Vi anlitade Liljeholmens Måleri för total badrumsrenovering. Det var mer att tänka på än vad vi hade tänkt på. Vi kunde ställa alla ”dumma” frågor och blev bra bemött. De har hjälpt oss med tips o... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Vi anlitade Liljeholmens Måleri för en total badrumsrenovering som blivit riktigt bra. Vi fick lite falska förhoppningar i början om vad vår budget skulle räcka till, och hur mycket frihet vi hade gäl... Toon meer
Det kändes väldigt bra att lämna över mitt badrum i Liljeholmens händer. Proffsigt bemötande, tydliga offerter och skickliga hantverkare. Allt dokumenteras på ett tydligt sätt i chattgruppen och man k... Toon meer
Kan starkt rekommendera Liljeholmens Måleri. Vi valde mellan fler aktörer men Liljeholmen hade bättre reviews än de andra så vi gick vidare med dom och de levde verkligen upp till alla fina kommentare... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Liljeholmens Måleri AB är ett måleri och bygg företag som utför alla möjliga typer av renovieringstjänster. Vi levererar alltid bästa kvalitén på våra utförda arbeten! vi utför: *Badrumsrenovering *Måleri *Tapetsering *Kakel och plattsättning *våtrumsarbeten *snickeri *Vvs
Contactgegevens
Liljeholmsgränd 4, 11761, Stockholm, Zweden
- 0760260805
- liljeholmensmaleri@gmail.com
- liljeholmensmaleri.se
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
God kommunikation
God kommunikation, väl utförd badrumsrenovering.
Mycket nöjda! Varmt rekommenderas
Liljeholmens Måleri AB överträffade…
Liljeholmens Måleri AB överträffade mina förväntningar vid badrumsrenoveringen. Deras professionella och vänliga attityd gjorde samarbetet enkelt och trevligt. Projektet genomfördes effektivt och enligt tidsschema, med imponerande uppmärksamhet på detaljer. Det resulterande badrummet är en perfekt kombination av elegans och funktionalitet. Jag uppskattar verkligen deras öppna kommunikation och ser fram emot framtida samarbeten. Rekommenderar starkt Liljeholmens Måleri AB för alla renoveringsbehov.
Liljeholmens Måleri har överträffat…
Liljeholmens Måleri har överträffat mina förväntningar med sin badrumsrenovering! Resultatet är fantastiskt - högkvalitativt arbete och perfekt finish. De var professionella, punktliga och mycket samarbetsvilliga. Jag är extremt nöjd med mitt nya badrum och rekommenderar varmt Liljeholmens Måleri till alla som letar efter en pålitlig och skicklig renoveringspartner. Tack så mycket!
Mycket bra entrepenör gällande badrumsprojekt
Jag har använt liljeholmens måleri för flera av mina badrumsprojekt och de är pålitliga, håller sina tider. Hantverkarna har profilkläder och kan sitt utföra sitt arbete mycket väl. Dessutom är de tillgängliga nästan varje dag för att svara på alla frågor som kan dyka upp under pågående entreprenad
Jag kan stark rekommendera Liljeholmens måleri för badrumprojekt
Dit is Trustpilot