Jeg har modtaget en vare, som jeg gerne vil have sendt retur og pengene tilbage for. Jeg har skrevet frem og tilbage og jeg får at vide at jeg kan sende varen retur mod 9.90$ og så vil I sende en and... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Min oplevelse er at især bukserne er små i størrelse. Jeg er normal 38/40/m i de fleste mærker, men disse kunne jeg ikke få på - også selvom jeg tjekkede størrelsesguiden. Så sørg for at bestille... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Jeg har haft en super gode købeoplevelse hos leve. Jeg ville købe et jakkesæt og et andet sæt, og der var lidt bøvl på lageret, der gjorde, at jeg ikke helt kunne få de størrelser, som jeg havde besti... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Jeg har handlet hos dem to gange, og jeg synes produkterne er pæne. Første gang købte jeg et jakkesæt, hvor bukselåsen helt faldt af med det samme. Anden gang købte jeg et par bukser og en matchend... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Leve er et dansk tøjmærke med base i København. Leve har en klar mission om at levere kvalitetstøj til overskuelige priser. Alle kollektionerne er limited og bliver derfor kun lavet én gang.
Jagtvej 49C, 5000, Odense C, Denemarken
Vraagt klanten om een review
Heeft 66% van zijn negatieve reviews beantwoord
Der er altid god service, samtidig med at tøjet er i god kvalitet og til nogle fantastiske priser.

Antwoord van Leve Copenhagen
Virkelig flot og lækkert tøj. Bestilte torsdag og modtog det onsdag, så lidt lang levering, ellers er alt tilfredsstillende.

Antwoord van Leve Copenhagen
Bestilte nogle items fra leve d. 12, og forventede at modtage dem indenfor 2-4 hverdage som de oplyser på hjemmesiden, men da der allerede er gået 4 hverdage og pakken ikke er modtaget, er det ret skuffende da jeg havde bestilt pakken til at have på fredag i denne uge.

Antwoord van Leve Copenhagen
Jeg købte deres sorte Blazer i xs. Den passer fin og er oversized. Hvis jeg ikke havde kigget på målene ville jeg aldrig havde købt den i en XS og derfor havde købt den alt for stor, så det anbefales at kigge på målene så man kan købe den rigtige str. Derud over er jeg rigtig glad for blazerne og der var god service da de havde sendt det forkerte item hvor de ringet og hurtigt sendte den rigtige. Blazeren er overaskende blød og føler at prisen er god for kvaliteten, så helt klart det værd.

Antwoord van Leve Copenhagen
Elsker alle mine items fra Leve. Har flere sæt derfra men også bare bukser som jeg har købt enkeltvis. Gode priser, høj kvalitet og god kundeservice!
Håber I snart kan lave hjemmelevering også 😍

Meget tilfreds førstegangskunde
Jeg bestilte et par bukser fra Leve forleden, og jeg er super glad for kvaliteten, som i den grad er bedre end hvad jeg havde forventet til prisen.
Levering gik som smurt og der var sågar en lille personlig hilsen med i pakken - den slags kundeservice ser man sjældent.
Det er bestemt ikke sidste gang, jeg køber noget fra leve!

Antwoord van Leve Copenhagen
Sød kundeservice, som hjalp med størrelsesguide på chatten - selv kl. 18.00 om aftenen.
Sendte min ordre hurtigt.
Varen er modtaget og er virkelig fin og passer perfekt.

Antwoord van Leve Copenhagen
Mega god service, når man kontakter dem. Jeg havde et problem med fragten ikke blev trukket fra ved kassen og fik pæne og søde svar fra en medarbejder!
Derudover lækre produkter! Købte blazer og bukser og er vild med dem! men ærgerligt at bukserne er for lange, men får dem bare lagt op.

Antwoord van Leve Copenhagen
Ekstraordinær og personlig kundeservice, lækker kvalitet

Antwoord van Leve Copenhagen
Søde piger og god service da vores pakke blev væk i forsendelsen 👍🏻😄

Antwoord van Leve Copenhagen
Ingen stjerner fra mig, jeg har endnu ikke modtaget min ordrer! Og firmaet er ikke til at komme i kontakt med, men mine penge vil de gerne beholde!! Hold jer væk!!!!