Lees wat reviewers zeggen

Bedrijf heeft geantwoord

Bedrijfsgegevens

1. Damesmodewinkel

Geschreven door het bedrijf

Lena & Monica startades 2018 som en liten exklusiv nätshop för några populära kläder. 2020 började resan mot att bli en bredare och mer interaktiv modesajt. Vår design är tidlös vilket gör att våra plagg håller säsong efter säsong och vi väljer alltid tyger som är ekologiska och/eller OEKO-TEX certifierade. Vi började med klänningar, och det utgör fortfarande största delen av vår kollektion, men vi designar också toppar, kjolar, kappor och byxor. Våra kläder finns i storlek S-5XL. Vi vill att alla ska kunna hitta en modell att trivas i oavsett storlek och kroppsform. Miljö och hållbarhetsfrågor är viktiga för mig och i alla val vi gör så tänker vi på vår miljö. Vi vill att våra kläder ska leva länge, både i designen och att kvalitén ska vara bra. Vårt mål med våra egendesignade kollektioner är: Att designa läckra kläder som faktiskt passar och som finns i storlek S till 5XL. Plagg med hög kvalitet och till vettiga priser. Kläder som man kan ha flera säsonger och styla på många olika sätt. Kläder med kvinnliga snitt och roliga mönster som sitter snyggt direkt, utan krångel. Vi designar kläder för att göra dig glad – genom att ge din garderob, och världen, lite mer färg och genom att skapa kläder för alla kroppstyper och storlekar. Vi hoppas att du älskar dem lika mycket som vi gör! Tack för att du besöker oss och hoppas du är nöjd med din shoppingupplevelse! Mvh

Contactgegevens

2 sterren
1 ster

Heeft 83% van zijn negatieve reviews beantwoord

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

Blufföretag!

Bluff, köp ingenting härifrån!

9 maart 2026

Bäste Alexandra,

Det gör oss verkligen ledsna att höra att du känner så här om vårt företag. Låt oss försäkra dig om att vi är en legitimerad verksamhet, djupt engagerade i att leverera kvalitetsprodukter och tjänster till våra kunder. Vår verksamhets integritet och våra kunders tillfredsställelse är vår högsta prioritet.

Vi fokuserar kontinuerligt på kvalitetsfrågor och förbättringar, och tar feedback från våra kunder på största allvar. Om du stöter på några problem eller har bekymmer, uppmuntrar vi dig att kontakta vårt kundtjänstteam på service@lena-monica.com. Din feedback kommer att rapporteras till de relevanta avdelningarna för omedelbar uppmärksamhet och åtgärd.

Vi är här för att stötta dig och ivriga att adressera och lösa eventuella problem du har upplevt. Ditt förtroende för oss är ovärderligt, och vi är helt engagerade i att återställa det.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Blir så ledsen och arg på mig själv

Blir så ledsen och arg på mig själv. Trodde verkligen att, Lena och Monica som säljer kläder var ett seriöst företag. Det var ju som att handla på Temu. Så fina klänningar på bild. På videon så går en tjej med klänningen på sig och den liksom böljar. Finns inte en chans att klänningarna som jag fått skulle göra det. Annat material och trycket på, ser ut som nå urtvättat. Tog en storlek större än jag brukar ha. Men smiter åt på kroppen. Om den skulle ”hänga” löst som på bilden. Skulle jag ta säkert två storlekar till, men då undrar jag vart urringningen skulle hamna. Jag har väl lärt mig nått kanske. Dom erbjuder att jag ska behålla klänningarna och få 20% tillbaka på summan. Jag fick 25. Alltså 167kr Bara det berättar ju vilken bluff. Det skulle skickas till Tyskland. Och Jonas säger att frakten skulle kosta mig mer. Så, så fick det bli. Vad jag ska göra med klänningarna har jag ingen aning om dom tycker att jag kan ge dom som gåva vem skulle jag vilja ge dom fula 😡😡😡
Hoppas jag kan varna någon som tittat på dom fina klänningarna på bild.

26 februari 2026

Bäste Yvonne,

Vi förstår verkligen dina funderingar kring kostnaderna för returfrakten och vill uppriktigt be om ursäkt för eventuella olägenheter. Vår policy kräver att kunderna bekostar dessa avgifter, men den är noga utformad för att säkerställa våra produkters höga kvalitet till konkurrenskraftiga priser.

Vi är medvetna om att fraktkostnaderna kan variera beroende på din lokala leverantör. Som ett förmånligt alternativ erbjuder vi därför möjligheten till ett kostnadsfritt utbyte mot en vara av motsvarande värde, vilket garanterar att du blir helt nöjd utan extra kostnader.

Om du behöver ytterligare klarläggande eller önskar diskutera andra alternativ, är du välkommen att kontakta oss på service@lena-monica.com. Att du är nöjd med ditt köp är vår högsta prioritet, och vi är här för att hjälpa dig att hitta den bästa möjliga lösningen.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Varorna såg inte ut som på bilderna

Varorna såg inte ut som på bilderna . Att returnera är krångligt och kostade mig 370:- då de vill ha spårningsnummer vid retur .

28 februari 2026

Bäste Annica,

Vi beklagar verkligen att du inte är nöjd med produkten du mottagit.Vi är här för att säkerställa en smidig och tillfredsställande lösning för dig.

Vår returpolicy kräver att kunder uppger ett spårningsnummer eller mottagningsbevis för det returnerade paketet när de returnerar en produkt. Detta säkerställer att vi kan matcha din returförfrågan korrekt i vårt system och behandla återbetalningen smidigt.

Vi har bekräftat att vi har mottagit din returinformation. Vi kommer att initiera din återbetalningsprocess så snart som möjligt efter att vi mottagit det returnerade paketet.

Om du behöver ytterligare hjälp eller har fler frågor, tveka inte att kontakta oss på service@lena-monica.com. Vi är mer än glada att hjälpa till.

Vi uppskattar ditt samarbete och din förståelse och ser fram emot att lösa detta ärende åt dig så snabbt som möjligt.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Topp service.Var besviken på blusen jag…

Topp service.Var besviken på blusen jag beställt, för liten, färgen stämde ej med bilden.och fick den utbytt utan svårighet och snabbt.Rekommenderar Lena-Monica varmt.Snygga kläder för äldre damer som mig.Tusen. tack

4 februari 2026

Antwoord van Lena Monica

Vi är oerhört tacksamma för din positiva recension! Det gläder oss att veta att du är nöjd med vår service. Stort tack för att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse. Vi ser fram emot att välkomna dig åter snart!

Skickade efter två klänningar

Skickade efter två klänningar, lång leveranstid, när de kom blev jag så besviken, de var inte i närheten av vad bilderna visade när jag beställde, konstigt, glansigt material. Jätte- krångligt att returnera, var tvungen att ta bilder på klänningarna samt att de skulle returneras till Tyskland, det kostade 370 kr, jag hade ju beställt av ett svenskt företag. Jag skrev till företaget att detta är inte okej, fick som svar att de drar av 7% på nästa beställning, jag vill varna andra för att beställa från detta företag utan att ha läst omdömmen om dem samt vart varorna kommer från, jag kommer aldrig mer beställa därifrån. 👎👎👎

1 februari 2026
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Bilden överensstämmer inte med bilden

Mycket besviken klänningen överensstämde inte alls med bilden . Polyester!!! Stort jeanstryck på tyget. Modellen stämmer inte med bilden. Köpte även en skjorta tyget stämmer inte heller som på bilden. Retur till Tyskland!!!!!! Aldrig mer att jag handlar av dom. Kommer att berätta för mina vänner då de inte gör samma misstag som jag har gjort.

13 januari 2026
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Bedrövligt stämmer inte in alls på…

Bedrövligt stämmer inte in alls på klänningen jag beställde. Falsk marknadsföring! Den va i denim o kom o såg ut som trikå med tryckt mönster!
Detta är bluff! Fy fn!!!!

12 januari 2026

Bäste Marie,

Vi värdesätter ditt återkoppling högt och är verkligen ledsna för att tyget i ditt köp inte levde upp till dina förväntningar. Vi strävar efter att skapa kläder som inte bara är bekväma utan också hållbara, och majoriteten av våra plagg består av material med 65% bomull.

Vi förstår betydelsen av rätt material för din totala tillfredsställelse och är därför glada att kunna erbjuda ett urval av plagg gjorda av 100% bomull och bomulls-linblandningar, som bättre kan matcha dina preferenser.

Vi inbjuder dig att kontakta vårt kundsupportteam på service@lena-monica.com. Det skulle vara vårt nöje att assistera dig med ett kostnadsfritt utbyte till en produkt som uppfyller dina behov eller att ordna en återbetalning, enligt ditt önskemål. Att säkerställa din lycka med varje köp från Lena-Monica är vår prioritet.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Jag beställde och betalade för en grön…

Jag beställde och betalade för en grön klänning 24 / 12 2025. Jag har inte ens fått order nr, eller klänning. Borde läst recensionerna här innan jag beställde. Får ej heller kontakt med företaget via mail. Beställde vantar fått order nr men inga vantar. De låtsas vara svenska, men är kineser.

1 januari 2026

Bäste Eva,

Vi förstår helt och hållet din oro över leveranstiden för din beställning. Efter att ha granskat situationen kan vi försäkra dig om att din beställning följer vårt normala leveransschema. Vi är medvetna om att väntan på en efterlängtad beställning kan kännas lång, och vi värdesätter verkligen ditt tålamod.

Angående din beställning av klänningen som du inte har mottagit har vi bekräftat med transportören att din beställning #LM179698SE har levererats till din angivna leveransadress. Kontrollera din adress och e-postadress.

Angående din andra beställning har vi bekräftat att den är inom den normala leveranstiden. Var säker på att vi kommer att kontakta transportören för att ordna leverans så snart som möjligt.Vi är i ständig kontakt med våra leveranspartners för att se till att din beställning når dig så snabbt som möjligt.

För senaste uppdateringar om din beställning, tveka inte att kontrollera dess logistikstatus genom att ange ditt spårningsnummer på https://www.17track.net/sv. Om du önskar en mer personlig uppdatering eller behöver ytterligare hjälp, är vårt engagerade kundtjänstteam bara ett e-postmeddelande bort på service@lena-monica.com. De är redo att erbjuda dig detaljerade uppdateringar om din beställningsstatus och ser fram emot att svara på alla dina frågor.

Lång leveranstid

Lång leveranstid, usel kvalitet på kläderna och falska bilder mot det som kom. Sista gången jag beställde därifrån.

24 december 2025

Bäste Lena ,

Vi ber om ursäkt för förseningen av din senaste beställning. Vanligtvis skickar vi beställningar inom 1-3 arbetsdagar. Men på grund av den nuvarande högsäsongen och den stora efterfrågan på vissa produkter har vi behövt göra justeringar som kan leda till längre leveranstider.

Var försäkrad om att vi aktivt arbetar på att förbättra vår logistik och fraktservice för att kunna erbjuda snabbare leveranstider till våra kunder i framtiden. Vi uppskattar verkligen ditt tålamod och din förståelse i denna fråga.

Om du behöver spåra din beställning eller har några frågor är vårt kundservice-team alltid här för dig. Du kan nå oss när som helst på service@lena-monica.com. Vi lovar att snabbt assistera dig och hålla dig uppdaterad genom hela processen.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Stor VARNING f detta BLUFF-FÖRETAG!!!!

Beställde från dem f flera år sedan (tunika som ej alls motsvarade den på bilden!!)
Numera jag typ ”hjärndöd” av olika skäl!…. Så glömt mina dåliga erfarenheter av detta företag - OCH la in 2 beställningar igår!
— När jag kom på det, avbeställde jag direkt IGÅR!
IDAG fick jag ändå leveransbesked att de nu skickat varorna!?!!!!!?????
…..Självklart är detta ett sätt att säkerställa att man ALDRIG kan AVBOKA en beställning av deras bluffprodukter - avbokade ju SAMMA dag som jag gjort beställningen! Stor VARNING för detta BLUFF-FÖRETAG!!!!!!

———- IDAG 26-02-09 kom paketet jag försökte avbeställa!!!
Innehåll: 2 jättefula plastiga klädplagg!!
—— 1 s k jeanstopp
o 1 s k jeansklänning …..som är gjorda m TRYCKT jeansmönster! I tunn polyester!!!!
Liknar överhuvudtaget ej de plagg de lockar med på sina bilder!
Hade även beställt 1 armband - som när det kom!….visade sig vara i PLAST 🤯
Detta företag borde verkligen anmälas till Reklamationsnämnden! Ett under att de får fortsätta sälja sina fula produkter som ej har ngn som helst likhet m det man sett på deras bilder!😩
STOR VARNING f detta företag!!!!!!
—————-
Jag använder mig ibland av KLARNA för betalningar - det fungerar bra!
……MEN till min stora förvåning har Klarna fortfarande med detta bluff-företag, vilket övergår mitt förstånd!

28 december 2025

Bäste Berit,

Tack för att du tog dig tid att dela med dig av dina funderingar. Vi förstår att situationer kan förändras, vilket kan leda till ett behov av att avboka en beställning. Vårt förfarande är utformat för att snabbt hantera och skicka beställningar, ofta direkt efter att beställningen har bekräftats.

Vi beklagar att meddela att vi inte kan avbryta eller ändra någon information om din beställning eftersom den redan har skickats. Enligt vår avbokningspolicy kan beställningar inte längre annulleras eller ändras när de har skickats.

Vänligen underteckna för paketet först. Om du behöver returnera beställningen kan du kontakta oss efter att du har mottagit paketet. Du kan sedan returnera den enligt våra instruktioner. Tack för din förståelse.

Vi erbjuder gratis byte eller retur om produkten har kvalitetsproblem eller om storleken inte passar.Tveka inte att kontakta oss på service@lena-monica.com för hjälp eller ytterligare frågor. Vi är här för att göra din upplevelse så smidig och positiv som möjligt.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Så besviken på både storlek och även…

Så besviken på både storlek och även fårg och material.
Motsvarar inte alls bilderna.

Har inte heller fått returadress eller retur fraksedel även om det står att dom är noga med policy för returer.

Meddelade Klarna att jag returnerar omgående

20 december 2025

Bäste Ulla,

Tack för att du har tagit kontakt och delat med dig av dina bekymmer. Vi vill dock försäkra dig om att att lösa detta är vår högsta prioritet.

För en enkel retur eller för att ordna ett kostnadsfritt storleksbyte, vänligen skicka oss ett e-postmeddelande till service@lena-monica.com med din beställningsinformation, så tar vi hand om resten.

För snabbare support, tveka inte att kontakta oss via vår "KONTAKTA OSS"-sida på https://lena-monica.com/pages/kontakta-oss, eller skicka ett direktmeddelande till vår Facebook-sida, Lena & Monica-Sverige-Blusar. Vårt team är ivrigt att hjälpa till och kommer att återkoppla till dig snabbt.

Vi är engagerade i att säkerställa en smidig och tillfredsställande lösning för dig. Om du behöver ytterligare hjälp eller har fler frågor, tveka inte att kontakta oss. Vi är här för att hjälpa till!

Precis vad jag ville ha.

Precis vad jag ville ha.
Lev i tid
Bra kvalitet

21 november 2025

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Alldeles för långa leveranstider.

13 oktober 2025

Bäste Anita,

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Ser inte likadana ut i verkligheten som…

Ser inte likadana ut i verkligheten som det man beställer. Varken i färg eller utförande

30 september 2025

Bäste Agneta,

Först och främst vill vi be om ursäkt för eventuell förvirring eller besvikelse som orsakats av skillnaden mellan våra produktbilder och den faktiska artikeln som du mottog. På grund av variationer i skärminställningar och ljusförhållanden kan den faktiska färgen på artikeln skilja sig något från färgen som visas på bilderna.

Din återkoppling är oerhört värdefull för oss eftersom den hjälper oss att arbeta mot tydligare och mer detaljerade produktbeskrivningar och bilder. Att säkerställa att våra kunder har en pålitlig och ärlig shoppingupplevelse är vår högsta prioritet.

För att bättre kunna hantera dina bekymmer ber vi dig vänligen att skicka foton på den mottagna artikeln till vår kundtjänst via e-post på service@lena-monica.com. Detta kommer att tillåta oss att verifiera problemet och arbeta med en tillfredsställande lösning för dig.

Vi är engagerade i att rätta till detta och förbättra noggrannheten i våra produktpresentationer. Ditt förståelse och samarbete uppskattas mycket när vi arbetar mot detta mål.

Tack igen för din feedback. Vi ser fram emot att lösa denna fråga till din belåtenhet.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Sämsta butiken jag någonsin stött på

Sämsta butiken jag någonsin stött på. Extremt missvisande bilder på kläderna. I verkligheten är de jättefula. Det som skulle vara mjuka tunna tyger är istället en tjock blandning av polyester och kanske lite bomull. Mycket svårt att returnera med flera förslag från dem att få andra artiklar istället och behålla! de gamla. Alt få 20% rabatt om jag behåller de jag ej vill ha. Retur till Tyskland som måste vara spårbar vilket innebar att jag betalt 215 kr för returen. UNDVIK!

29 september 2025
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Usel kvalitet! Bluff företag!

Beställde toppar som inte stämde överens med bilderna på nätet. Usel kvalitet! Ingen returinformation bifogat med varorna. Vid mailkontakt bad dom om foton på varorna alternativt att behålla (!) ev. felande storlek och få annan storlek levererad. Skrev att jag ville skicka tillbaka varorna och få pengarna tillbaka och sedan har de inte hört av sig met. Beställ INTE från detta företag!

25 augustus 2025

Bäste Elisabeth,

Vi beklagar att du inte fått något svar från oss än. Vårt serviceteam svarar vanligtvis på e-post inom 24-48 timmar, men ibland, särskilt under helger, kan det dröja lite längre. Tack för ditt tålamod och förståelse.

För att vara säker på att du inte missat vårt svar, skulle du kunna kolla din skräppost eller junk-mail efter ett meddelande från ”Lena-Monica”? Ibland hamnar våra e-postmeddelanden där.

Vi strävar efter att ständigt förbättra vår service och göra kommunikationen så smidig som möjlig. Observera att vi endast kan kontakta dig via den e-postadress som angivits i din beställning.

Vi beklagar eventuella besvär detta kan ha orsakat och uppskattar din förståelse och tålamod. Vi är engagerade i att erbjuda den support du behöver och att säkerställa din tillfredsställelse.

Kundservice som är Femstjärnig

Otroligt proffsigt bemötande! Jag var inte nöjd med ett köp och ville därför returnera varan. Fick svar i princip omgående, inget krångel utan mycket god kundservice. Jag kommer definitivt att beställa fler varor från dem. 😊👍

21 augustus 2025

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Köp inte från denna sida!!!

Bilder och beskrivning stämmer inte alls med vad man får hem. Inte ett spår av bomull, otäck kvalite på tyg, dåligt sytt och som mycket annat, tyvärr, ”fake”. Köp inte från denna sida!!

11 augustus 2025

Bäste Åsa,

Dit is Trustpilot

Lees meer over geverifieerde reviews.