie wszystkie turnieje zaczynają się i kończą w godzinach, kiedy jestem w pracy. Nie ma krótkich eventów wieczornych czy weekendowych, przynajmniej nie widziałem. Wygląda na to, że są ustawione pod graczy, którzy mogą siedzieć cały dzień. Dla kogoś pracującego na etat to słaba opcja.