Fijn kantoor, ik vind de prijzen wel wat hoog maar je krijgt er wel echt een top service voor terug. Je kan altijd bellen of appen, natuurlijk wordt er niet altijd gelijk geantwoord maar binnen een da... Toon meer
Vakbekwame advocaat die waarmaakt wat hij zegt. Ik heb dit weleens anders gezien bij andere kantoren. Wat mij betreft een dikke aanrader.
Deze advocaat heeft mijn medische fout zaak uistekent geregeld. Weet wat ie doet. Voelde me altjid gehoord en begrepen.
Ik heb letsel opgelopen nadat ik een ruzie tijdens het uitgaande wilde sussen. Heb goede bijstand van dit kantoor. Kan ze zeker aanbevelen.
Bij Letselschade Advocaat Den Haag begrijpen we hoe ingrijpend persoonlijk letsel kan zijn. Ons ervaren team van letselschadeadvocaten zet zich in om u de best mogelijke juridische ondersteuning en vertegenwoordiging te bieden. We hebben jarenlange ervaring in het behandelen van een breed scala aan letselschadezaken, van verkeersongevallen en arbeidsongevallen tot medische fouten en openbare aansprakelijkheid. Wij geloven in een persoonlijke benadering en zorgen ervoor dat elke cliënt met respect en empathie wordt behandeld. Onze advocaten nemen de tijd om uw situatie grondig te begrijpen en werken nauw met u samen om ervoor te zorgen dat u de maximale compensatie ontvangt waar u recht op hebt. Ons kantoor in Den Haag is gemakkelijk bereikbaar en biedt een gastvrije omgeving waar u zich gehoord en ondersteund voelt. Wij streven ernaar om het juridische proces zo transparant en stressvrij mogelijk te maken. Uw vertrouwen is onze prioriteit en uw succes ons doel. Bezoek onze Trustpilot-profiel om beoordelingen van eerdere cliënten te lezen en meer te weten te komen over hoe wij u kunnen helpen met uw letselschadezaak.
Johan de Wittlaan 7, 2517 JT, Den Haag, Zuid Holland, Nederland
- +31705690890
- contact@letselschadeadvocaatdenhaag.net
- letselschadeadvocaatdenhaag.net
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
de zaak verliep volgens planning zonder…
de zaak verliep volgens planning zonder onnodige uitstel
Niet altijd leuk om te horen maar…
Niet altijd leuk om te horen maar advocaat zei gewoon hoe het zat zonder gedoe.
altijd goed uitgelegt wat de volgende…
altijd goed uitgelegt wat de volgende stap zou zijn dus geen verrassingen
eerlijk vond ik dat ze goed rustig…
eerlijk vond ik dat ze goed rustig bleven onder druk dat zie je niet vaak
Zelf tijdens vakantie liet hij weten…
Zelf tijdens vakantie liet hij weten hoe het proces verder verliep
Hij hield mij buiten de…
Hij hield mij buiten de verzekeringsgesprekken wat ik erg prettig vond.
Ik Voelde Opluchting Toen
Ik voelde opluchting toen zij bevestigde dat alle medische rekeningen eerst geregeld waren
moeder zei bij voordeur dat t huis…
moeder zei bij voordeur dat t huis ineens frisser leek door die schone ventjes
ze zette moeilijke woorden om naar…
ze zette moeilijke woorden om naar normale taal klein typfoutje maar ok
je voelde dat ze zich echt inzetten…
je voelde dat ze zich echt inzetten voor mijn situatie
Ze Gaven Altijd Overzicht En Hielden De Communicatie
Ze gaven altijd overzicht en hielden de communicatie duidelijk
ik had vaak kleine vragen en hij gaf…
ik had vaak kleine vragen en hij gaf altijd rustig advies
Ze vertelden helder wat wel en niet…
Ze vertelden helder wat wel en niet kon, mijn opa vond dat professioneel.
Het gaf me het gevoel dat gerechtigheid…
Het gaf me het gevoel dat gerechtigheid werd gedaan.
ik mocht alles vragen en kreeg nooit…
ik mocht alles vragen en kreeg nooit het gevoel dat ik teveel was
geen moment heeft hij getwijfeld of…
geen moment heeft hij getwijfeld of opgegeven hij bleef bij z'n plan en hield vol tot het eind
wat een fijne man
wat een fijne man, recht door zee en toch met een warm hart, ben blij dat ik hem had in zo'n rottige periode
hij hield t simpel en duidelijk
hij hield t simpel en duidelijk, toch resultaat gehaald waar ik blij mee ben
Inzet zorgde voor zorgeloze therapie
dankzij zijn inzet kon ik therapie starten zonder financiele zorgen