1,3

Zeer slecht

Alles gaat mis bij LG

Alles gaat mis bij LG. Kan geen netflix downloaden, geen NPO Start, je maakt een inlognaam aan, je verifieert het na een klik in je email, en daarna kennen ze je email adres niet meer. Of je zit in een andere regio.
Wat een ellende. Waarom moeilijk doen.
Dit kan niet, schande

16 september 2025

In oktober 2021 de LG OLED 55 inch G3…

In oktober 2021 de LG OLED 55 inch G3 serie gekocht van € 1539,-. Eindoktober 2024, 3 jaar later, allerlei horizontale en verticale zwarte strepen. Volgens handleiding gereset, pixelrefresh, niets helpt. Na contact met LG filmpjes opgestuurd en reparatie voorstel van LG Benelux ontvangen: € 1100,00.
Want tja, je hebt maar 2 jaar garantie.
Ik zou mij als bedrijf kapot schamen, geen enkel voorstel tot korting, geen excuus, niets.
En toch is dit merk dan koploper op het gebied van OLED?

1 november 2024

Smits arnhem steenstraat

Smits arnhem steenstraat
Nieuwe tv na een jaar groene lijnen en schermbreuk. Tv was 2000 euro. Reparatie erepair 1700 euro.
Smits kan niks doen en wijzen heel laf naar inboedelverzekering. Niks kopen daar. Lijkt in eerste instantie goede service te leveren maar komt garantieafspraken niet na.

22 mei 2024

Lg oled tv 55 inch korte levensduur

Lg oled tv 55 inch korte levensduur
Perfect beeld ! Maar levensduur is belachelijk korter dan lg zelf aan geeft !
In 6 jaar tijd
Eerst laten de soldeersels los van de printplaat
Reparatie van 400,- en nu is het paneel hinderlijk ingebrand en LG kan niets betekenen
Dusss erg milieu onvriendelijk

11 december 2023

Lg oled65c7 vlekken en inbranden

Lg oled65c7, gekocht in januari 2018. Bijna € 3.000 voor betaald.
Sinds laatste maanden steeds meer last van ingebrande logo's en kleurverschillen/ vlekken in het midden van het scherm. Pixel refresh staat op automatisch (werkt na uitschakelen tv) maar ook aantal keren handmatig gedaan. Tv is permanent op lichtnet aangesloten. Nieuwste firmware, psu is door lg eerder onder garantie vervangen.

29 maart 2023

Had 3,5 jaar geleden een dure TV…

Had 3,5 jaar geleden een dure TV gekocht bij Plasmavisie. De OLED65C8PLA. Jaren plezier van gehad, echt mijn beste aankoop ooit.. Tot hij plots spontaan uitviel vorig jaar. LG adviseerde na zelf het een en ander te hebben geprobeerd als resetten naar de fabrieksinstellingen, om een service monteur te laten sturen door hun externe partner CE Repair. Helaas had ik natuurlijk geen garantie en bleek het ondanks eerdere beloftes van de winkel niet om een Benelux model te gaan. Uit coulance besloot Plasmavisie de reparatiekosten te vergoeden. Dus zogezegd, zo gedaan.. CE Repair verving het moederbord en.. Verpestte de beeldkalibratie, de tv gaf fouten en nam niet meer op.. Ook na klagen kon dezelfde monteur een 2e keer niets doen en vertrok onverrichter zaken weer. CE Repair maakte zich er makkelijk vanaf, ze hadden hun best gedaan en het oorspronkelijke probleem was toch opgelost?

Uiteindelijk zelf nogmaals LG om hulp gevraagd en die stuurden een eigen servicetechnicus om het op te lossen (vast heel wat duurder dan CE langs sturen).

Deze bekeek de problemen.. Haalde een USB stick en Service Remote uit zijn tas en in 5 minuten waren zo goed als alle fouten opgelost, waaronder de rare beeldinstellingen en het niet meer kunnen opnemen. Het blijkt dat CE Repair gewoon wat stappen had overgeslagen die wel hadden gemoeten en waar CE Repair van op de hoogte had moeten zijn. Uitmuntend opgelost door LG. Een pluim! Ik weet wel dat ik in de toekomst gewoon verzoek dat LG zelf iemand stuurt ipv een prutser van CE Repair zelf.

4 januari 2022

Bagger

Dit product gaat ca. 3 jaar mee, daarna begint de ellende. Inbranden van logo`s, beeld verkleuring, niet meer om aan te gluren. Service desk onbereikbaar.(M.A.W. Val maar lekker dood consument.)

26 november 2021

LG OLED

Binnen 2 jaar het inmiddels bekende probleem, ingebrande logo’s. Denk je eens met de tijd mee te gaan en € 1700,- neer te leggen krijg je dit. Beetje het probleem van de eerste plasmaschermen destijds. Alles geprobeerd om het goed te krijgen maar service is bagger. Nooit meer een LG voor mij! En wat is verkeerd gebruik? Best een algemeen begrip, wat als iemand de hele dag tv kijkt zou je toch verwachten voor dit geld dat het kwaliteit is? Ik raad mensen aan om naar een Qled te kijken of ander merk. Wel eerst ff googelen op reviews. Bedankt LG 👍🏼

19 augustus 2021

Waarschuwing

Waarschuwing! voor mensen die een LG OLED TV willen kopen. Ik heb dit gedaan en heb daar spijt van. Ik heb een LG OLED c7v van ruim 3 jaar oud en mijn beeldscherm is nu al compleet ingebrand. Ik heb dit gemeld bij mijn Expert leverancier maar mijn Expert leverancier verschuilt zich achter LG. LG stuurt via CE Repair een reparatie offerte van €700,- terwijl ik 3 jaar geleden €1700,- voor mijn TV heb betaald. Iets wat ik niet heb stuk gemaakt, maar wat een productiefout is, moet je gewoon erkennen als Expert leverancier en naar de klant toe oplossen: “sorry wij vinden het niet goed dat uw TV al naar 3 jaar al helemaal is ingebrand, wij gaan dit netjes voor u regelen” maar nee hoor. Internet staat vol met dit inbrandprobleem en LG laat de klant gewoon betalen voor hun productiefout, schandalig toch? Maar goed dat terzijde ik koop niet bij LG. Ik koop bij Expert en dan hoop je dat jouw Expert leverancier inziet dat dit absoluut niet mag gebeuren, maar nee, men blijft pal achter het product staan wat deze problemen levert. Dit is gewoon te triest voor woorden. Dus mensen u bent vrij om te kopen, maar voor mij nooit geen LG meer. Ik ben niet het type om mijn ongenoegen op deze manier te uiten maar vind het belangrijk dat mensen weten wat er gebeurt als je garantie voorbij is. Klanten maken je winkel toch? Veel kijkplezier met wat je ook koopt.

Een teleurgestelde klant

4 augustus 2021

Mijn LG oled 55 inch scherm begaf het…

Mijn LG oled 55 inch scherm begaf het na 2 jaar en 2 maanden.
Contact opgenomen met LG om deze gerepareerd te krijgen.
Hoe ik behandeld werd door LG en door het reparatie bedrijf: CE Repair was echt schandalig. CE Repair moest maar liefst 4 x langskomen wist het niet en wilde mijn scherm meenemen. Terwijl het eerst niet het scherm was volgens hun....was het dat ineens weer wel. Alle onderdelen vervangen en nog niet werken. Ondertussen reageerde LG niet op mijn mails, aangezien LG naar eigen zeggen een coulanse hanteert aan de hand van een uneto lijst. Maar als je daarin gaat kijken, dan zie je dat daar staat dat een scherm van 1000 euro 6 jaar mee moet gaan. LG vindt het niet leuk als je ze daarop wijst en laten gewoon niets meer horen, aan de telefoon wordt je afgewimpeld omdat LG niet van eerlijkheid houdt. Voor mij nooit meer LG en ik zou het ook iedereen afraden.

7 juli 2021

LG Oled 55 C7v miskoop

In jan 2018 LG 55C7v gekocht. In 2019 last van geel/groen door elkaar en inbranding. Gerepareerd in 2019 in garantie, top. Nu maart 2021 weer hetzelfde probleem. Reparatie nu voor eigen kosten, 661 euro incl. 500 euro 'coulance'van LG, anders was de rekening 1200 euro geweest. Conclusie nooit meer LG en nooit meer Oled. En vooral niet reageren op mailtjes etc. Doen alsof je neus bloedt. Hoe asociaal kun je zijn.

6 maart 2021

Waardeloos

Waardeloos. LG Oled van bijna €2.000 gekocht in april 2018. Vorig jaar al ingebrande logo's, nu kleurverschillen midden en zijkanten scherm. Ze verschuilen zich achter LG en feit dat ik TV zakelijk heb gekocht waardoor mijn 3 jaar garantie is komen te vervallen. Tip: koop je scherm ergens anders en koop nooit een LG OLED scherm.

Naar aanleiding van reactie TV Reus hieronder: de factuur is opgesteld op mijn bedrijf. Op deze zelfde factuur staat de 3 jaar garantie vermeld. Dus onzinnige reactie. En dat logo inbranden niet onder de garantie valt is dan nog tot daar aan toe. Kleurverschillen door productie probleem van dit type (midden scherm wordt te warm) dient gewoon onder de garantie te vallen. Verschuilen achter garantie verklaring is zwak. Als ik dit aanhangig maak bij een rechter, is er voldoende jurisprudentie op dit gebied. Maar goed, hoop dat deze review in ieder geval andere consumenten waarschuwt voor deze praktijken en de waardeloze LG Oled schermen.

20 februari 2021

Na 2 jaar mijn LG 65C7D van € 1899,-…

Na 2 jaar mijn LG 65C7D van € 1899,- defect beeldscherm , groene waas in scherm en ingebrand scherm. Naar ik nu pas weet blijkt dat het een bekend kenmerk is van Oled dat dit inbrandt, hierop PlatteTV aangesproken en dat ik het product ondeugdelijk vind en ik de de koop wil ontbinden, daar zij hiervan niets vermelden op hun website .
REACTIE: DAN ZIEN WIJ U WEL BIJ DE RECHTBANK!!, zeer onproffesioneel en klantwerend.
Na vervanging door CE repair in opdracht van LG, kreeg ik de mededeling dat de voeding van dit type moest worden vervangen, waarbij vanwege storingen op het doorgeven van het tv signaal ook het moederboard en enkele interne verbindingskabels vervangen door CE-repair, die dit uiterst vakkundig hebben uitgevoerd.
Kort en goed wardeloze aftersales van PlatteTV, goede service van LG, maar TELEURSTELLENDE levensduur verwachting van de LG OLED TV.

9 januari 2021

Ik wil bij de Cashback van LG Oled TV…

Ik wil bij de Cashback van LG Oled TV wel wat kwijt.
10 mei de LG tv 55C9PLA uit 2019 gekocht voor € 2499.00
Deze prijs was overal het zelfde , bv bij Bol.com bij Coolblue, Mediamarkt, Platte TV.nl, enz..
Net of het afgesproken of opgelegd is door de fabrikant, dit vindt ik vreemd!!, waar is de vrijemarkt gebleven?
Om het bedrag van € 200.00 te krijgen, moet een account aanmaken, product registeren, account bevestigen, een brief downloaden, invullen een code uit dozen knippen, de brief opsturen met bewijs, voor € 8.45.
Hier ben je wel een dik uur mee bezig.
Als je aanvraag goedgekeurd wordt per mail, moet je lang op je geld wachten, dan krijg je pas 8 weken later je geld. (geld op de bank 24 juli 2019)
De service vindt ik heel slecht, de prijsafspraken en alle handelingen, plus lang op je geld moeten wachten.
Stephan

25 juli 2019
Toon reviews in alle talen. (463 reviews)

Is dit jouw bedrijf?

Gratis account aanmaken