Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Etter litt «startproblemer» hos Lildog med en gps-enhet som ikke fungerte og noe lang svartid på henvendelser til kundesupport, fikk jeg en hyggelig e-post fra en ansatt hos Lildog. Jeg har fått n... Toon meer

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Bedrijfsgegevens

1. Gps-leverancier

Geschreven door het bedrijf

Care for your dog, like it always cares for you

Contactgegevens

2 sterren
1 ster

Heeft 8% van zijn negatieve reviews beantwoord

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Försenad leverans liksom för andra…

Försenad leverans liksom för andra kunder ser jag, urusel, seg support, som inte löser problemet med att produkten inte går att starta. Antagligen för att jag försökte teckna det billigaste abonnemanget per månad. De vill råna kunden på årsvisa abonnemang och ta kortnummer som gisslan. Stoppa aktuellt kort om du fastnat i deras garn, Det är ett BLUFF-företag!!!!

17 april 2025

Riktigt dåligt företag..

Riktigt dåligt företag... Beställde min produkt i Februari och har fortfarande inte fått min produkt.. Har utan framgång försökt att få kontakt med dom via mail och telefon även vi deras support men nä inget svar så är blås på mina pengar...

15 april 2026

Skuffende dårlig

Skuffende dårlig. Veldig dårlig batteri, treg /umulig å få inn signal hvis hunden stikker av, Kundesenteret svarer ikke på mailer.

13 april 2026
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Efter at have skrevet en anmeldelse…

Efter at have skrevet en anmeldelse modtog jeg e-mail, hvor det blev mig lovet refusion af mine penge og en returlabel. INTET har jeg modtaget. Helt igennem dårlig og ikke eksisterende kundeservice. Anbefales IKKE.
Vh Helle Frandsen

6 april 2026

Absolutt alt er dårlig

Absolutt alt er dårlig. Frustrasjonen eksploderte da hunden stakk av og Lildog ikke fungerte. Får heller ikke til å stoppe abonnementet

25 maart 2026
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Dessverre er den helt ubrukelig.

Dessverre er den helt ubrukelig.. Ikke nøyaktig gps i hele tatt, hvis den i hele tatt viser noe som helst. Dersom man bruker "Live" tapper den seg for strøm på noen timer. Men selv om man bruker "Live" (som skal være nøyaktig) viser den 100meter feil. Får også hyppig opp "teknisk feil" i appen... Prøvd den i en uke nå, venter bare på svar fra support så jeg kan returnere den. Kjøpte abonnement for et år. Håper jeg får pengene tilbake!

3 april 2026
Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Etter å ha brukt Lildog på min hund i 4…

Etter å ha brukt Lildog på min hund i 4 mnd er jeg skikkelig skuffet, gps er ikke til å stole på kutter ut veldig ofte selv i områder som burde ha god dekning. Batteriet går altfor fort tomt. Det skal sies at jeg har fuglehund så vi er stort sett i skogen. Lildog er et for dårlig produkt som ikke svarer til forventninger!! kundeservice er også for dårlig da man ikke får svar på spørsmål .
Styr unna!!!!!!

19 maart 2026

Helt Suveren

Kjempe fornøyd med min nye Lildog 2 tracker fra Lildog. Den passer fint på min nye retriever valp og har fungert utmerket!

Om hunden går utenfor telefonens rekkevide, så får jeg fremdeles til å spore hunden - takket være den fungerer over mobilnett 🐕🐾

17 maart 2026
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Replacement tracker promised, never received

Round Octobre 25 I bought a tracker from Lildog and an 84 € subscription, totalling some 150 €. The tracker did not work and did not connect to Bluetooth. I was promised a replacement. Every few weeks I contacted client support and received an apology stating difficulties in forwarding trackers abroad, although the faulty one was received without delay. Recently I contacted Lildog for the umpteenth time suggesting a replacement or a refund. This time I got no answer at all. Bob Snoijink, journalist, France

9 maart 2026

Love it

Love it - Best GPS on the market by far. Live in Denmark and it has been a game changer.

26 februari 2026
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

INGEN kunde service, hold dere unna !!!

Har brukt lildog nå i ca 3 år. Fungert noenlunde greit, men har måtte bytte enhet 3 ganger. Det største problemet deres er kundeservice. Sist jeg fikk kontakt etter flere uke holdt de på å jobbe med å forbedre kundeservice. Det siste året så har det ikke skjedd noe, de har fremdeles ingen kundeservice. Så de har nok løyet ang dette. De er umulig å komme i kontakt med, svarer ikke på epost som de oppgir, svarer ikke via kontakt skjema på nettsiden dere og telefonen er stengt. Så nå er det som gjenstår er å si opp abonnementet. Så for vi se hvordan det går. Nå er jeg dritt lei.

20 februari 2026

Gps frøs på tur i 1 time uten oppdatering

Kjøpte lildog da jeg tenkte denne ville ha bedre sporing enn tractive, ettersom den er Norsk… Desverre på første tur opplevde vi at sporingen frøs totalt. Først 1 time etter vi hadde kommet hjem startet sporingen på nytt. Hadde hunden stukket av, hadde vi ikke klart å finne henne igjen med lildog. Og da er jo hele poenget med GPSen borte.

Appen har også en blanding av Nosk og engelsk språk. De bruker tid på å utvikle en 3D hund som løper, i stedet for å få grunnfunksjonene til å fungere. Sendt melding om at jeg ønsker å heve kjøpet for 5 dager siden. Får håpe de svarer, ellers må jeg ta det til forbrukerrådet…

Hørt i ettertid fra andre hundeeiere at de har hatt samme opplevelse. Og de har gått til Tractive.. blir det samme på meg nå

17 februari 2026

Fungerer sjeldent

Fungerer sjeldent, appen er klønete og når man skal spille av lyd går de ofte 1 min før lyden kommer. Må lades hver dag.

19 februari 2026
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Lang behandlingstid på kundeservice.

Oppdatering.

Jeg ble kontaktet av Lildog og fikk en Email adresse som var direkte til en person. Etter dette har oppfølgingen vært fantastisk så jeg har stor tro på at firmaet jobber seriøst med å bedre opplevelsen på kubdeservice for alle kunder.

Trackeren til min hund har ikke virket på over 1 mnd og jeg har vært i kontalt med kundeservice gjentatte ganger uten at de har klart å løse problemet. Kundeservice er veødig treg og det tat flere dager før de svarer selv om det er er påbegynt sak og ikke flere nye.

Batterikapasiteten på enheten er også betraktelig dårligere enn oppgitt. Med sparemodus er maks 30 timer batterilevetiden på min enhet.

22 januari 2026

Misfornøyd .

Misfornøyd .. dårlig dekning, dårlig sporing , mistet brikken to ganger da den sitter dårlig. Rett og slett et skikkelig bomkjøp. Tractive er å anbefale i stedet.

20 februari 2026

Anbefales absolutt ikke!

Dårlig kartfunksjon og unøyaktig/ treg avlesning av posisjon var bare starten. Kundeservicen er ikke-eksisterende når man trenger hjelp. Enheten vi fikk sluttet å virke, men vi etter mye om og men en ny som ikke ladet. Nå har vi vært lovet av sjefen selv i Lildog å få en ny enhet siden - tja, kan det være ei stund før jul. Den har vi ikke sett noe til, og heller ikke fått mer svar. Styr unna!

19 februari 2026
Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Er meget fornøyd med Lildog’s gps…

Er meget fornøyd med Lildog’s gps funksjon. Det eneste jeg kan utsette på den er: ønskelig med raskere oppdatering på Live funksjonen når den slås på, og hyppigere oppdatering på selve gps’en når man har Live funksjonen på. Kan ellers anbefale Lildog på det sterkeste.

10 februari 2026
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Vurder andre alternativer først.

Tenkte at prøve en norsk sporingsenhet til mine 2 hunder.
Har fortrudt det... Batteritid og grensesnitt er ikke på høyde med andre leverandører på disse enheter. Kommer fra Tractive sine enheter. Fikk hurtig en første kontakt med kundeservice, men så ble det stille.

27 januari 2026
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Nyttårsaften fikk bikkja mi ei golden…

Nyttårsaften fikk bikkja mi ei golden tispe ca 2 år granatsjokk.. den sprang opp i skauen I ringerike ca -9 og takket være denne med appen fant jeg hu surra dønn fast i et kratt. Va 1 .5 time etterpå Så denna redda livet til min golden tispe.. grunnen til tiden er hu har flydd rundt helebygda så denne skal jeg aldri ta av .. jeg er skeptisk og ikke lett og selge noe men heldigvis hadde jeg denne... føya lever og sporing på.. bra lys.. lyd og feste.. hu har klødd og rulla seg men som vann tett/sikker like fin.. eru glad i dyra dine så vil jeg anbefale denne..redd blir hunden stjælt kan en gjemme denne I en sele osv.. 100%. . Et billig bra must.....

1 januari 2026

Dit is Trustpilot

Lees meer over geverifieerde reviews.