Lexon Design Reviews 422

3,5

1. Fabrikant

Depuis sa création en 1991, Lexon n'a cessé de repousser les limites et de cultiver sa différence dans le monde du design tout en restant fidèle à son engagement de rendre les petits objets utiles, beaux, innovants et abordables. Qu'il s'agisse d'accessoires pour la maison, le bureau, les loisirs ou le voyage, Lexon a établi une relation privilégiée avec la créativité et s'est associé aux plus prestigieux designers à travers le monde pour créer des collections intemporelles de produits lifestyle, vendus chaque année à des millions de pièces. Aujourd'hui, avec plus de 30 ans d'existence, +235 récompenses, des collaborations avec des designers de renom, une présence dans 90 pays, Lexon s'est véritablement imposée comme une marque incontournable du design français.

Notre promesse

Nous sommes à l'écoute de nos clients
Chez Lexon, notre service client est dédié à vous offrir une expérience exceptionnelle. Que vous ayez une question, besoin d’assistance ou simplement envie de partager votre avis, notre équipe est à votre écoute pour vous accompagner à chaque étape. Contactez-nous et découvrez un service à la hauteur de notre engagement pour le design et l'innovation.

3,5

Gemiddeld

Heeft 97% van zijn negatieve reviews beantwoord

Het duurde lang voor levering maar dit…

Het duurde lang voor levering maar dit werd wel medegedeeld
De lamp is een aanwinst en een prachtig object.

27 maart 2026

Hallo Astrid,

Hartelijk dank voor uw feedback en uw vertrouwen.

We begrijpen dat de levertijd wat langer was en waarderen het dat u dit vermeldt. We doen ons best om hier steeds transparant over te communiceren.
We zijn erg blij om te horen dat de lamp u bevalt en dat u het als een mooi object ervaart.

Nogmaals bedankt en graag tot een volgende keer.

Scam alert

Net als vele andere hier, heb ik ook een Jeff Koons lamp besteld (in september). Ook ik heb contact gezocht met de klantenservice en krijg ik vage beloftes; halverwege december zou mijn lamp verstuurd worden. Ondertussen is het halverwege december en nog steeds geen track and trace nummer ontvangen...
Gezien de vele verontrustende reacties heb ik weinig vertrouwen dat ik deze lamp ga ontvangen.

18 december 2025

Dear Bart,
We’d like to clarify that your order has since been successfully delivered.
We truly hope you are happy with your Lexon x Jeff Koons Balloon Dog and that it meets your expectations. If so, we would greatly appreciate it if you could consider updating or revising your review to reflect the final outcome.
Thank you for your understanding.
The Lexon Team

DO NOT ORDER THE BALLOON DOG LAMP

DO NOT ORDER THE BALLOON DOG LAMP - LOOKS LIKE A SCAM!!!!!!!

Balloon dog besteld maanden geleden al! Tijdens het bestellen werd gegarandeerd dat het order in november verzonden ging worden. Reeds contact gehad en werd verteld dat het een maand later verstuurd ging worden.

Ik krijg hier een enorm slecht gevoel bij en enorm boos!!

Ondertussen blijven ze hun lamp gewoon promoten voor de kerstdagen etc. En steeds exclusief. Zie dat g*dverdomme eerst je orders van alle andere mensen bezorgd worden!!!!

Ik overweeg heel sterk - ik wacht de communicatie nog - maar als ik deze maand niks ontvangen heb, dan hoef ik die stomme lamp al niet meer, toch al een slecht gevoel bij maar dan ga ik voor voor de aanklacht, hier laat ik het niet bij.

Hopelijk komt er nog iets positief, of anders wordt een formele klacht ingediend en kan onderzoek naar dit bedrijf beginnen maar we hopen nog steeds op het beste!

16 december 2025

Hello,
We have asked for additional information (order number / email) in order to locate your order accurately. Once received, we will be able to provide a clear status update.
The Balloon Dog lamps are produced in limited, made-to-order batches, and some shipments were delayed due to production scheduling and end-of-year logistics congestion.
As soon as we can identify your order, we will review it and share the available options with you.
Kind regards,
Lexon Team

werkt niet laad niet op en dom dat er…

werkt niet laad niet op en dom dat er geen stekker bij zit of dat het bij de bestelling niet of slecht word vermeld.

13 december 2025

Dear Customer,

We’re sorry to hear about this issue and understand your concern.

We have reached out to you to request additional information, so we can better understand the problem and assist you as quickly as possible.

Once we receive these details, we’ll be able to review the situation and provide an appropriate solution.

Kind regards,
The Lexon Team

5 juli 2025 een balloon dog besteld…

5 juli 2025 een balloon dog besteld maar nog steeds niks ontvangen. Op mijn vraag wanneer ik de lamp zal ontvangen, krijg ik geen antwoord. Hele slechte service en ik betwijfel of we de lamp nog ontvangen.

Nog steeds niets gehoord van jullie! Behalve de reactie die je hier plaatst maar die dus nergens op slaat!

15 november 2025

Beste klant,

Het spijt ons oprecht voor de situatie waarin u zich bevindt. Uw aanvraag is intern doorgestuurd en wordt momenteel met prioriteit behandeld.

Deze vertraging en het gebrek aan communicatie komen niet overeen met onze standaarden, en wij bieden onze oprechte excuses aan voor het veroorzaakte ongemak.

Dank u voor uw geduld.

Goeie service

Na problemen met de levering door de transporteur werd ik goed geholpen

5 maart 2025

Hallo Victor,
Onze excuses voor de vertraging.
We doen ons best om de situatie op te lossen, en uw pakket zal zeer binnenkort bij u worden bezorgd. Bedankt voor uw geduld!
Het Lexon-team

Toon reviews in alle talen. (422 reviews)