Wat een prachtige zijden bloemen. Al menig keer hier wat besteld. Iedereen die bij ons is enthousiast over de boeketten die wij in huis hebben staan. Binnenkort is het moederdag... ik denk dat ik de... Toon meer
Ik ben bij veel winkels geweest opzoek naar kwalitatief goede zijden bloemen maar kon nergens goed slagen. Op de gok een mooi boeket besteld bij Lila Flowers. Snelle levering en wat een mooie kwal... Toon meer
Ik was opzoek naar een prachtig boeket voor in huis, de keuze viel op Lila Flowers. Keurige service en snel ontvangen! Helemaal blij mee, het staat prachtig! Bedankt Lila Flowers
Wij verkopen zijden boeketten en bijpassende vazen. Een vrolijke, kleurrijke, duurzame verrassing voor elk interieur! Wie maak jij blij?
Nunspeet , Nederland
- Info@lilaflowers.nl
- lilaflowers.nl
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Opgelicht
Wederom, net als zo vele, ook opgelicht door Jacolien. De bloemen (€99,-) netjes conform retourvoorwaarden teruggestuurd. Ook bewijs dat het pakket is afgeleverd bij haar. Na 2 weken nog steeds geen geld terug ontvangen. Kortom, geen geld én geen bloemen. Op enige vorm van contact wordt dan ook niet op gereageerd.

Bloemen geleverd zonder vaas
Bloemen geleverd zonder vaas, ik krijg nauwelijks contact met ze! Ik denk dat ik opgelicht ben.

Retourbedrag nog niet ontvangen
--- Update ---
Na het plaatsen van de review, opnieuw contact zoeken per mail en natuurlijk 6 weken gewacht te hebben, heb ik inmiddels een bevestiging ontvangen dat ik het aankoopbedrag binnen 10 dagen retour krijg. Echter, het aantal sterren zou ik niet aanpassen aangezien ik de reden dat het te druk was met nieuwe bestellingen niet een wachttijd van 5/6 weken zonder reactie vind goed praten. Laat dit dan weten als antwoord i.p.v. geen antwoord.
---- Originele bericht ----
Op 21 maart bloemen besteld, welke - na bekijken - mijn vriendin toch minder mooi vond dan in eerste instantie verwacht. Vervolgens mailcontact gehad waarin door Lila Flowers werd aangegeven de bloemen te kunnen retourneren. Dit is inmiddels 5 weken geleden en we hebben nog steeds het geld terug niet ontvangen. Iedere vorm van contact, per mail en per Instagram, wordt niet op gereageerd en bellen kan niet.

Antwoord van Lilaflowers
Lila flowers 2 dagen voor moederdag…
Lila flowers 2 dagen voor moederdag boeket besteld zou binnen 24 uur geleverd worden. Een week later nog steeds niets ontvangen. Wel een bericht dat ik nog een vaas geleverd krijg en dat mijn bloemen geleverd zijn maar ik heb nog steeds geen bloemen en nooit een vaas besteld

Ontevreden zending
Een bos bloemen met vaas besteld. Echter is de vaas nooit geleverd en valt het bos bloemen behoorlijk tegen. Is anders als op de website staat. Staat dat het bos 83 cm hoog is. Echter is er maar 1 bloem van die lengte..
Meerdere malen geprobeerd te mailen over de bestelling dat er dus iets ontbreekt en niet voldoet aan onze wensen en wij willen retourneren. Echter op geen enkele mail reactie gehad.
Zeker niet tevreden hierover en willen graag onze bestelling retourneren

Zending niet ontvangen
Zending nog steeds niet ontvangen of verwerkt bij DHL?? Bestelling #1711 geplaatst op 6 mei voor moederdag, daar stond ik dan met lege handen.
Ik zou willen voorstellen om de €99,= terug te storten op mijn rekening en de bestelling te annuleren.
Bij voorbaat dank.

Antwoord van Lilaflowers
Prachtig boeket besteld voor moederdag
Prachtig boeket besteld voor moederdag, een bedankje gekregen voor het plaatsen van de order en vervolgens stilte. Geen boeket, geen berichtje van lilaflowers, geen reactie op mijn mailtjes. Een teleurstellende ervaring.

200 euro kwijt en niks ontvangen
200 euro kwijt en niks ontvangen. Op mailtjes word niet gereageerd en telefonisch zijn ze ook niet bereikbaar. Lekkere bedoeling. Graag krijg ik hier nog wel reactie op. Bestelling #2000

Antwoord van Lilaflowers
Snelle levering, en alles is gegaan zo we afgesproken hadden, ik kan niet anders zeggen dat ik een positieve ervaring heb gehad,.

Wauw
Wat word ik vrolijk wanneer ik thuis kom! Wat een prachtige volle bos met mooie kleuren! Elke keer weer een glimlach als ik de bos zie! Daar word je toch blij van. Ik geniet ervan en dat van mijn kinderen! Een blije trotse moeder

Bestaat het bedrijf?
Op het adres de ronding 9/9a te Nunspeet heb ik geen Lila flowers mogen aantreffen. Wel een leegstaand gebouw. Tot op heden nog geen aangevraagde retour ontvangen.

What you see What you get
What you see What you get
De verpakking was een verassing perfect 100% tevreden

Antwoord van Lilaflowers
Bestelling is door vreemde fout op…
Bestelling is door vreemde fout op verkeerd adres aangemeld. Herhaalde E-mails daarover worden niet beantwoord.

Antwoord van Lilaflowers
Het contact zoeken met dit bedrijf
Het contact zoeken met dit bedrijf, waardeloos. Bestelling niet ontvangen en wel betaald. En telefoonnummer klopt niet.

Wat een prachtige bos!!!
Wat een prachtige bos!!!
Dank u wel!
Staat prachtig.
Wel moet u de korting op uw site weghalen hoor want bij Bol zijn ze even duur.

Het boeket is prachtig
Het boeket is prachtig. Mijn vrouw is er heel blij mee. Helaas was 4 dagen voor de verjaardag van mijn vrouw niet vroeg genoeg op de bloemen optijd binnen te laten komen en kwamen ze een week na bestellen binnen.

Antwoord van Lilaflowers
De levering en alles daaromheen is…
De levering en alles daaromheen is verder dik in orde, echter de kwaliteit van de bloemen vind ik niet om naar huis te schrijven betreft het forse bedrag wat men ervoor betaald. Als je dan zo'n behoorlijk bedrag betaald, dan verwacht je ook dat het een boeket is wat niet van echte bloemen te onderscheiden is. Dat is helaas niet het geval. Kortom, prijs en kwaliteit is niet in verhouding.

Prachtig boeket
Prima service en een prachtig boeket.
Ik ben er heel blij mee, het is een blikvanger in de woonkamer.

Mooi
Mooi,
Maar geen melding dat de vaas apart geleverd zou worden!