Lisona Amsterdam zou Lisona China moeten heten
Lisona "Amsterdam" oftewel Lisona China.
Tamara™ | Orthopedische schoenen met extra ondersteuning voor de voeten (60% KORTING) × 1
Wit (3 op voorraad) / 37
Besteld blijkt bij ontvangst goedkope troep te zijn en vallen ook nog eens veel te groot!!
Gemaild naar Lisona en had wel een snelle reactie;
Zie onderstaand bericht:
Beste Galen,
Hartelijk dank voor het contacteren van Lisona. We zijn erg geschokt om te horen dat u uw bestelling heeft ontvangen en dat deze in de verkeerde maat is aangekomen. Onze excuses voor het ongemak dat u heeft ervaren. We willen dit graag zo snel mogelijk voor je oplossen.
Het spijt ons echt voor het ongemak. Kunt u ons alstublieft laten weten welke maat u hebt besteld? Geef ons ook een foto of korte video van het product dat u hebt ontvangen. Dan helpen we u verder.
We kijken uit naar uw vriendelijke reactie. Dank u wel
Met vriendelijke groeten,
Emma van team Lisona
Naar aanleiding van deze reactie wist ik al dat het foute boel was. Alleen al door de vele spelfouten en vreemde teksten.
Toch maar een reactie geplaatst:
Beste Lisona,
Ik heb een afbeelding al mee gestuurd.
En het lijkt mij enigszins overbodig om een foto te moeten
Sturen van een product dat bij jullie vandaan komt.
De schoenen vallen veel te groot en ik pas ze niet.
Ik wil ze graag retourneren en mijn geld terug.
Hoor graag waar ik ze heen kan sturen
Groet
Daan
En toe kreeg ik deze mail:
Beste Galen,
Bedankt voor uw e-mail en wat vervelend om te horen dat uw bestelling niet is zoals u had verwacht.
Ruilen en/of retourneren is uiteraard geen probleem, dit kan altijd binnen 14 dagen na ontvangst van uw artikel(en). Let op: zoals aangegeven op onze website bieden wij geen gratis retourneren aan. Wij waarderen ons eco-proces, zoals aangegeven op onze website, daarom maken wij gebruik van 1 centraal warenhuis in China. Als je er meer over wilt weten, bekijk dan ons retourbeleid:
Omdat wij het erg jammer vinden om te horen dat u niet tevreden bent, willen wij u in dit geval een uitzonderlijke eenmalige uitzondering aanbieden:
Optie 1: U mag uw bestelling behouden en krijgt bovendien gratis 10% van het aankoopbedrag terug. Omdat wij artikelen liever niet retourneren vanwege de uitstoot van het ecologische proces (CO2), kunt u uw artikelen behouden en hoeft u niets te retourneren.
Optie 2: U kunt uw bestelling retourneren naar ons magazijn in China. Afhankelijk van de omvang van de retourzending kunt u rekenen op ongeveer € 25,- verzendkosten. Omdat wij een klein opkomend bedrijf zijn, vergoeden wij de retourverzendkosten zoals vermeld in ons retourbeleid niet. Indien u hierin geïnteresseerd bent, sturen wij u het retourformulier en de instructies toe. Let op: retourzendingen kunnen via dit magazijn plaatsvinden. Retourneren naar een ander adres dat niet door ons is opgegeven, kan resulteren in de vernietiging van uw pakket en is niet voldoende voor terugbetaling van uw bestelling.
Ik kijk ernaar uit om snel van je te horen.
Met vriendelijke groeten,
Emma van Team Lisona
Nou dat worden dan wel hele Dure schoenen!!!!!!!
Ik ga er wel mee zwemmen maar bij deze is een ieder gewaarschuwd!
HIER NIKS BESTELLEN WAARDELOZE KWALITEIT EN RETOUR MOET NAAR CHINA OP EIGEN KOSTEN
25 april 2024