Lees wat reviewers zeggen
Bedrijf heeft geantwoord
Bedrijf heeft geantwoord
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Lena & Monica startades 2018 som en liten exklusiv nätshop för några populära kläder. 2020 började resan mot att bli en bredare och mer interaktiv modesajt. Vår design är tidlös vilket gör att våra plagg håller säsong efter säsong och vi väljer alltid tyger som är ekologiska och/eller OEKO-TEX certifierade. Vi började med klänningar, och det utgör fortfarande största delen av vår kollektion, men vi designar också toppar, kjolar, kappor och byxor. Våra kläder finns i storlek S-5XL. Vi vill att alla ska kunna hitta en modell att trivas i oavsett storlek och kroppsform. Miljö och hållbarhetsfrågor är viktiga för mig och i alla val vi gör så tänker vi på vår miljö. Vi vill att våra kläder ska leva länge, både i designen och att kvalitén ska vara bra. Vårt mål med våra egendesignade kollektioner är: Att designa läckra kläder som faktiskt passar och som finns i storlek S till 5XL. Plagg med hög kvalitet och till vettiga priser. Kläder som man kan ha flera säsonger och styla på många olika sätt. Kläder med kvinnliga snitt och roliga mönster som sitter snyggt direkt, utan krångel. Vi designar kläder för att göra dig glad – genom att ge din garderob, och världen, lite mer färg och genom att skapa kläder för alla kroppstyper och storlekar. Vi hoppas att du älskar dem lika mycket som vi gör! Tack för att du besöker oss och hoppas du är nöjd med din shoppingupplevelse! Mvh
Contactgegevens
Heeft 83% van zijn negatieve reviews beantwoord
Beställde en t shirt och den var inte…
Beställde en t shirt och den var inte som på bilden . Det var första och sista gången jag köper därifrån

Antwoord van Lena Monica
Blir så ledsen och arg på mig själv
Blir så ledsen och arg på mig själv. Trodde verkligen att, Lena och Monica som säljer kläder var ett seriöst företag. Det var ju som att handla på Temu. Så fina klänningar på bild. På videon så går en tjej med klänningen på sig och den liksom böljar. Finns inte en chans att klänningarna som jag fått skulle göra det. Annat material och trycket på, ser ut som nå urtvättat. Tog en storlek större än jag brukar ha. Men smiter åt på kroppen. Om den skulle ”hänga” löst som på bilden. Skulle jag ta säkert två storlekar till, men då undrar jag vart urringningen skulle hamna. Jag har väl lärt mig nått kanske. Dom erbjuder att jag ska behålla klänningarna och få 20% tillbaka på summan. Jag fick 25. Alltså 167kr Bara det berättar ju vilken bluff. Det skulle skickas till Tyskland. Och Jonas säger att frakten skulle kosta mig mer. Så, så fick det bli. Vad jag ska göra med klänningarna har jag ingen aning om dom tycker att jag kan ge dom som gåva vem skulle jag vilja ge dom fula 😡😡😡
Hoppas jag kan varna någon som tittat på dom fina klänningarna på bild.

Antwoord van Lena Monica
Varorna såg inte ut som på bilderna
Varorna såg inte ut som på bilderna . Att returnera är krångligt och kostade mig 370:- då de vill ha spårningsnummer vid retur .

Antwoord van Lena Monica
Topp service.Var besviken på blusen jag…
Topp service.Var besviken på blusen jag beställt, för liten, färgen stämde ej med bilden.och fick den utbytt utan svårighet och snabbt.Rekommenderar Lena-Monica varmt.Snygga kläder för äldre damer som mig.Tusen. tack

Skickade efter två klänningar
Skickade efter två klänningar, lång leveranstid, när de kom blev jag så besviken, de var inte i närheten av vad bilderna visade när jag beställde, konstigt, glansigt material. Jätte- krångligt att returnera, var tvungen att ta bilder på klänningarna samt att de skulle returneras till Tyskland, det kostade 370 kr, jag hade ju beställt av ett svenskt företag. Jag skrev till företaget att detta är inte okej, fick som svar att de drar av 7% på nästa beställning, jag vill varna andra för att beställa från detta företag utan att ha läst omdömmen om dem samt vart varorna kommer från, jag kommer aldrig mer beställa därifrån. 👎👎👎
De visar bilder som inte överensstämmer…
De visar bilder som inte överensstämmer över huvud taget med plaggen som kommer, storlek M var som ett tält och materialet var nåt pyjamas tyg som skulle vara en ur snygg klänning , köp inget härifrån !!
Bilden överensstämmer inte med bilden
Mycket besviken klänningen överensstämde inte alls med bilden . Polyester!!! Stort jeanstryck på tyget. Modellen stämmer inte med bilden. Köpte även en skjorta tyget stämmer inte heller som på bilden. Retur till Tyskland!!!!!! Aldrig mer att jag handlar av dom. Kommer att berätta för mina vänner då de inte gör samma misstag som jag har gjort.
Bedrövligt stämmer inte in alls på…
Bedrövligt stämmer inte in alls på klänningen jag beställde. Falsk marknadsföring! Den va i denim o kom o såg ut som trikå med tryckt mönster!
Detta är bluff! Fy fn!!!!

Antwoord van Lena Monica
Jag beställde och betalade för en grön…
Jag beställde och betalade för en grön klänning 24 / 12 2025. Jag har inte ens fått order nr, eller klänning. Borde läst recensionerna här innan jag beställde. Får ej heller kontakt med företaget via mail. Beställde vantar fått order nr men inga vantar. De låtsas vara svenska, men är kineser.

Lång leveranstid
Lång leveranstid, usel kvalitet på kläderna och falska bilder mot det som kom. Sista gången jag beställde därifrån.

Antwoord van Lena Monica
Stor VARNING f detta BLUFF-FÖRETAG!!!!
Beställde från dem f flera år sedan (tunika som ej alls motsvarade den på bilden!!)
Numera jag typ ”hjärndöd” av olika skäl!…. Så glömt mina dåliga erfarenheter av detta företag - OCH la in 2 beställningar igår!
— När jag kom på det, avbeställde jag direkt IGÅR!
IDAG fick jag ändå leveransbesked att de nu skickat varorna!?!!!!!?????
…..Självklart är detta ett sätt att säkerställa att man ALDRIG kan AVBOKA en beställning av deras bluffprodukter - avbokade ju SAMMA dag som jag gjort beställningen! Stor VARNING för detta BLUFF-FÖRETAG!!!!!!
———- IDAG 26-02-09 kom paketet jag försökte avbeställa!!!
Innehåll: 2 jättefula plastiga klädplagg!!
—— 1 s k jeanstopp
o 1 s k jeansklänning …..som är gjorda m TRYCKT jeansmönster! I tunn polyester!!!!
Liknar överhuvudtaget ej de plagg de lockar med på sina bilder!
Hade även beställt 1 armband - som när det kom!….visade sig vara i PLAST 🤯
Detta företag borde verkligen anmälas till Reklamationsnämnden! Ett under att de får fortsätta sälja sina fula produkter som ej har ngn som helst likhet m det man sett på deras bilder!😩
STOR VARNING f detta företag!!!!!!
—————-
Jag använder mig ibland av KLARNA för betalningar - det fungerar bra!
……MEN till min stora förvåning har Klarna fortfarande med detta bluff-företag, vilket övergår mitt förstånd!

Antwoord van Lena Monica
Så besviken på både storlek och även…
Så besviken på både storlek och även fårg och material.
Motsvarar inte alls bilderna.
Har inte heller fått returadress eller retur fraksedel även om det står att dom är noga med policy för returer.
Meddelade Klarna att jag returnerar omgående

Precis vad jag ville ha.
Precis vad jag ville ha.
Lev i tid
Bra kvalitet

Antwoord van Lena Monica
Ser inte likadana ut i verkligheten som…
Ser inte likadana ut i verkligheten som det man beställer. Varken i färg eller utförande

Antwoord van Lena Monica
Sämsta butiken jag någonsin stött på
Sämsta butiken jag någonsin stött på. Extremt missvisande bilder på kläderna. I verkligheten är de jättefula. Det som skulle vara mjuka tunna tyger är istället en tjock blandning av polyester och kanske lite bomull. Mycket svårt att returnera med flera förslag från dem att få andra artiklar istället och behålla! de gamla. Alt få 20% rabatt om jag behåller de jag ej vill ha. Retur till Tyskland som måste vara spårbar vilket innebar att jag betalt 215 kr för returen. UNDVIK!
Usel kvalitet! Bluff företag!
Beställde toppar som inte stämde överens med bilderna på nätet. Usel kvalitet! Ingen returinformation bifogat med varorna. Vid mailkontakt bad dom om foton på varorna alternativt att behålla (!) ev. felande storlek och få annan storlek levererad. Skrev att jag ville skicka tillbaka varorna och få pengarna tillbaka och sedan har de inte hört av sig met. Beställ INTE från detta företag!

Kundservice som är Femstjärnig
Otroligt proffsigt bemötande! Jag var inte nöjd med ett köp och ville därför returnera varan. Fick svar i princip omgående, inget krångel utan mycket god kundservice. Jag kommer definitivt att beställa fler varor från dem. 😊👍

Antwoord van Lena Monica
Köp inte från denna sida!!!
Bilder och beskrivning stämmer inte alls med vad man får hem. Inte ett spår av bomull, otäck kvalite på tyg, dåligt sytt och som mycket annat, tyvärr, ”fake”. Köp inte från denna sida!!

Dit is Trustpilot
Lees meer over geverifieerde reviews.