PustLivet med Lena Kralicek Reviews 13

2. Fitnesslessen
  3. Fitnessprogramma
  4. Yoga-instructeur

Geschreven door het bedrijf

Din ekspert på trening, basert på kompetanse og erfaring du kan stole på. Over 20 års erfaring som instruktør på fulltid | En rekke sertifiseringer ⭐️ PustLivet er for deg som vil holde deg i bevegelse livet ut. Som vet at god helse ikke handler om all-in – men om å gjøre det smart.

4,3

1 ster

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Reageert doorgaans pas na meer dan 1 maand

Tusen takk for Bevegelsesfrihet kurset

Tusen takk for dette kurset Bevegelsesfrihet! Jeg elsker programmet for morgen, underkropp og overkropp. Det har ført til at jeg nå har dager uten ryggvondt!! Det føles som en uvirkelig drøm, da jeg i mange år har slitt med ryggplager hver eneste dag. Jeg har bedre holdning og er mye mykere nå, spesielt underkroppen er klart forbedret. Det eneste jeg ønsker er å kunne beholde kurset for alltid, og at du setter opp flere kurs.

23 november 2025

Antwoord van PustLivet med Lena Kralicek

Tusen takk for at tilbakemeldingen din 💛
Så godt å høre at du har dager uten ryggvondt, det er en enorm seier når man har kjent på plager så lenge. At øktene gir deg bedre holdning, mer mykhet og mindre smerte betyr virkelig mye.
Klem fra lena 🌟

Jeg liker Bevegelsesfrihet appen

Jeg liker Bevegelsesfrihet appen veldig godt og har fått innarbeidet øvelsene som en daglig rutine hver morgen. Kjenner at kroppen min trenger dette, selv om det innimellom er litt vondt, er det mest godt :) Synes du har gode forklaringer på øvelsene og har ingen forbedringsønsker. Dette skal jeg fortsette med framover.
Hilsen kvinne, 70år

2 november 2025

Antwoord van PustLivet med Lena Kralicek

Tusen takk for at du deler denne fine tilbakemeldingen! 💛
Så godt å høre at øvelsene har blitt en del av morgenen din, og at kroppen responderer, selv om det noen dager kan være litt vondt. Jeg heier på deg videre!
Klem fra Lena

Hoftemobilitet med Lena

Hei Lena🌞
Ja nå er jeg godt i gang med hoftemobilitetsprogrammet. Merker allerede framgang. Jeg har fra og til trent mobilitet på youtube, men å få trene så effektivt på korte økter, og på norsk, jeg elsker det 🥰

19 september 2025

Antwoord van PustLivet med Lena Kralicek

Tusen takk for en utrolig hyggelig tilbakemelding! 💛
Så fint å høre at du både merker framgang og setter pris på de korte, effektive øktene, og ikke minst at det er på norsk. Heier på deg videre i mobilitetsreisen!
Klem fra Lena 🌟

10/10 for De daglige 10

Helt supert treningsprogram, kjapt og effektivt.Merker betydelig progresjon allerede etter 2- 3 uker! Kjempelett å bruke appen. Lena svarer også på mail når man gir tilbakemelding på kurset. Så glad for at jeg meldte meg på dette- og håper det blir tilgjengelig neste år også!

17 augustus 2025

Antwoord van PustLivet med Lena Kralicek

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen 🌟
Så godt å høre at du både merker progresjon og synes det er enkelt å bruke. Jeg setter stor pris på at du tok deg tid til å dele. 💛

🌸🌸💪🏽🌸🌸

Anbefaler Lena til alle! Hun er en sann glede å trene med, både over nett og i virkeligheten:) den kunnskapen og energien hun deler er bare god.🌸🌸🌸 anbefales 🌸🙏🏽🌸

6 december 2024

Antwoord van PustLivet med Lena Kralicek

Tusen takk for de fine ordene 💛
Det gleder meg å høre at du setter pris på både treningen og energien jeg prøver å dele. 🌟

Klem fra lena 😊

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Regelmessighet over tid - så sant - det hjelper.

Det var veldig lett å komme inn i en vane - at dette gjør jeg hver dag. At det er de samme øvelsene som går igjen, synes jeg er veldig bra, jeg kan dem utenat nå, og kommer til å fortsette etter at denne perioden er over. Jeg er artrosebefengt i flere ledd, så jeg har holdt meg til det letteste programmet, og synes jeg er blitt mindre stiv. Regelmessighet over tid hjelper.

31 juli 2025

Tusen takk for at du deler 💛
Så fint å høre at øvelsene har blitt en daglig vane, og at du merker mindre stivhet. Regelmessighet over tid gjør virkelig en forskjell.

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

"De daglige 10" er enkel å bruke

"De daglige 10" er enkelt å bruke, og selv etter kun 10-12 dager husket jeg de fleste øvelsene og kunne gjøre de uten hjelp fra video på mobilen. Jeg har vekslet mellom to nivåer og det har funket fint.
I begynnelsen trodde jeg det ville være ulike øvelser hver dag, og ble litt skuffet over at det ikke var det, men nå skjønner jeg hensikten med å gjøre de samme øvelsene jevnlig. Det beste er at man ikke trenger noe utstyr, man kan gjøre det på stranda, brygga, badet, i hagen når man husker på det.
Jeg kommer til å fortsette med "De daglige 10" etter at dette abonnementet er avsluttet.

31 juli 2025

Tusen takk for den fine tilbakemeldingen 💛
Så godt å høre at øvelsene har blitt en vane, og at du finner steder å gjøre dem uansett hvor du er.

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Mangel på variasjon

Eg er ikkje fornøgd med at det er akkurat det samme programmet kvar dag. Ingen variasjon....samme videoen. Så da syns eg ikkje det er noke bra.
Så, eg har trena...men helst gått over til mine eigne øvelser.

11 juli 2025

Antwoord van PustLivet med Lena Kralicek

Takk for at du deler din ærlige tilbakemelding 💛
De daglige 10 er laget for å bygge en vane gjennom å gjenta de samme øvelsene i 60 dager. Jeg forstår at det ikke passer for alle, og det er helt fint å kombinere med egne øvelser om det føles bedre for deg.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Lena kan jeg anbefale på det aller…

Lena kan jeg anbefale på det aller varmeste. Jeg liker spesielt godt måten hun forklarer ting på. Hun gjør det enkelt å trene, motiverende og man merker godt at denne dama har kompetanse innenfor det hun driver med. Man finner alt fra enkle styrkeøkter, gode yogaøkter, pusteøvelser og tips til gode morgenrutiner. Denne portalen er gull verdt i en litt stressende hverdag.

27 juni 2025

Tusen takk for den fine tilbakemeldingen 💛
Så godt å høre at øktene og tipsene mine gir deg et lite friminutt i en travel hverdag.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Masse bra trening for ethvert behov👍

Jeg har vært med i denne treningsportalen siden oppstarten og liker den veldig godt. Enkelt å finne trening som passer meg både i fht tidsbruk og innhold. Supre opptreningsvideoer etter skader finnes også. Så her er det noe for enhver smak og fysisk form. Lena er veldig flink til å forklare øvelser, så jeg er veldig fornøyd. Anbefales👍

27 juni 2025

Antwoord van PustLivet med Lena Kralicek

Tusen takk for at du har vært med helt siden starten 💛
Så godt å høre at du finner treningen som passer for deg, og at forklaringene mine gjør det enklere å få til øvelsene.

Hjemmetrening som fungerer.

Jeg bor i ei lita bygd i nord der det ikke er anledning til å få trenings veiledning eller være med på felles treninger. Av den grunn ble jeg medlem hos Lena. PustLivet har online trening med fantastisk flott veiledning av øvelser. Det er som jeg er på en form for PT trening. Her er et utfyllende valg av trenings videoer som er tilgjengelig bare man har nett tilgang. Jeg bruker TV som skjerm når jeg trener hjemme. Det er også Livesendinger med Lena som kan sees når man ønsker. De daglige 10 har jeg benyttet meg mye av her er det 3 nivåer som gjør at det er lett å starte for så å avansere vider til 3 nivå. Alle kan benytte seg av denne formen for trening.

26 juni 2025

Tusen takk for at du deler 💛
Det gjør meg ekstra glad å høre at treningen gir deg opplevelsen av å ha en personlig trener, selv på avstand 😄 At PustLivet kan være med deg helt hjem i stua, betyr mye for meg.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Dette vil jeg definitivt fortsette med!

Lena sin måte å undervise på er helt unik! Det beste er at jeg blir skikkelig glad av å trene med Lena, enten det er på fysisk time eller kurs online. Dette er noe jeg definitivt vil fortsette med!

26 juni 2025

Så hyggelig å høre 💛
Det gleder meg at treningen gir deg både mestring og godt humør, akkurat slik jeg ønsker at det skal være!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

PustLivet med Lena Kralicek anbefales…

PustLivet med Lena Kralicek anbefales på det varmeste. Lenas kompetanse og lange erfaring innen trening gir deg trygge og gode øvelser tilpasset ditt ståsted.
En lang rekke ulike online treninger kan utføres i din egen stue når det passer deg. Her blir du veiledet seriøst og med en stor porsjon smil og positivet.
Lena er Heil Ved 🥰 Digger deg og konseptet ditt😊 Hilsen deltager over mange år, Sigrunn

23 juni 2025

Tusen takk, Sigrunn 💛
Det betyr mye å ha deg med på trening, og at du setter pris på både øvelsene og smilet jeg prøver å sende gjennom skjermen.
Klem fra Lena 😊

Lees meer over geverifieerde reviews.