Bestelling geplaatst en betaald, nul komma nul info, communicatie, lazen de reviews, paniek, twee potten betaald, daar ging ons 136€. Gebeld nix, mails nix,.. Geen antw, geen reacties, nix. Hoop opgeg... Toon meer

Zojuist toch, de bestelde verf ontvangen! Een aantal dagen later dan was gepland, maar toch gekregen! Door de revieuws wel te snel een verkeerde mening gekregen, daarom 4 sterren, bedankt.. Tip... Toon meer

DHR Keith van Deursen.. Grote Oplichter! woont schijnbaar op Grootschoterweg 112, 6024 AV Budel-Schoot. Likjeverf.com een grote oplichting DEZE VIEZE OPLICHTER! Verf Besteld, Niks geleverd... Toon meer

Levering te laat gekregen. Niet bereikbaar via mail, telefoon. Reactie op contactformulier pas na een maand waarin gezegd wordt dat ze mijn melding sluiten omdat het geleverd is (terwijl ik mijn beste... Toon meer

1. Verfwinkel

LikjeVerf is de creatiefste in verf! Bezoek onze webshop voor de hoogste kwaliteit muurverf en meubelverf. Of neem eens een kijkje tussen onze unieke decoratieve effecten!

2,0

Slecht

TrustScore 2 uit 5

Een gewaarschuwd mens telt voor 2 !!.

Een gewaarschuwd mens telt voor 2 ..

HIER NIKS KOPEN!! Mijn artikel is nooit aangekomen. Meerder malen heb ik gesproken met de eigenaar die het geld zou terugstorten. Tot de dag van vandaag , zeker al één jaar terug, nog niks ontvangen. Hij heeft altijd mooie praatjes maar er komt niks van terecht!!

12 december 2021

Super slecht bedrijf

Super slecht bedrijf. In december 2021 bestelling geplaatst, betaald en niks ontvangen. Geprobeerd te bellen maar geen gehoor. Contact formulieren ingevuld maar krijg een standaard bericht terug. Ik wil mijn geld terug. Ik heb zelfs aangifte gedaan tegen dit bedrijf. In een woord waardeloos. Ik voel me opgelicht.

23 februari 2022

Aangifte diefstal

Begin december besteld. Nog niks binnen. Geen reactie via telefoon of mail. Sterk aan aangifte van diefstal te denken aangezien we al betaald hebben!!

20 december 2021

Doe met dit bedrijf geen zaken

Doe met dit bedrijf geen zaken, ze beloven om de zending binnen 24 uur te verzenden maar ik had het pas na 15 dagen, na veel gezeur. Dan krijg ik de verf in een zwarte emmer zonder tekst, wie zeg mij dat de juiste kwaliteit in de verpakking zit ??
Omdat het zolang duurde had ik de muur al met verf van de gamma geschilderd, ik ga de verf van Likje verf wel op een ander project aanbrengen.
Nogmaals geen zaken doen met Likje Verf....😡😡

19 oktober 2021

Oplichters! NIET bestellen! Je betaald wel maar krijgt niks.

Besteld en betaald maar krijg niks en geen contact mee te krijgen. Oplichters. Ik ga aangifte doen en wil iedereen oproepen om aangifte te doen tegen ze. Deze mensen moeten ter verantwoording geroepen worden en mogen geen zaken doen. Dit soort bedrijven zorgen er voor dat online winkels een slechte naam krijgen!

13 oktober 2021

Na 4 maanden wachten en verschillende…

Na 4 maanden wachten en verschillende mails mijn geld terug gevraagd, antwoord gekregen dat ze het gingen terug storten. Nu weer 2 maanden verder, staat in mijn account als terug betaald maar geen terugbetaling ontvangen. Dat zo iets gewoon maar kan.

11 oktober 2021

Dief

Dief. De goederen kwamen niet aan, hij beloofde het geld terug te geven. Hij keerde niet terug. Er is geen contact.

6 oktober 2021

Heb een tijd gelden krijtverf besteld…

Heb een tijd gelden krijtverf besteld en betaald. Nog steeds niets geleverd. Als ik bel staat de telefoon altijd op ingesprektoon. Heb diverse malen gemailt maar zonder respons.
Weet nu waar jullie echt zitten, dus wordt het tijd om zelf maar eens orde op zaken te gaan stellen.
G.J.Sterk
Strong Woodworks

10 september 2021

Ze leveren niet!

Ze leveren niet!
Dan stuur ik vervolgens een mail...
Enfin. Geen contact. Geen oplossing, Geen levering!
Niet bestellen. Zoals anderen ook schrijven... oplichterij!

6 september 2021

Ik heb meerdere malen contact met…

Ik heb meerdere malen contact met jullie proberen op te nemen wegens niet leveren van bestelling die ik al betaald heb.
Hier bij vraag ik nogmaals uitdrukkelijk om mijn bestelling te annuleren en mijn geld terug te storen of mijn verf levering te bezorgen.
Ik heb op internet slechte referentie over jullie gelezen, ik ben genoodzaakt om jullie en deze oplichting aan te geven bij politie als jullie niet zo snel mogelijk aan bovengenoemde 2 opties voldoen.

21 augustus 2021

Verf nog niet ontvangen

Ik heb 2 weken geleden verf besteld en meteen betaald ( order 30023) echter (nog) niets ontvangen.
Meerder malen geprobeerd contact te zoeken maar krijg enkel een standaard antwoord.

18 augustus 2021

Superblij

Super. Besteld.....op afspraak geleverd zonder enige problemen. Vandaag de geleverde verf gebruikt en reuze blij....precies de kleur zoals ik had gehoopt.
Bedankt

5 augustus 2021