Eerder verzenden. Afscheid was donderdag 14 mei Zaterdag kwam de knuffel smiddag pas aan. Dus niet bij de kist kunnen leggen. Ik baal.

Een hele mooie website die overzichtelijk is ingedeeld op producttype, maar ook op leeftijdscategorie. Er is een heel ruim aanbod aan prachtige producten en de service is super fijn en enorm vriendeli... Toon meer

Onlangs heb ik voor mijn dochter speelgoed besteld bij Little Green Label, en ik ben ontzettend tevreden! De levering was snel, en het speelgoed was zorgvuldig ingepakt. Het product zelf is van geweld... Toon meer

Ik heb onlangs een knuffel van Kaloo en een puzzel van Janod gekocht bij deze nieuwe online speelgoedwinkel, en ben heel tevreden. De producten zijn van goede kwaliteit en de prijzen zijn prima. De... Toon meer

4,4

Uitstekend

Vraagt klanten om een review

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Eerder verzenden

Eerder verzenden.
Afscheid was donderdag 14 mei

10 mei 2026

Mooi product

Mooi product, duidelijke communicatie en gezien deze drukke tijd toch snel geleverd.
En het product voldoet aan de verwachtingen

29 november 2025

Best snel geleverd

Best snel geleverd, goed verpakt. Het ziet er daarom ook puntgaaf uit. Nu nog even afwachten wat kleindochter ervan vindt en of ze sturen kan. Maar dat zal wel goed gaan.

1 oktober 2025

Zeer tevreden !

Het artikel was bijzonder goed en zorgvuldig ingepakt . Er stond met grote letters “ fragiel “ op het pakket . Service was verder ook snel .

1 oktober 2025

Antwoord van Little Green Label

Bedankt voor de review, wij besteden veel aandacht aan het goed en veilig inpakken van de bestellingen, tot de volgende keer!

Prima op tijd geleverd en heel lief

Prima op tijd geleverd en heel lief, mijn verzoek om een cadeautje in te pakken is ook heel mooi gedaan!

23 september 2025

Antwoord van Little Green Label

Bedankt voor de 5-sterrenreview, wij hebben jouw bestelling met liefde ingepakt, tot de volgende keer!

Snelle levering, een kadootje voor een baby.
Hoop dat het er veel nuttige prikkels
Mee kan ervaren 9.00

16 september 2025

Antwoord van Little Green Label

Bedankt voor de 5-sterrenreview, dat gaat helemaal goed komen. De bestelde producten dragen zeker bij aan de (motorische) ontwikkeling van de baby:) tot de volgende keer!

Top klantenservice!

Heel fijn contact gehad met Little Green Label over een wat grotere bestelling. Super klantgericht en ook heel fijn is hun inpakservice! Duurzaak en kwalitatief goede producten, echt een aanrader!

26 juni 2025

Prima levering

Het bestelde product werd op tijd geleverd en in goede staat verzonden de verpakking was zeer goed weinig loze ruimte mijn compliment

26 mei 2025

Mooie duurzame artikelen

Ik ben heel blij met het speelgoed van Green Label. Ze hadden bovendien snelle levering en ook was alles netjes verpakt. De artikelen zijn gemaakt van mooi duurzaam materiaal

22 april 2025