Vi holdt navngivningsfest hos Little House i Sydhavn. Under arrangementet bliver vi (sent) opmærksomme på, at deres Egekilde danskvand har overskredet Bedst Før-datoen. Danskvandene skiftes ud med (... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Vi valgte Little House Frederiksberg til vores barns dåbsfest, og det var den helt rigtige beslutning. Maden var virkelig lækker, og personalet var utroligt hjælpsomme og proaktive. Det skabte en h... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Vi holdte barnedåb søndag d. 14. juni og havde i den forbindelse booket Little House Østerbro til 62 mennesker. Rammerne var perfekte til børnefamilier, maden var fantastisk og betjeningen fra de unge... Toon meer
Vi holdt navngivningsfest for vores søn i Little House Valby, og alt spillede bare! Det var et rigtig sødt og opmærksomt personale, god mad og det hele forløb som aftalt. Vi var rigtig glade for, at v... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Medlemshuse med indendørs legeområder, den gode café og et stort udvalg af hold, aktiviteter og events til barslende og familier med små børn.
Denemarken
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Heeft 66% van zijn negatieve reviews beantwoord
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Vi kommer rigtig ofte i Little House for vores datter på 2 år elsker det.
Da vi pt. ikke har en institutionsplads er Little House et rigtig godt sted at kunne lade vores datter lege mens vi kan nyde en kop kaffe eller mingle med andre forældre. Personalet er enormt søde og velkommen og deres undervisere på holdende er engagerede og dygtige.

Antwoord van little-house.dk
Dejligt sted med alt hvad man skal bruge, og plads til at være børnefamilie med stort B! Kan klart anbefales!

Kære Little House
Vi har idag afholdt den skønneste fødselsdag i jeres lokale på Østerbro. Vi, samt alle gæster var blæst bagover af jeres skønne smilende personale, fantastisk mad og de mest vidunderlige omgivelser. Kombinationen af cafe og legerum kunne ikke være bedre og stedet får vores varmeste anbefalinger.

Antwoord van little-house.dk
Perfekt sted når man bor i lejlighed med et lille barn

Antwoord van little-house.dk
Et super hyggeligt sted med masser plads til sjov leg! Men søn elsker vores søndage her og glæder sig til tumlastik. Der er masser af kurser at vælge imellem og det er et godt mødested for forældre at drikke kaffe mens de små leger.

Så hyggeligt for børn og voksne. Prøv bollerne. Delish

Antwoord van little-house.dk
Super hyggelig atmosfære! Gode faciliteter til babyer og børn, kan varmt anbefales 😍

Antwoord van little-house.dk
Virkelig et hyggeligt sted. Jeg har især været glad for det imens jeg hjemmepasset min datter.

Antwoord van little-house.dk
Hyggeligt sted for de små og lækre valgmuligheder ift mad og drikke 😊

Antwoord van little-house.dk
Lækker kaffe og mit barn elsker det

Antwoord van little-house.dk
Vi har været vilde med Little House siden de åbnede og kommet regelmæssigt både på Østerbro og sidenhen i Valby. Vores pige på 3 år har stadig en fest hver gang vi er der. Hjælpsom og smilende personale. Stor anbefaling herfra 🧡

Antwoord van little-house.dk
Rigtig godt koncept og sødt personale.
Men jeg har været der to gange nu lige efter de er åbnet og begge gange har der været virkelig beskidt på gulvet. Ift det er et sted for små børn der blandt andet kravler rundt så burde ekstra grundig rengøring være prioriteret højt.

Antwoord van little-house.dk
Lokationen på Amager er et fedt sted at komme og lege især større børn, da der er god plads til løb og leg. Desværre er maden virkelig dyr. Det koster fx 20 kr. for en Capri-sun, som koster omkring 3 kr i en butik. Det er ærgeligt at de høje ødelægger konceptet.

Antwoord van little-house.dk
Super hyggeligt legeområde og vanvitttig god kaffe og bollerne med ost kan virkelig anbefales! Lækre og rene omgivelser :) vi kommer igen!

Antwoord van little-house.dk
I dag besøgte jeg huset på Østerbro for første gang. Hold da op hvor var det bare en succes. Glæder mig allerede til næste gang 🙏 Hugo på 1 1/2 nød formiddagen med masser af leg og mødte også et par nye venner 💪 Min datter og jeg fik en lækker brunch og super lækker ☕️ Og Hugo en fin børnetallerken. Alt er bare så super fint og det er bestemt ikke sidste gang vi besøger det sted. Fantastisk for både barn og voksen 😍

Antwoord van little-house.dk
Hyggelig barselscafe med lækker mad og kaffe - og ikke mindst børnetallerken og massere af legetøj og pusleplads mm.

Et hyggeligt sted .
Meget venlig betjening .