Bedrijf heeft geantwoord
Feil info i produktet, fikk ikke kvittering og for ikke å skuffe en 5 åring som ville på sirkus ble det kjøpt dobbelt. Update: Var ikke at jeg ikke fikk ordrebekreftelse i tide, var at det sto at... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Maten var god, service er bra, ren. Det eneste når vi betaler ( vi bestilte ekstra drikke og mat pga vi var 3 personer. ) det sett på 15% ekstra tips på uten fortelle oss. (Vi tenkte å betale 5 % tip... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Rask behandling. Veldig riktig på informasjon. Flotte resultater. Anbefaler på det sterkeste. Kommer til å bestille flere tjenester ved denne klinikken ettersom det er flere dyktige leger med me... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Let’s deal er en formidler av andre sine varer og tjenester. Let’s deal sin viktigste funksjon er å legge til rette for at våre brukere/medlemmer gis mulighet til å kjøpe sterkt rabatterte varer og tjenester fra tredjepartsleverandører som Let’s deal har forhandlet med på brukernes vegne.
Torggata 8, 0181, Oslo, Noorwegen
Vraagt klanten om een review
Heeft 91% van zijn negatieve reviews beantwoord
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
bra side med gode tilbud fra tid til annen. grunnen til 4 stjerner var at jeg ikke fikk mail med discount code, måtte finne nettsiden der jeg kjøpte

Antwoord van Let's deal
Kjøpte en kampanjekode til minicruise Oslo København. Det fungerte bra og jeg fikk en veldig billig reise. Veldig fornøyd

Useriøse. Dårlig info.
Fikk til å kjøpe fra en restaurant som var stengt

Antwoord van Let's deal
Elendig kvalitetssikring av leverandører av tjenestene.

Antwoord van Let's deal
Fin atmosfære, veldig god mat og hyggelig betjening. Absolutt å anbefale.

Antwoord van Let's deal
Mange gode tilbud og enkelt å bestille. I tillegg veldig varierende utvalg og ved hjelp av søkemotoren finner du som oftest det du ønsker.

Antwoord van Let's deal
I chose this two-piece design (Toalettkrakk 2-deler) over a connected one, and it is a complete game-changer. It is incredibly easy to store and will be perfect for traveling since the pieces stack tightly together. Even though it is lightweight, it is surprisingly sturdy, I'm a 94kg guy with large feet, and it doesn't wobble or feel cheap at all.
Using it completely relaxes your body. It helps empty your bowels naturally and effortlessly, preventing things from building up and causing constipation or gut issues. This stool makes going to the bathroom incredibly smooth and easy. Highly recommended!

Antwoord van Let's deal
Helt enkelt 5 av 5 stjärnor! Från början till slut har hela upplevelsen varit klockren.
Lees meer over Trustpilots reviewproces.
Hier vind je 8 tips voor het schrijven van een goede review.