Ik had oordopjes besteld. En die zijn ook binnen gekomen. Maar de doos heeft geen verzegeling. Dit lijkt mij niet nieuw maar gebruikt. Heb de oordopjes nu net 1 dag binnen en meteen over ge... Toon meer
Goede ervaring. Als ik de andere beoordelingen lees lijkt het mij dat het gebrek aan enige basiskennis de enige oorzaak is dat er iets kan mislopen. Deze mensen raad ik aan om beroep te doen op hulp t... Toon meer
Heb Office 2021 aangeschaft en de installatieprocedure was duidelijk. Kreeg nadat ik stap 1 had gedaan (downloaden bestand) en naar stap 2 ging een foutmelding. Logisch, bestand was heel groot en nog... Toon meer
gebruikte productcode Wij ontvingen een productcode die reeds in gebruik bleek te zijn. Gemeld via mail en chat maar na aankoop is de vlotte respons plots ver te zoeken ... Alsook de vraag een fac... Toon meer
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Ik had oordopjes besteld.
Ik had oordopjes besteld.
En die zijn ook binnen gekomen.
Maar de doos heeft geen verzegeling.
Dit lijkt mij niet nieuw maar gebruikt.
Heb de oordopjes nu net 1 dag binnen en meteen over gemaild.
Hopelijk krijg ik wel een reactie terug.
Overigens vind ik het wel asociaal dat je een hygiëne product opstuurt zonder verzegeling.
De oordopjes doen het overigens wel.
En nee heb ze niet in mijn oren gedaan.
Maar op een klein afstandje van je oren vandaan kan je ook prima testen of ze het doen en ze doen het.
Tussen door wel wat mail contact gehad waar mijn bestelling bleef en dat ging wel gewoon netjes.
Het enige waar ik hier over struikel is hygiëne
Oplichters
Oplichters. Je krijgt geen onbeperkte licentie zoals beloofd, maar een schoolaccount dat maar een paar maanden geldig is. Ze zijn ook op geen enkele manier meer te bereiken
opgelicht
in feb 2022 licentie voor Office Professional 2021 gekocht. Mail met product key ontvangen.
wil hem nu installeren maar blijkt dat website niet meer te bereiken is: This domain is now reserved. As of now, no content has been uploaded... Linkje in email naar veelgestelde vragen werkt ook niet (meer).
het lijkt erop dat de vogels gevlogen zijn, en ik kan naar m'n geld fluiten!
Ik heb ook armband besteld vond vrij…
Ik heb ook armband besteld vond vrij lang duren hun een mailtje gestuurd in het weekend en s'maandags 18 juli 2022 gelijk reatie gekregen en op 20-07-2022 armband binnen.
Nu wel benieuwd of het helpt.
Wilde dit toch delen want zie vele negatieve reactie's zeg niet dat het niet waar is daarommijn revieuw
Update
Update: Nu weer ruim 5 dagen verder en nog immer geen enkel antwoord op 2 e-mails gestuurd naar het e-mail adres van deze zaak.
Dus; Ga geen overeenkomst aan met deze zaak (Trouwens Webpagina is op dit moment en al ongeveer 2 weken niet te bereiken evenals de chat dus).
Volgens mij zijn deze mensen achter dit zaakje ervandoor zonder de mensen met hun problemen te helpen maar wel het geld in hun zak stoppen.
Ruikt naar oplichting.
Indien ik naar de site ga welke in de…
Indien ik naar de site ga welke in de email is vermeld om office 2021 te downloaden, blijkt deze site er niet te zijn (oeps! geen verbinding met deze site)
stel oplichters koop niks bij hum of…
stel oplichters koop niks bij hum of kan jij dag zeggen aan je geld ze blokeren jou IP en kan jij niet meer de site conecten en de site is niet gehost in NL maar in het buitenland ze zijn oplichters moesten politie werken van maken
geen normaal unzipped bestand en niet…
geen normaal unzipped bestand en niet uit te pakken op usb
heel slecht 2 win 10 licentie besteld…
heel slecht 2 win 10 licentie besteld enkel eentje gekregen en de software link werkt niet en wordt niet geageerd op email of de optie chat ruikt naar oplichting
Office licentie aangeschaft betaald…
Office licentie aangeschaft betaald niets gekregen.
En meteen werd ik geweerd op de site
ik heb geen key toegekregen
licentie code werkt niet
licentie code werkt niet , vragen worden niet beantwoord .

Antwoord van licentiesale.nl
Deskundige support bij Office installatie!
De support die gegeven is heeft er toe geleid dat ik snel over de nieuwe office producten kan beschikken.
Vriendelijke en deskundige medewerker die heel vaardig de installatie uitvoerde.
Heel hartelijk dank voor de hulp op dit late ur.
Heel blij mee.
Gerard K.
Met ons bedrijf meerdere licenties…
Met ons bedrijf meerdere licenties gekocht. Na 1 verkeerde bestelling keurig geholpen met belofte dat deze terugbetaald wordt. Diverse malen verzocht om een factuur. Inmiddels aantal weken en diverse mails verstrekken. Geen retour van geld ontvangen en geen enkele reactie op mails. Bij aanmelden chat en vermelden van mail wordt chat afgebroken. Bedenkelijke werkwijze ……..

Antwoord van licentiesale.nl
Office 2021 op mijn nieuwe computer…
Office 2021 op mijn nieuwe computer gezet,
Op computer zat al WINDOWS 11.
Na downloaden en installeren code ingegeven en alles werkte prima.
Eerder had ik al eens Office 2019 'ergens' gekocht, doch dat bleek een eenmalige versie te zijn. Kon ik niet overzetten op nieuwe computer. Die blijft op oude computer, die andere functie krijgt.
TEVREDEN.
Top service !
Top service !! Ik ben zelf niet handig met computers. maar via de helpdesk super goed geholpen met de installatie !! een echte aanrader.
5 dagen geleden een negatievereview…
5 dagen geleden een negatievereview geschreven en nog steeds is het niet opgelost ik wil mijn geld terug!
Windows 11 kan helemaal niet op mijn desktop gezet worden!

Antwoord van licentiesale.nl
Ik wil een factuur ontvangen
Ik wil een factuur ontvangen, moet volgens de chat via de mail...Echter geen enkele reactie...ook niet na meer aandringen.......en op het moment dat ik nu op de chat kom, negeert men mij......geeft te denken....