Zo blij met dit unieke tandendoosje. Het materiaal voelt heel degelijk en stevig aan. De eigen tekst die ik erop heb laten zetten is heel netjes gedaan. Een heel bijzonder bewaarplekje voor de tandjes... Toon meer
Al vaker bij Lisanne besteld. Dit omdat de service heel goed is en elk item prachtig wordt verpakt. Persoonlijk ben ik heel blij met mijn gepersonaliseerde bewaarzakjes. Zo kunnen de mooie herinnerin... Toon meer
Kraamcadeau besteld, ondanks dat het ongeveer 6 werkdagen duurde om te maken, was het cadeau op tijd klaar en verstuurd. Snelle reactie op mail en meedenkend om alles op tijd in huis te hebben. Su... Toon meer
Ik ben zeer tevreden over de ontvangen producten van lief moment. Prijs-kwaliteit is goed. Ik kreeg keurig een mail dat mijn pakket door omstandigheden een aantal dagen later kwam en kreeg er daarom... Toon meer
Lief Moment verkoopt kraamcadeaus om herinneringen tastbaar te houden met een eigen collectie en de fijnste merken voor mama en kind.
Uithoorn, Nederland
- hallo@liefmoment.nl
- liefmoment.nl

Het is mooi ingepakt
Het is mooi ingepakt! En het is snel geleverd.

Top service!
Super goede service voor gepersonaliseerde producten en snelle levering. En erg leuk dat er een klein cadeautje bij de bestelling zat!

Naam van beton
De betonnen lettertjes heb ik gegeven aan een vriendin. Zij is net bevallen van haar zoontjes Stas. Snel, na mijn bedtelling kreeg ik een prachtig ingepakt pakketje! Alles zag er keurig en verzorgd uit. Mijn vriendin vond de letters super leuk en stoer en staan keurig te shinen in de babaykamer van hun kleine man.

Snelle verzending & mooi ingepakt
Snelle verzending & mooi ingepakt. Producten precies zoals verwacht, blij mee!

Antwoord van lief moment
Zo mooi ingepakt en echt met liefde…
Zo mooi ingepakt en echt met liefde verstuurd met persoonlijk kaartje. Daar word ik heel blij van!
Snelle levering en poppetjes van beton supermooi. Ik ben nog van plan om nog een andere bestelling te plaatsen.

Antwoord van lief moment
Hele snelle levering voor allemaal…
Hele snelle levering voor allemaal gepersonaliseerde spulletjes! Lizanne heeft me met alles geholpen en eerst een sample gestuurd! Heel tevreden!

Antwoord van lief moment
Leuke website met leuke producten voor…
Hele leuke producten voor een origineel kraamcadeau. Door de zachte prijsjes een laagdrempelig extra' tje

Super goede services
Super goede services, werd mee gedacht over wat er mooi zou zijn maar wel op een manier die bij ons past.

Horoscoop poster
Helemaal blij met onze horoscoop poster..en met een lief kaartje erbij

Antwoord van lief moment
Een cadeautje om uit pakken
Een cadeautje om uit pakken! Snelle levering. Heel blij met de producten.

Wat een mooie producten
Wat een mooie producten!
Er was een letter gebroken bij aankomst, maar ik kreeg gelijk een nieuwe toegestuurd. Echt hele goede service!!

Product zoals beloofd!
Product zoals beloofd!
Service erg goed en ook persoonlijk contact is erg fijn!
Liefmoment heeft mooie producten voor een goed prijs en is zeer klantvriendelijk.

Antwoord van lief moment
Fantastische snelle service en betonnen…
Fantastische snelle service en betonnen letters zijn heel mooi

Top!
Goede en snelle communicatie. En prachtig product. Heel blij mee!

Antwoord van lief moment
Weer heel blij met de geleverde…
Weer heel blij met de geleverde kwaliteit van de spullen! Lisanne weet het altijd fantastisch te verpakken en maakt het een feestje om te krijgen of te geven.

Antwoord van lief moment
Super mooie letters binnen gekregen
Super mooie letters binnen gekregen! De betonnen diertjes zijn ook erg leuk. Helaas was er een letter 2 maal kapot gegaan met de bezorging. Maar wat een top service. Op de mail die ik stuurde werd meteen gereageerd en er werd een nieuwe letter opgestuurd. En ja hoor 3de maal scheepsrecht een hele letter! Iedere keer weer even netjes ingepakt met een persoonlijk berichtje erbij. Super!!

Antwoord van lief moment
Super tevreden met onze ontvangen…
Super tevreden met onze ontvangen posters!