Na 3 weken nog niets ontvangen
Na 3 weken nog niets ontvangen, helaas krijg ik gevoel opgelicht te zijn! #dropshipping
LittleOne.nl staat voor exclusieve merken die een hoogwaardige kwaliteit, imago en design nastreven. Het is de chiqueste kinderkleding en accessoires webwinkel voor luxe merken. Ontdek de beste collecties van exclusieve kinder kleding en accessoires , evenals een ruime keuze aan speciale geschenken. Bekijk onze ruime keuze aan traditioneel speelgoed dat elke generatie zal betoveren. Uniek is onze functie 'Little Match' kies uit de door ons zorgvuldig voorgeselecteerde combinaties en kleed zo u kinderen in de optimale look, die compleet op elkaar is afgestemd! Al onze getoonde producten zijn direct uit voorraad leverbaar. Kies voor de lifestyle die bij jou en je kind past.
Najaarsweg 27, 7532 SK, Enschede, Nederland
Ik was nog niet gekend met little one, maar zeer tevreden met mijn eerste ervaring. Het lakentje was er goedkoper dan andere webshops en ik had 10% extra korting. De bestelling werd snel en correct geleverd. Ik ga hier zeker meer bestellen.
Super snelle levering. En nog eens een leuke actie op het product dat ik zo lang wou! Ook leuk dat er een brief bij de bestelling zat en een gelukspopje! Super ervaring en zeker voor herhaling vatbaar. Echte aanrader.
Onze step was gestolen aan de school en we gebruiken die echt om ons te verplaatsen. Twee dagen later moesten wij naar het buitenland met de step.
De keuze bij Little Ones is groot, de website gebruiksvriendelijk, de service en leveringstijd heel scherp en op de koop toe heeft Little Ones er een persoonlijke attentie bijgevoegd die gekoesterd wordt door mijn zoontje.
Ik kan dit alleen maar toejuichen.
Groeten van een bijzonder tevreden cliënt
Snelle levering goede webshop
Bij levering thuis zat een keurig briefje met bedankt voor u bestelling en een mini cadeautje
Ben dik tevreden aanrader
Wat een leuke webshop, maandagavond besteld en dinsdag geleverd. Fantastisch . Zal zeker hier weer bestellen.
Heel vriendelijk en érg behulpzaam. Zeer snelle levering. Perfecte kwaliteit van goederen.
vlotte afhandeling van bestelling, snel geleverd, goede verpakking!
ik bestel altijd in 1 keer veel kleren.
wat ik heel erg jammer vind is dat enkel de verzendkosten binnen nederland vanaf 50 euro gratis zijn en naar belgie niet moest dat ook zo zijn zou ik nog meer kleren kopen bij jullie.
wat wel tof zou zijn is dat de verzendkosten vanaf 100 euro gratis zouden zijn naar belgie.

Antwoord van Littleone
Ik vind het zeer mooi en degelijk van kwaliteit. De verzending gaat uiterst snel.
Goed, snel en goed verloop van mijn bestelling
TOP! Ik raad Littleone.nl aan al men vrienden aan, iedere bestelling is mooi verpakt, met een kleine attentie voor de kindjes. Speelgoed is exclusief, kleertjes zijn van zeer hoge kwaliteit! gr
Mooie kleding, zeer goede kwaliteit, uitstekende service! Ik bestel hier zeker nog!
Overzichtelijke site, mooie producten.