Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Bestilte et par sko, og levering og kvalitet var helt i top. Dog manglede jeg beskeder omkring hvornår pakken blev leveret og sendt afsted. Men ellers var alt helt fint, og er superglade for mine sko.... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Godt køb! Jeg ville gerne ha at min søn prøvede et par sko på inden køb,da vi var i tvivl om str.og da jeg altid er en smule skeptisk for hjemmesider som jeg ikke kender. Og da vi boede i nærheden... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Schoenenwinkel

Geschreven door het bedrijf

Vi sælger de mest ekslusive og eftertragtede sneakers hos Letzsneak.dk. Du kan finde mange forskellige sneakers bl.a. Nike Dunks, Air jordans, New Balance, yeezys og mange andre!

4,2

Goed

TrustScore 4 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

de annulerer ordre uden yderligere forklaring

Min ordre er efter 4 dage uden videre forklaring blevet annulleret. :( Jeg har genbestilte den i webshoppen, og samtidig kontaktet dem via mail, da det er eneste mulighed for kontakt, men ingen gider svare.. Virkelig dårlig service.. Er spændt på om der nogensinde dukker en pakke op.

26 november 2025
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Bestilte sneakers til barnebarn i julegave. Letzsneak fandt dem ude i den store verden og fik hjem i tide til jul. Da barnebarnets fødder viste sig for store til den eftertragtede vare var der åbne arme og øjeblikkelig refusion.
Så flot service, kommer gerne igen!

23 december 2024
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Min ordre blev annulleret!?

Havde bestilt et par sneakers til min kæreste, jeg selvfølgelig regner med at få hjem. 4 dage efter bestillingen får jeg en besked om, at de ikke kan finde skoen i givne størrelse?? Erhm what? Måske markere størrelsen udsolgt hvis ikke det er noget i har til rådighed? Beskeden jeg fik var ganske fin, men en kæmpe skuffelse!

12 november 2024
Logo Letzsneak

Antwoord van Letzsneak

Hej Mille,

Først og fremmest er vi utrolige kede af din oplevelse hos os.

Vores kunder er dem der betyder mest for os, for hvis i ikke var glade, havde vi ikke en forretning.

Men jeg kan forstå du er frustreret over at vi annulerede din ordre, men dette kan desværre ske i sjældne tilfælde. Derfor tilbød vi dig også 250 kr. i rabat på et andet par sneakers, samt at hjælpe dig med at finde et andet par sneakers til din kæreste, som han kunne blive glad for.

I vores branche fungere det således at vi ikke kan have alle sko, i alle størrelser på lager, da dette ville kræve en kæmpe kapital, ingen i vores branche har.
Af den grund tilbyder vi varer på bestilling, som er 5-12 hverdage. Når du bestiller sådan et par, rækker vi ud til vores kæmpe netværk af sælgere, hvor vi så forsøger at skaffe dem hjem derigennem så i kan få lige de sneakers i ønsker. Men i nogle tilfælde kan dette ikke lade sig gøre, hvilket også er beskrevet i vores handelsbetingelser som du også har accepterede inden du gennemførte din ordre. Udklip fra vores handelsbetingelser: “Vi er dog nødt til at tage forbehold  for, at skoen ikke undtagelsesvis er til at finde i vores netværk af underleverandører og vi forbeholder os derfor retten til  at annullere din ordre i denne situation.”

Men med det sagt er vi utrolig kede af din dårlige oplevelse hos os, men hvis du ombestemmer dig og har fundet et nyt par på vores side, kan du altid række ud, så laver vi en god pris.

Bedste hilsner
Ditlev Sawahata // founder Letzsneak

Utrolig service

Jeg havde problemer med at finde den rigtige skostørrelse til mit barnebarns fødselsdagsgave.
Ved flere SMSer ( en fredag aften!) lykkedes det Letzsneak ved at ringe rundt til deres leverandører at skaffe den rigtige størrelse, så jeg kunne modtage skoene nøjagtig på hans fødselsdag.
Godt gået og TAK.

27 september 2024

Virkelig god service

Virkelig god service! De sko, som jeg havde bestilt i str. 44, skulle leveres fra fjernlager. De havde dog str. 44,5 hjemme, og de blev leveret til døren dagen efter, at jeg havde bestil dem 😊

12 augustus 2024

Kæmpe anbefaling herfra

Der opstod et uforudsigeligt og uventet problem med mit produkt, og det håndterede Letzsneak bare til perfektion. Fantastisk og meget hurtig kundeservice og fede sko:-) Letzsneak kan helt klart anbefales herfra:-)

5 mei 2024

Fantastisk god service

Fantastisk god service. Ditlev er meget serviceminded. Godt udvalg og gode priser. Jeg vil klart anbefale dem til andre og jeg vil helt sikkert handle her igen.

12 april 2024
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Bruger gerne Letzsneak igen :o)

Jeg bestilte nogle sko hos Letzsneak og få timer efter min bestilling fik jeg en opringning om de desværre lige havde sendt den sidste af den størrelse ud af døren, men han kunne tilbyde mig en størrelse 0,5 mindre end det bestilte og det takkede jeg ja til.

Han lovede at de ville blive sendt selv samme dag, hvilket de også blev og 2 hverdage senere modtog jeg skoene som passede fint på pigebarnet og som en ekstra bonus som hun var helt vild med, så havde hun endda fået et par ekstra snørebånd med til dem og vi ved jo alle... Når de små er glade.. Så bliver de store også glade ;o)

Så alt i alt. Lidt øv de lige var løbet tør for den skostørrelse jeg bestilte, men lynhurtig blev jeg kontaktet med et alternativ og varen blev afsendt samme dag og med en ekstra pakke snørebånd i. Jeg bruger til enhver tid gerne Letzsneak igen hvis vi står og mangler et par sko.

12 april 2024
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Varen levede op til min forventning

Varen levede op til min forventning. God pris og et par sneaks i lækker kvalitet. Personlig levering til dør, hvilket var enorm god service! Kommer helt sikkert til at handle mine sko hos Letzsneak igen.

18 april 2024
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi har flere gange købt sko på…

Vi har flere gange købt sko på Letzsneak og kan varmt anbefale andre at gøre det samme. Fantastisk service, lækre sko til konkurrencedygtige priser og lynhurtig levering, hvis varen er på lager. Fuld plade på stjerner herfra!

16 april 2024
Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Tak for fede sko!

Tak for super fede sko! Glæder mig til at bruge dem på min konfirmation🙂

Obs! boksen blev lidt ødelagt under fragt måske noget bubleplast rundt om🤔

6 april 2024
Review zonder uitnodiging

Lees meer over geverifieerde reviews.