Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Hemsk servis. Rasistiska personal som inte har någon åning vad de gör eller hur de pratar med folk. Dem insåg sedan att de gjorde fel men istället för att be om ursäkt lägga de skulden på varandra

1,6

3 sterren
2 sterren
1 ster

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

Hemsk upplevelse

2 januari 2026

besviken

Jag vill härmed framföra ett klagomål gällande en mycket olycklig händelse som jag bevittnade vid Lilla Studskarusellen den 26 december omkring kl. 17.00.

I kön framför mig stod en tvåårig pojke tillsammans med sina föräldrar. Pojken var tydligt glad och förväntansfull efter cirka 30 minuters väntan. När det äntligen blev deras tur uppstod ett missförstånd kring åkbandet – modern bar barnets åkband, då pojken enligt föräldrarna annars brukar ta av sig det. Föräldrarna förklarade situationen lugnt och vänligt.

Trots detta bemöttes familjen av personalen på ett högljutt, otrevligt och respektlöst sätt. Personalen höjde rösten och meddelade att familjen inte fick åka och skulle lämna platsen. Tonläget och bemötandet upplevdes som mycket hårt och oproportionerligt, särskilt med tanke på att det rörde sig om ett litet barn.

Pojken började gråta, utan att personalen visade någon som helst empati. Därefter hörde jag hur personalen sade till modern att de inte fick åka eftersom fadern ”upplevdes titta otrevligt”. Detta ledde till att modern, förståeligt nog, reagerade starkt och ifrågasatte om familjen verkligen skulle straffas för detta.

Till slut fick modern och pojken ändå åka, och pojken blev genast mycket glad – en situation som var rörande att se. Tyvärr valde personalen samtidigt att tillkalla väktare. När väktarna anlände verkade de enbart lyssna på personalens version av händelsen. Familjen fick inte möjlighet att förklara sig och blev därefter avvisade från Liseberg.

Att bevittna hur ett litet barn grät och hur familjen behandlades var mycket upprörande och sorgligt, både för mig och min egen dotter som stod bredvid. Händelsen gav ett mycket negativt intryck av personalens bemötande och av hur situationen hanterades.

Jag hoppas innerligt att denna händelse tas på allvar och att ansvarig chef uppmärksammas på det inträffade. Ett sådant bemötande hör inte hemma på en plats som ska präglas av glädje, trygghet och barnvänlighet.

26 december 2025
Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Bra park, men oordning

Bra park. Dock många med antisocialt dominasbeteende. Gäng som drar omkring och ställer till oreda. Ordningsvakterna jobbar på bra men räcker inte till.
Satsa mer på ordning och säkerhet

25 oktober 2025
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

En fantastisk upplevelse

En fantastisk upplevelse! Maten speciellt är helt fantastiskt på Spökbaren Gasten, och drinkarna helt underbara!
Årskort lönar sej om man har tiden att gå under sommaren, och jag har haft det innan men inte i år. Kanske nästa år är det dags igen.

Åken är top klass, och sålänge man inte åker den soligaste dagen på högsäsong så hinner man lätt åka allt. Väljer man lågsäsong och mindre bra väder så får man åka allt flera gånger utan problem.

Stort tack till Liseberg för att ni driver en så fantastisk nöjespark med så hängiven personal !

25 oktober 2025
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Maten på Liseberg är en skandal

Maten på Liseberg är en skandal. Sjuka priser och äcklig mat. Hur svårt ska det vara att ha ätbar mat. Betalde 150kr för en kebab tallrik med dricka och helt seriöst vad åt jag egentligen? Det va det äckligaste jag ätit, och sen när skall kebab serveras med bara fläsk? Inget nöt alternativ och kycklingen såg inte ens ut som kyckling. Under all kritik gör om gör rätt. Annars får man börja faktiskt ta betalt för det man serverar och inte ockerpriser.

18 oktober 2025

Var där med barnen

Var där med barnen, efter 6 timmar i parken hade de åkt 2 åk, resten av tiden stod vi i kö och såg andra barn med förturspass rusa förbi om och om igen. Samma grupp barn åkte säkert 6 gånger medans vi såg på. Yngsta sonen grät tillslut och bad om att få åka hem. Detta var några år sedan och de har aldrig någonsin velat åka tillbaka trots inbjudan från släktingar som skulle betala för allt.

4 juli 2025
Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Jag och familjen hade tur att vara på…

Jag och familjen hade tur att vara på Liseberg en halvregnig dag med knappt några köer alls. Så vi fick verkligen valuta för pengarna. Men kan hålla med om att Liseberg borde dra ner på antalet besökare då man betalar hutlösa priser på precis allt. Liseberg har misslyckats om man känner att man bara upplevt kaos, trängsel, långa köer o bortkastade pengar. Gör om o gör rätt! Make Liseberg great again😊

18 juli 2025

60-90 min kö ofta

60-90 min kö ofta. Vissa typer av människor tränger sig hela tiden i köerna utan att personal vågar säga till. Men karusellerna är roliga iaf.

26 juli 2025
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

De gillar att tjäna pengar

De trycker in så många människor det bara går och priserna höjs till skyarna. Vill man spola ner pengarna i toaletten så är liseberg perfekt för det. Har svårt att förstå hur man kan vilja stå 3 timmar i en kö samtidigt som tillgång på mat och vatten är begränsad.

7 augustus 2024
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fick problem ladda mitt nyinköpta…

Fick problem ladda mitt nyinköpta seniorkort.
Vid grinden fick jag hjälp. Personal vid insläppet följde med till gästservice och bad mig sen komma tillbaka och berättade om det ordnat sig. Fick tack vare henne en riktigt trevlig dag på Liseberg.
Ett tack också till tjejen på Max som hade ett lugnt och tillmötesgående sätt.
Tack Liseberg för en trevlig 31 juli.
M

31 juli 2025

Värdelös nöjespark

Värdelöst! Människoovänlig park som suger ut allt de kan från sina ovetande besökare! Att släppa in så mycket människor som de gör kanske ger pengar kortsiktigt men det kommer sannolikt att bita er i röven på sikt! Åkband och entré är helt bortkastat om du ändå ska in här köp inte åkband! De har överskridit rimligt antal besökare för att maxa och skapat en situation där man omöjligt kan trivas. Att under en hel dag hinna åka 2 attraktioner pga de massiva köerna och dessutom inte ens kunna sitta och äta på detta underdimensionerade område med överdimensionerad biljettförsäljning ger känslan av att ägarna ser sina besökare som boskap.
Aldrig Liseberg igen. Barnen sa att det var riktigt dåligt och vill absolut inte hit igen!

30 juli 2025

Helt katastrofalt

Helt katastrofalt – aldrig igen!
Besöket på Liseberg var en stor besvikelse. Det är fullständigt överbelagt och helt oförberett på mängden besökare. Folk står och äter på soptunnor inne på Max eftersom det inte finns några bord att sitta vid – på en av Sveriges största turistattraktioner!

När det gäller åkattraktionerna är det rent ut sagt löjligt. De 5–6 mest populära har köer på 60 till 80 minuter, vilket gör att man knappt hinner åka något alls under en hel dag. Det är inte värt priset, tiden eller frustrationen.

Liseberg känns som ett överprissatt nöjesfält där man betalar dyrt för att stå i kö och äta stående som om man vore på en skräpig festival.

30 juli 2025
Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Dyrt och riggat

En rolig nöjespark, men väldigt dyr att besöka.

Åkkupong-häftet för många hundra kronor innehåller en ogiltig åkkupong.

Gripklo-maskinerna är riggade med alldeles för svagt grepp. Lyckohjulen är också alldeles för riggade så att man knappt kan vinna.

29 juli 2025
Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Både ris och ros till Liseberg

Helhetsupplevelsen ok. Arg och ledsen att ingen kompensation gavs till oss som väntat 50 min på flumride, tekniskt fel när vi klev i "båten" 7 åriga dottern blev förkrossad! Riktigt dåligt hanterat av er! Va och fråga i receptionen efteråt men svaret blev att vi kan inget göra åt det, ni får ställa er längst bak i kön om attraktionen kommer igång igen 😡

25 juli 2025

Liseberg - dags att lyssna

Jag hoppas att Liseberg är inne och läser dessa omdömen, för det krävs rejäl förändring för att inte tappa besökare.

Jag var på Liseberg igår och fick höra av personal att det var 8000 förbokade besökare. 8000?!
Sinnessjukt.
Kön till Flumeride gick ut långt från attraktionens område, köade 40-50 min för att åka farfars bilar.
Var man än vände sig var det folk, folk folk.

Att lägga tusenlappar på att köa i timmar är inte acceptabelt.

I en av Lisebergs egna restauranger väntade vi 40-45 min på mat, som dessutom var kall när den kom.

Kände när jag gick runt där att jag aldrig mer kommer sätta min fot på området.

Om inte Liseberg gör stora förändringar.

21 juli 2025

Dyrt och inte kundvänligt

Liseberg har höjt kostnad för inträde ordentligt, 380 kr för två personer. Dyrt som skam. Väskförbud togs bort nyligen i Sverige men Liseberg gjorde inte det! Inte om man vill komma in i konsertområde! Just för att tjäna 50 kr per person för förvaring! Fy skäms! Sista gången jag besöker Liseberg!

18 juli 2025

Is dit jouw bedrijf?

Gratis account aanmaken

Dit is Trustpilot

Lees meer over geverifieerde reviews.