Jeg har købt nogle plakater i den forkerte størrelse, men når jeg forsøger at komme i kontakt på enten mail, hjemmeside eller telefon, hører jeg intet fra dem.
Lees wat reviewers zeggen
Bestilte en plakat med et "fingeraftrykstræ" med tilhørende ramme til en barnedåb. Var rigtig fin og god kvalitet. Uheldigvis skete der det til barnedåben at selve plexiglasset faldt ned og kom rev... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Fra start til at jeg stod med de fine varer i hænderne var en positiv oplevelse. - Tak for “samarbejdet”, Nikolai - fordi du gjorde dit yderste for at omsætte mine input/ideer til et smaddergodt re... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Super oplevelse! Jeg bestilte nogle plakater fra Lille Plakat, og det hele gik bare glat. Plakaterne er virkelig flotte, og leveringen var hurtigere, end jeg havde regnet med. På et tidspunkt gik de... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Lilleplakat.dk er en 100% danskejet webshop. Med dansk kundeservice og dansk produktion. Vi har en stærk ambition om at blive danske børnefamiliers foretrukne plakatshop. Vi printer udelukkende på premium 230/gr mat plakatpapir. Vi glæder os til at hjælpe dig!
Contactgegevens
Fiskerivej 12, 8000, Aarhus C, Denemarken
- 53 87 50 50
- hej@lilleplakat.dk
- lilleplakat.dk
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Ikke kontaktbare
Rigtig flotte plakater og hurtig levering
Rigtig flotte plakater og hurtig levering. Lidt problemer med at komme i kontakt med firmaet via nummeret på deres hjemmeside, som åbenbart er til en tidligere ejer, men de var hurtige til at ringe mig op som svar på den mail jeg sendte til dem i stedet.
Rigtig fin betjening
Rigtig fin betjening, og hurtig svar på mail, og løsning af min udfordring.

Antwoord van Lille Plakat
Nemt og finde den ønskede vare
Nemt og finde den ønskede vare - samt hurtig levering 😊

Fin hjemmeside
Fin hjemmeside, med god vejledning - og super produkter.
Hurtig levering.

Super oplevelse!
Super oplevelse!
Jeg bestilte nogle plakater fra Lille Plakat, og det hele gik bare glat. Plakaterne er virkelig flotte, og leveringen var hurtigere, end jeg havde regnet med. På et tidspunkt gik det op for mig, at jeg havde glemt få noget med på min ordre, så jeg ringede til dem, og de var bare super søde og hjælpsomme. De fik hurtigt tilføjet de ekstra ting til min ordre, og det hele blev leveret uden problemer. Det er sjældent, man oplever så god service – kæmpe anbefaling herfra!

Antwoord van Lille Plakat
Ikke særlig god kvalitet af printet på…
Ikke særlig god kvalitet af printet på mit barns tegning

Antwoord van Lille Plakat
Da der var problemer med forsendelsen…
Da der var problemer med forsendelsen med GLS, var de hurtige til at følge op på problemet, og sendte ordren igen.

Flot plakat, god kundeservice
Uheldigvis skete der det til barnedåben at selve plexiglasset faldt ned og kom revner i. Kontaktede kundeservice hvor Nikolaj var meget behjælpelig med et nyt glas som blev sendt direkte til modtageren.
Eneste lille ting, var at der gik noget længere tid end forventet før varen blev leveret selvom der stod 1-3 dage. Bestilte 1. maj og fik først leveret 8. maj og skulle bruge det 9. maj, så det var lige spændende nok :-)

Antwoord van Lille Plakat
Jeg er godt tilfreds med produktet
Jeg er godt tilfreds med produktet, men ikke med at jeg ikke kunne bestille mere end en.

Antwoord van Lille Plakat
Det er nogle super flotte plakater og…
Det er nogle super flotte plakater og god og hurtig levering

Antwoord van Lille Plakat
Jeg bestilte en højdeplakat til mit vennepars søns barnedåb. De blev super glad for den og det hele var som det skulle være ☺️

Kundeservice i top
Vi købte for nyligt en højdemåler med navn, men da vi modtog den blev vi desværre en smule skuffet, fordi den ikke stemte overens med de billeder vi havde set af den på hjemmesiden. På hjemmesiden vises et billede af højdemåleren med et stort navn i toppen af måleren, men den højdemåler vi modtog havde navnet skrevet i bunden med mindre bogstaver.
Vi var efterfølgende i kontakt med plakatglad, hvor vi oplevede en utrolig god kundeservice og uden problemer fik styr på fejltagelsen.
Jeg kan anbefale andre at handle på plakatglad.