Heb een soundbar voor het laatst geproduceerd in 2014. Moederbord defect. Deze zijn niet meer voorradig en worden niet meer gemaakt. Klantenservice zegt gewoon, jammer. Dacht dat volgens Europese rich... Toon meer

1,4

Zeer slecht

Kwalitatief is de tv 2025 qled prima maar de interface is walgelijk.

Kwalitatief is de tv 2025 qled prima.
De webinterface is een ander verhaal.
Wat ooit begon als een nette schone webinterface is nu een complete kermis attractie geworden.
Nuttige zaken als vpn zijn er niet meer op twee vage vpn die je internetverbinding willen gebruiken. Webinterface staat vol met bloatware en de meeste opties hebben een abbonement nodig. Ik wil geen google omdat dat vol met zooi staat maar inmiddels is LG ook afgedwaald op dat pad. Het zou lg sieren als ze een optie in de software zetten waarmee je in een keer al die troep uit kan zetten alles wat niet gratis is gewoon weg. En een optie waar je een verzoek tot nieuwe apps in de appstore kan indienen. een optie zodat je vanuit niks zelf een schone appbalk kan vullen. Dan nog even het feit dat ik een online account moet maken om überhaupt tv te kunnen kijken....Nu ga ik op onderzoek naar een linux servertje die ik aan de hdmi poort ga hangen om zelf mijn eigen systeem te maken dan ben ik helemaal van die walgelijke besturingen van de tv merken af. Zoals het nu is zal ik niet snel meer een moderne smart tv kopen..bah

8 april 2026

Het is dat ik 1 ster moet geven

Het is dat ik 1 ster moet geven, hoe moeilijk is het dat een reparateur contact met je op kan nemen? Je moet maar gewoon tot na het weekend wachten, alle spullen weg kunnen gooien. Omdat mijn lg koel vries combinatie inverter linear van 2020 het
begeven geeft. Wat een service, dit zijn de regels van lg, documenten door sturen. En dan nog maar de vraag wanneer je gebeld gaat worden. En dan nog, wanneer ze langs gaan komen.Dat dit de levensbehoefte is van een mens, is blijkbaar niet belangrijk. Als ik hier de reviews lees, word ik niet echt vrolijk van.

Wat ik wel mee kan geven is, dat ze zich beter bij tv's kunnen houden. Want daar ben ik wel tevreden over.

26 maart 2026

Vandaag via WhatsApp contact met de klantenservice

Vandaag via WhatsApp contact met de klantenservice opgenomen. Keurig probleem omschreven. Foto's opgestuurd van foutmeldingen, wat wel in overvloed ontving, waren linkjes en veel leeswerk. Had hulp nodig om mijn wifi voor mijn tv in te stellen. Alles bij elkaar meer dan 60 minuten, helaas geen oplossing.
Veel medewerkers moeten gedegen opgeleid worden om de klant goed van dienst te zijn.
Slechte klantenservice.

18 februari 2026

Na 2 dagen bestelling geannuleerd, nog geen geld terug

TV besteld op 12-jan-2026, had de bestelling 14e geannuleerd op 15 januari werd bezorgd, had het product aan de deur geweigerd. Kreeg van LG een SMS , dat retour #87001002009 op 26 jan. was geaccepteerd & na 4 - 10 dagen ,ZOUDEN ze het aankoop bedrag €1750,- terug storten. Tot op heden nog NIKS ontvangen. Vaker gebeld, WE MAKEN HET IN ORDE, was het enige antwoord, helaas . na publiceren uiteindelijk geld terug.

26 januari 2026

Registreren cashback actie.

Registreren cashback actie.
TV gekocht op 18-11-2025 en wilde de cashback claimen. Door de onduidelijke site, heb ik het toestel binnen de looptijd van de actie geregistreerd en niet in de gaten gehad daarmee niet de cashback te hebben geclaimd.
eind januari 2026, de helpdesk benaderd. zij blijven bij standpunt dat de actie verlopen was op 14-12-2025 en zijn niet bereid de klant tegemoet te komen.

4 februari 2026

Publiek dossier

Publiek dossier – waarom ik LG niemand kan aanraden
(consumentenkoop, NL recht; dossier 87001045950 / retour 87001001274)
TL;DR (één alinea)
Product defect bij levering (LG 40″ UltraFine 5K2K, €1.439,10). Twee weken geen reparatie-ETA of onderdelenplanning. Daarom ontbonden en geretourneerd. Terugbetaling blijft uit. LG framen het als “herroeping >14 dagen” i.p.v. non-conformiteit. Betaalpartner In3 verschuilt zich achter een “merchant-credit”. Conclusie: ik kreeg mijn geld niet terug, ondanks helder recht op restitutie na ontbinding. Mijn advies: koop niet bij LG als je bij problemen fatsoenlijke afhandeling verwacht.
1) Feiten (controleerbaar)
30-09-2025 – Besteld en geleverd: LG 40″ UltraFine 5K2K 40U990A-W. Bedrag: €1.439,10 (betaling via In3).
Bestelnummer: 87001045950.
Direct na levering – Functionele gebreken + beschadigde voet gemeld en fotografisch gedocumenteerd.
Op voorstel van LG – Reparatie geaccepteerd.
Daarna 2 weken – Geen ETA, geen onderdelen-PO/bestelbevestiging, geen technici-planning.
Ontbinding – Reparatie beëindigd; koop ontbonden; retour 87001001274 uitgevoerd/afgegeven.
Tot op heden – Geen terugbetaling; geen aantoonbare credit-trigger naar In3; geen bevestigde incasso-blokkade.
2) Wat LG (Customer Care) schriftelijk stelt
LG houdt vol dat dit een “herroeping >14 dagen” is en spreekt over coulance bij retour.
Er wordt aansprakelijkheid afgewezen en aangekondigd dat men op “vergelijkbare vervolg-e-mails” niet meer zal reageren.
AVG-inzage: “doorgezet”, zonder registratienummer of opleverdatum.
Waarom dit ernstig is:
Het dossier gaat niet over herroeping; het gaat over non-conformiteit (defect bij levering).
Ontbinding + retour staan vast; restitutie had al moeten plaatsvinden.
Niet reageren op inhoudelijke vervolgvragen is onprofessioneel en rechtspositioneel zwak.
3) Juridisch kader (ultrakort, publiek leesbaar)
Non-conformiteit – Art. 7:17 BW: zaak voldeed niet aan de overeenkomst bij aflevering.
Rechten consument – Art. 7:21 / 7:22 BW: herstel/vervanging binnen redelijke termijn; bij uitblijven: ontbinding + terugbetaling.
Bewijsvermoeden 12 mnd – Art. 7:18 lid 2 BW: gebreken in jaar 1 worden vermoed al bij aflevering te hebben bestaan.
Verzuim / rente / BIK – Art. 6:119 BW (wettelijke rente) en 6:96 BW (redelijke buitengerechtelijke kosten).
Gevolg: De 14-dagen-herroeping is irrelevant bij non-conformiteit. LG had gewoon moeten restitueren.
4) Wat In3 (betaalpartner) doet
In3 zegt een “annuleringsverzoek bij de webshop” te hebben ingediend en vraagt mij 7 dagen te wachten.
Dat is klantenonvriendelijk: de retour/credittermijn is al overschreden; consument mag geen speelbal zijn van de interne afstemming tussen LG en In3.
5) Waarom dit lezers direct raakt (les voor iedere koper)
Als er iets mis is bij levering, kun je eindigen in een molen van doorschuiven (webshop → logistiek → betaalpartner) waarin niemand verantwoordelijkheid neemt.
Zelfs met bewijs, deadlines en ontbinding kun je zonder terugbetaling blijven.
Mijn ervaring: zonder juridische druk (incasso/deurwaarder) komt er niets in beweging.
6) Mijn stappen (en waarom)
Sommaties met fatale termijnen – Geen resultaat.
Incasso/deurwaarder klaargezet – Dagvaarding (kanton) voorbereid: €1.439,10 + rente + BIK.
AVG-inzage – Gevraagd om volledig dossier (tickets, logs, call-recordings, interne notities, Dynalogic/In3-communicatie).
Klachtenroutes – In3 formele klacht; zo nodig Kifid.
Doel – Terugbetaling, rente/kosten, en dat dit patroon niet meer onder de radar blijft.
7) Mijn oordeel (mening, gebaseerd op bovenstaande)
Customer Care faalt bij non-conformiteit: verkeerde kwalificatie, weigering inhoudelijk door te pakken, geen transparante bewijsvoering.

Proces is ontmoedigend voor iedere consument die denkt dat een duidelijke ontbinding + retour automatisch snel geld terug betekent.

Ik raad LG niet aan. Als er iets misgaat, heb je formele druk nodig om je basisrechten te krijgen. Dat zegt alles.

1 november 2025

LG wasmachine nooit meer

LG heeft en waardeloos reparatie bedrijf CE repair service ( CE No service )nu al 3 maanden wachten op en oplossing moet zelf elke keer de wasmachine van de muur halen filmpjes maken trommel heen en weer duwen en als je dat gedaan moet het allemaal nog en keer waarschijnlijk omdat daar niemand weet wat ze er aan het doen zijn. Ze willen alleen maar voorrijd kosten cashen.
Terug bellen en mailen is duurt vaak en week mocht dat al gebeuren heb je geluk.
Heb maar en asko besteld want miele is ook niet meer wat het geweest is met hun plastic trommels de asko word van de week gebracht en hun reparatie diensten hebben tenmiste wel goede reviews.
De lg wasmachine mag van mij door het raam van het hoofdkantoor in Amstelveen heb daar helaas geen tijd voor.

25 september 2025

Wasmachine centrifugeert niet en…

Wasmachine centrifugeert niet en deurtje blijft op slot. LG kan alleen reparatie verzoek indienen als serienummer bekend is. Dit staat in het deurtje wat dus niet opengaat!! Ik kwam er echt niet door. Uiteindelijk de leverancier gevraagd mij te helpen en die stond de volgende dag voor de deur👍

11 september 2025

Dure LG OLED 65cx6la TV in 2021…

Dure LG OLED 65cx6la TV in 2021 gekocht.
Nadat een software update van LG automatisch uitgevoerd werd, TV nu problemem met opstarten, het stby lampje gaat continue uit en aan.
Meer mensen hebben dit euvel zie
Gathering tweakers
Na mijn mening fout van LG en aangezien de tv maar 4.5 jaar oud is valt hij onder wettelijke garantie en dient LG coulange of misschien wel kosteloze reparatie aan.
Klantenservice gebeld die ontkend dat dit euvel bestaat en laat mij via een reparatie bedrijf 369 euro betalen.
Hiermee vind ik LG zo tekort gekomen na de klant toe. Ik ga toch niet elke 4.5 jaar zo'n dure segment tv kopen?
Ik heb LG een mail gestuurd, ik hoop dat ze mij tegemoet komen.
Update 21 aug. Inmiddels is er contact geweest met LG.
Ik heb coulange gekregen en de rekening is 150 euro. 5 sep wordt de tv aan huis gerepareerd.
Tv is vakkundig gerepareerd door CE Repair Dordrecht
Jos Albers

8 augustus 2025

Slechtste klantenservice ooit meegemaakt

Order nr 87001031559
Zondag een tv besteld bij LG en betaald via iDeal, na een nachtje slapen toch besloten een ander model van LG te willen. Berichten voor annuleren via whatsapp naar LG verstuurd die niet gelezen worden, live chat is is pas om 12 uur beschikbaar ipv 9 uur zoals aangegeven. Via chat een email gekregen en gelijk een verzoek tot annuleren gemaild, niks terug gehoord.
TV is nu verzonden met dynalogic, zij reageren gelukkig wel maar de annulering kan alleen via LG zelf. Geen idee hoe dit gaat aflopen...
Update 3-6
Dynalogic heeft de aflevering afgezegd en de tv terug gestuurd naar LG, nu hopen mijn geld een beetje snel terug te krijgen.
Update 10-6
Maar weer gebeld voor de zoveelste keer, LG heeft geen idee waar de tv is op dit moment. Ongelooflijk, zou weer terug gebeld worden dus afwachten maar weer.
Update 13-6
Vandaag een mail gekregen, nav mijn email van 4-6... Met excuses voor de vertraging en het geld wordt zsm overgemaakt, afwachten maar weer.
Update 18-6
Geld stond om 12 uur mijn rekening, nu een andere tv bestellen, niet meer via LG zelf uiteraard.

1 juni 2025

LG OLED65G36LA * ster

Was in het bezit van een Samsung led tv en was op zoek naar een grotere tv. In de winkel viel mij oog op een LG OLED65G36LA. Super mooi beeld, inclusief beugel, wat wil je nog meer…
Tv opgehangen. Echt mooie en helder beeld, tot nu toe een upgrade tegenover mijn vorige beeldscherm.
Volgende ochtend zet de tv aan en zie dat er allemaal krassen op het scherm zitten. Nu moet ik vertellen dat ik 2 katten heb en bij het aanschaffen was een van de 2 nog een kitten. Dus speels en toevallig zat er een vlieg op mijn net nieuwe tv. Dus de kat heeft de hele nacht van links en naar rechts het beeldscherm bekrast. Nu heb ik altijd beeldschermen gehad die van glas waren en bestand waren tegen dit geweld. Blijkbaar zijn de beeldschermen van LG van boter gemaakt. Dacht in eerste instantie dat er nog een folie op het scherm zat. Misschien vergeten eraf te halen. Wegpoetsen is helemaal geen optie en zit ik dus met een beeldscherm wat in principe Total loss is. Begrijp werkelijk niet waarom dit verkocht wordt. Wist ik maar dat deze schermen als boter zijn want dan had ik het niet gekocht. Het voelt als een kat in de zak…dus mensen, niet kopen. Beeldscherm moet tegen een stootje kunnen en waarom kan je het scherm nergens mee herstellen. Echt WAARDELOOS! Werk me uit de naad om een flutproduct te kopen. Snap niet dat ze zoiets op de markt hebben gebracht.

1 september 2024

Een dure G4 oled tv gekocht maar deze…

Een dure G4 oled tv gekocht maar deze is helaas niet te gebruiken. Door uitzetten en krimpen van de tv bij heldere HDR beelden kraakt het paneel continu. Je kunt alleen met een noise canceling koptelefoon kijken.
Maar volgen lg is dit normaal gedrag en dus helaas pindakaas.
Ga me nu beraden over vervolgstappen om de koop te ontbinden.

21 mei 2025

Vreselijk

Vreselijk. Eerst wordt m’n bestelling geannuleerd, dan krijg ik vervolgens de 400 euro die ik betaald had ervoor niet terug. Ik wacht al 3 weken sinds annulering, klantenservice laat ook niks weten.

Boycotten dit merk en deze site!

13 april 2025

Slechte kwaliteit en beroerde service

In mei 2022 een Amerikaanse koelkast van LG gekocht. In augustus 2023 eerste ellende gehad. Koelkast begon te kraken en piepen. Na veel heen en weer email (want er moesten diverse filmpjes en foto's gemaakt worden). Inmiddels werkte de diepvries niet meer, waardoor we voor een vermogen aan inhoud weg konden gooien. Uiteindelijk een monteur langsgeweest die eerst keek wat het probleem was en later nog eens moest komen om het onderdeel wat nodig was te vervangen.
Van een week of 3 geleden begon de ellende van voor af aan. Weer gepiep en gekraak en een hoop heen en weer gemail. Dit keer kwam er gelijk een offerte. Bedrijf heeft nooit gehoord van wettelijke garantie termijn. Een koelkast van 1400 euro wat binnen 3 jaar 2x kapot gaat is gewoon slecht.

17 april 2025

kapotte koelkast

in 2021 een koelvriescombinatie gekocht nieuw bij coolblue, deze koelt en vriest nu ineens niet meer en heb 5 dagen later eindelijk contact met de monteurs dan geven ze mij een datum van 31 maart als eerst mogelijke datum. we moeten dus gewoon maar even bijna 3 weken zonder koelkast zitten. eten etc kunnen we dus niet bewaren. ik vind het kwalijk dat je zolang moet wachten op een reparatie daarbuiten is de koelkast nog geen 4 jaar oud en snap ik niet dat die al kapot is.

21 maart 2025

LG oled beeldscherm

Maastricht 10-02-2025

Beste ……
Mijn beeldscherm Oled 55c7v op 13-07-2018 aangekocht bij Platte Tv ( nu Hello Tv ) te Nijmegen a € 1799,00 , vertoond sinds enkelen maanden ineens groene Hulk wezens op het beeld scherm .Het blijkt dat dit met inbranden te maken heeft .Via YouTube en instelling red screen kan je duidelijk zien dat er het een en ander is ingebrand op het fel rode beeld . Volgens mijn goed ingelichte bronnen heeft dit probleem te maken met LG Oled toestellen van voor 2020. Dus na 2020 hebben de LG Oled toestellen een update gekregen waardoor dit groene probleem na 2020 niet meer voorkomt . Met dit probleem ben ik van uit Maastricht persoonlijk naar de vestiging van Hello Tv in Son en Breugel gegaan om mijn verhaal te doen met de veronderstelling dat hiervoor toch wel een compensatie zou bestaan , Maar tot mijn stomme verbazing krijg ik te horen dat hiervoor geen compensatie bestaat want een beeldscherm kan naar 6 jaar de geest geven en als je geluk hebt gaat het beeldscherm wel nog langer mee. Met andere woorden is het beeldscherm van LG oled en dus ook van andere merken na 6 jaar een wegwerp artikel geworden. Wat mij het meest verbaast is dat ik als klant geen rechten meer heb voor een probleem dat door LG zelf is veroorzaakt. Maar na 2020 niet meer voorkomt door de mogelijke update , dus wist men bij LG dat er een probleem was met het inbranden van logo s .Ik ben zeker niet de enige die hiermee te maken heeft ( lees nu al de vele negatieve reviews ) Genoeg voorbeelden waar fabrikanten een terugroep actie hebben als een product niet deugdelijk is en er gevaarlijke situaties kunnen ontstaan,( software sjoemel ) ( apneu toestellen )( etc etc ) maar ja een tv is maar een luxe artikel waar toch een hoog prijskaartje aan hangt. Dit gezegd hebbende hoop ik toch op een coulance van LG voor het probleem dat ik niet zelf heb veroorzaakt .Hopende op een positieve reactie.
.Zelfs ik ben van mening dat er mits er een fatsoenlijke compensatie was geweest ik een klant zou zijn gebleven van een Oled beeldscherm.
Verblijft,
een van de vele gedupeerde klanten van LG Oled beeldschermen van voor 2020
T. Habets
Maastricht

10 februari 2025

Contact met service

Contact met service: geen antwoord op mijn mails, chats, en online formulier. Er is zo te zien geen enkele vorm van customer service. Dan gaan mijn centen naar de concurrent :))

9 januari 2025

LG OLED 55" TV: oranje wordt meer en meer groen

In maart 2018 een LG OLED 55" Tv gekocht via Vandenborre. Na een 3 tal jaar kwam er een groene lijn links horizontaal als de kleur daar oranje was. Volgens de technieker van Vandenborre kwam dit mogelijk doordat Telenet daar regelmatig een gele lijn uitzendt, welke de pixels mogelijk beschadigt. Dus een aantal keren aan pixelherstellen gedaan, wat niets helpt overigens. Intussen is het oranje dat een groene uitslag krijgt al ongeveer een jaar aanwezig over een grote vlek midden bovenaan het scherm: de gezichten midden bovenaan zijn lijkbleek/bijna groen. De TV is intussen dus bijna 7 jaar, maar dit leidt toch tot groot wantrouwen in de Oled techniek. Een goede verklaring zou helpen.

7 januari 2025

Is dit jouw bedrijf?