Super assortiment en fijne service! Zowel thuis laten bezorgen als in de showroom ophalen (fijne gastvrijheid en heerlijke koffie), geen enkele klacht. Ook het omruilen zonder problemen. Monique en Re... Toon meer
Super shop.snelle levering.super contact.had bestelling geplaatst welke achteraf niet voorradig was.binnen kwartier telefoontje met hun excuus en voorstel voor soort gelijk artikel in luxere uitvoerin... Toon meer
Zeer ontevreden bij deze firma. Online bestelling gedaan. Kleding paste niet moet je retour sturen op eigen kosten. Als je retour stuurt sturen ze je mail dat kleding gekreukt is (synthetisch... Toon meer
Koop regelmatig iets in de webshop, meestal na contact via facebook of e-mail. Word door Monique steeds vriendelijk en behulpzaam gedviseerd. En de beloofde aflevering "de volgende werkdag, bij bes... Toon meer
Lireweg, 94, 2153 PH, Nieuw-Vennep, Nederland
- 0850185192
- sales@livebetter.nl
- livebetter.nl
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Een tevreden klant
3 jurkjes besteld en ik ben er helemaal weg van. Lekker snel bezorgd! Ik bestel daar zeker meer. Oja, het korset paste ook perfect.☺️
4 kledingstukken besteld
4 kledingstukken besteld, Snel in huis, goede kwaliteit
Geweldige webshop
Geweldige webshop al een paar keer heel goed geholpen door hun klantenservice. Ik koop er graag, een echte aanrader

Onprofessioneel
Bizarre reactie ontvangen van de klantenservice. Ik had op zondagavond besteld. Op de site staat: "Bij bestelling in het weekeinde kun je rekening houden met levering vanaf de daarop volgende dinsdag."
Ik had op maandag verzendinformatie verwacht, maar niks gehoord. Daarop heb ik dinsdagmiddag in reactie op mijn orderbevestiging het volgende gemaild: "Hallo, Is dit pakketje gisteren verzonden? Ik had het graag vandaag ontvangen. Mvg"
Kreeg ik enkele uren later dit terug: "Hi, Wat lief dat je vraagt hoe het met mij gaat, gisteren hele dag ziek op bed gelegen.
Maar ik heb wel slecht nieuws voor je, onze leverancier heeft hem momenteel niet op voorraad, bedrag aankoop wordt terug gestort. Met vriendelijke groet, Mendy"
Sorry, Mendy, dat ik je niet bij naam ken en dat ik niet heb gevraagd naar je privéleven. Bovendien was de orderbevestiging waarin stond dat mijn pakketje zou worden ingepakt ondertekend door Pauline. Maar misschien waren jullie allebei ziek. Hoe dan ook een behoorlijk onprofessionele reactie.
Inmiddels heb ik het artikel elders besteld. Het mocht daar dan wel duurder zijn, ik betaal graag iets meer voor een betrouwbare webshop en goede service.

Eerste kennismaking
Wij zijn voor t eerst in deze showroom geweest, nu met Pauline en Mario. Fijn ontvangst en leuk geslaagd. Wij wensen jullie goede zaken, maar dat komt vast goed met de leuke collectie die jullie hebben. Liefs, Paul en Nathalie
Hele snelle levering en het jurkje past…
Hele snelle levering en het jurkje past perfect. Ik ben er blij mee!

Een eerlijk advies
Een eerlijk advies, jurkje besteld en zit als gegoten. Ben er heel erg blij mee (en vriend ook 😊). Snelle levering zal er in de toekomst zeker nog gaan bestellen. Vind het persoonlijke bericht bij mijn bestelling ook heel erg leuk!

Gladiator rok nepleer
Via Marktplaats een advertentie voor een nep lederen Gladiator Rok gevonden. Snel tot een deal gekomen en via ideal betaald. Binnen 2 dagen de rok ontvangen. Kwaliteit van de rok zeer goed, prijs ook zeer aantrekkelijk. En snelle verzending. Echt super tevreden over de service, snelheid en kwaliteit!! Topper!!!

X-man bestelling
Pas weer besteld bij Livebetter : X-man glijmiddel
wordt snel en discreet geleverd.
Hele goede service en fijn contact.
Een goed betrouwbaar bedrijf
Zeker aan te bevelen!!

Antwoord van Livebetter
Goede morgen Ik ben zeeeer tevreden…
Goede morgen Ik ben zeeeer tevreden over de aankopen het past perfect en uitstekende service!!!Heel lieve benadering op de pakbon van persoon op persoon waardeer ik zeer. Het Cotelli Collection Jarretel set zit als gegoten!!! Bij de fotoshoots komende maand zal deze set zowiezo erbij zitten!!!!!een echte aanrader!!!
mvg brigittemodelmassage.nl

Persoonlijke touch
Snelle levering, goed en discreet ingepakt.
Een persoonlijke noot op de pakbon.
Altijd fijn te weten dat je met mensen communiceert en niet alleen met een computersysteem.
Gewoon goede producten voor een…
Gewoon goede producten voor een eerlijke prijs.
De service is niet normaal , maar veel beter dan normaal . Altijd gezellig in de winkel kortom een dikke aanrader
Erg mooie producten voor nette…
Erg mooie producten voor nette prijzen,personal touch is erg leuk als je het bestelde pakketje opent. Zeker een aanrader ! Groetjes Mathilda en Jeroen
Leuke heren set van NEK besteld .
Leuke heren set van NEK besteld .
Volgens afspraak geleverd en van zeer goede kwaliteit.
Kortom een No Nonsen webshop waar je gerust een bestelling kunt plaatsen.
Tevreden
Een goede en snelle levering. Ook de nalevering was goed geregeld.
Artikelen zijn van goede kwaliteit
goede en snelle levering discrete…
goede en snelle levering discrete verpakking zodat niet iedereen weet waarom het gaat.
Supersnel en duidelijk
Supersnel en duidelijk. Daarnaast mbt patronen goedkoopste van NL (als je alle kosten meerekend)
Een aanrader !!
Koop regelmatig iets in de webshop, meestal na contact via facebook of e-mail.
Word door Monique steeds vriendelijk en behulpzaam gedviseerd.
En de beloofde aflevering "de volgende werkdag, bij bestelling vóór 10.00u" klopte iedere keer.
Een aanrader !
Een echte aanrader Livebetter
Een echte aanrader Livebetter , erg vriendelijk snelle service en goede kwaliteit. En als we iets anders als anderen willen dan denkt Livebetter graag met ons mee en komt dan altijd met een verrassend iets om de hoek kijken !
Love it
Fijne manier van winkelen!
Prima prijzen, goede service ….
Dat soort doorsnede reviews doet deze manier van winkelen bij Livebetter te kort!
Het ontvangen worden in de winkel met heerlijke koffie en daar bij vaak iets lekkers is een onderdeel van de warmte en vertrouwelijkheid die je voelt als je bij deze mensen winkelt.
Ik kan en wil hun aanraden aan ieder die op een geruststellende en vertrouwelijke manier wil winkelen !!
En daarbij zijn de standaard uitspraken van een positieve review hier natuurlijk toepasselijk!
Goede service , goede en eerlijke prijzen en verstand van zaken!