Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi kan virkelig anbefale Levehuse. Som førstegangshusejere havde vi mange spørgsmål og bekymringer, men hele teamet var utrolig tålmodige og hjælpsomme gennem hele processen. De lyttede til... Toon meer

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Huset blev afleveret til tiden og i den aftalte kvalitet. Byggeriet er forløbet godt. Levehuse kan blive bedre til at tilgå kundespørgsmål ud fra en positiv vinkel fremfor straks at have paraderne opp... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Rigtig godt tilfredse med vores nye hus. Allerede inden byggeriet gik igang fik vi afleveringsdato og tidspunkt. Det holdt på trods af ugunstige vejrforhold gennem meget af byggeperioden. Hvor det var... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Naboejendommen har problemer med vand på på deres grund når der har regnet meget. Der er meget ler i jorden. Levehuse har forsikret os om at de vil ligge dræn i jorden da vandet løber ned på... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Aannemersbedrijf

Geschreven door het bedrijf

Levehuse A/S bygger nye huse i stilrent dansk arkitektur. Nye huse i projektsalg omkring Silkeborg. Du bestemmer selv indretningen.

4,2

2 sterren
1 ster

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

”Man” bliver bare så træt!

”Man” bliver bare så træt!

Der må ligge en strategi i at trække arbejdsopgaverne i langdrag.

Den ene håndværker efter den anden der kommer, kigger, laver et eller andet, men opgaven er ikke løst når de kører igen.

Vi bliver gentagende fanget mellem at den ”lokale” leverandører, mener at de har udført deres opgave eller at det ikke er deres ansvar. Så har vi stået til rådighed en hel arbejdsdag, og står tilbage med samme problem som før de kom. Vi har stået til rådighed i MERE end 20 arbejdsdage- og vi kommer nok til at gøre det endnu flere gang.

Nogle af de leverandører som Levehuse benytter er så meget dårligt anmeldt på trustpilot, at det ”skriger” til himlen. Outline.dk har i skrivende stund 1 stjerne og Henning Mortensen A/S har 2 stjerner.

Vi er simpelthen en kastebold mellem Levehuse og deres ”lokale” håndværkere. Jeg tænker nogle gange at det ville have været nemmere at have haft en leverandør…

20 maart 2018
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Manglerne tager urimelig lang tid at få …

Manglerne tager urimelig lang tid at få udbedret. Vi har boet i huset i næsten 1½ år og manglerne er fortsat ikke udbedret.
Vi skal stå til rådighed, i mange dage for at få udbedret få og kun delvist udbedret mange af manglerne. indtil nu har vi skulle tage fri i 9 dag.
Vi modtager gerne en besked dagen før der kommer håndværkere om at vi skal sørge for adgang til huset den næste dag. Det er helt urimeligt.
Men selv om vi har søret for adgang til huset alle dage de har bedt om det, så er der fortsat mange mangler, der ikke er udbedret.
Vi rykker for svar og status men får ingen tilbagemeldinger.

9 augustus 2017
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Service og kvalitet helt i top

Levehuse har ydet en fantastisk service hele vejen igennem forløbet med huskøb/byggeri.

Vi har været yderst tilfredse med den hjælp og vejledning vi har fået, og ikke mindst med vores lækre hus.

Vi anbefaler på det varmeste et hus-bygge-projekt med Levehuse.

30 maart 2017
Review zonder uitnodiging

Lees meer over geverifieerde reviews.