Jag är jättenöjd med mitt besök hos Limbra där jag blev behandlad av Caroline Fränneby! Jag blev bemött på ett väldigt tryggt och varmt sätt, och hon kändes både lyhörd och otroligt professionell. J... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Jag var hos Caroline Fränneby och fick hjälp med min stela rygg. Hon är oerhört duktig och lyhörd. Rekommenderar starkt!
Bedrijf heeft geantwoord
Otroligt proffsig hjälp. David Persson och gänget på Limbra hjälper alltid till med mina skavanker så att kroppen ordnar till sig.
Kan VERKLIGEN rekommendera Caroline F!! Räddade mitt liv och rygg. TACK!
Bedrijf heeft geantwoord
Vraagt klanten om een review
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Jag blev bemött på ett väldigt tryggt och varmt sätt, och hon kändes både lyhörd och otroligt professionell. Jag kände mig väl omhändertagen genom hela besöket och fick ett väldigt gott förtroende för henne. Kan varmt rekommendera!

Antwoord van Limbra - Stureplan
Kan VERKLIGEN rekommendera Caroline F!! Räddade mitt liv och rygg. TACK!

Antwoord van Limbra - Stureplan
Det här är första gången som jag har drabbats av en idrottsskada. Jag har sprungit regelbundet i många år, främst långa distanslopp, och har aldrig tidigare haft några problem med skador. När jag i början av året drabbades av en överbelastningsskada med en bristning i en sena på ovansidan av höger fot blev det en helt ny situation för mig.
Jag gick med skadan i ungefär fyra månader och hade tidigare fått behandling och rehab hos en annan naprapatkedja. Trots det gjorde jag inga större framsteg, utan fick återkommande bakslag när jag försökte börja springa igen. Till slut insåg jag att jag behövde en ny bedömning och bokade därför en tid hos Limbra på Stureplan i Stockholm.
Precis som många andra redan har skrivit vill jag verkligen lyfta fram vilken skicklig naprapat Joakim är. Han är professionell, och lyhörd, och tog sig tid att verkligen förstå både min skada och mina mål. Redan vid första besöket fick jag stort förtroende för honom och en tydligare bild av vägen tillbaka till löpningen.
Efter stötvågsbehandlingar, nålbehandling och individuellt anpassade rehabövningar har jag gjort framsteg. Det jag uppskattade särskilt var att jag hela tiden fick en tydlig plan och visste vad nästa steg var. Det skapade ett lugn och gav mig framtidstro under hela rehabiliteringen, samtidigt som jag kände mig delaktig och hade något konkret att arbeta mot.
Jag kan vänligen rekommendera Joakim till alla som söker en kunnig, professionell och engagerad naprapat. Är du beredd att själv göra jobbet med rehaben och följa behandlingsplanen kommer du att ha en väldigt bra person vid din sida genom processen.