Var til en hel fantastisk sjov og hyggelig aften i selskab med Jens Jacob Tychsen. En aften, hvor lattermusklerne blev brug , som aldrig før. Glæder mig til at opleve ham igen. Og så var det ri... Toon meer
Vi var så uheldige at et af de mange arrangementer vi har købt blev aflyst. Der gik meget længe inden vi fik vores penge retur for arrangementet, og først efter jeg havde skrevet flere gange til arran... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Fantastisk oplevelse, Thysen var virkelig god 😁. Eneste minus, var at drikkevare og snacks er dyr at købe. Men helt klart en 5 stjernes oplevelse....
Var til oplevelsen “Toner fra Badehotellet” God musik med et velspillende orkester. Hr. Weyse - altså Jens Jacob Tychsen - gav den hele armen i et veltilrettelagt show med en blanding af gode sange o... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
LiveOplev er din billet til uforglemmelige øjeblikke i Danmark. Formålet er, at skabe oplevelser rundt i hele landet. Gennem mere end 17 forskellige lokaliteter og 300 shows om året - vil LiveOplev forbinde dig med oplevelser for livet, og give dig adgang til en utrolig mangfoldighed af liveoptrædener på tværs af genrer - LiveOplev har noget for enhver smag. Vi har samlet en imponerende række af kunstnere fra både ind- og udland, der er særligt håndplukket klar til at tage dig med på en oplevelse. Bedste hilsner LiveOplev
Denemarken
- liveoplev.dk
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Heeft 20% van zijn negatieve reviews beantwoord
Hyggeligt og godt arrangement
Perfekt til målgruppe, godt arrangeret med plads til børnene og der blev sørget for alle fik en god oplevelse.
Celine Dion Tribute i Greve Portal.
Den fantastiske kvinde, som (næsten) sang ligeså godt som Celine Dion og det sjove og underholdende orkestrer der gjorde det festligt og sjovt og fik mig til, at le og grine midt i al min sorg.
Min datter glædede sig over, at der også kom nogle af Celine Dions franske sange.
Det var et skønt show.
Go koncert
Go koncert, dejlig atmosfære. Nem billetbestilling.
Brian Troy var helt fantastisk som…
Brian Troy var helt fantastisk som Elvis fan gjorde han det helt fantastisk parodierede Elvis på en rigtig god måde
Jeg nød koncerten meget og vil gerne høre ham igen
Godt med godt på 😍
Gode parkerings muligheder, virkelig venlig personale over det hele og så selvfølgelig et godt show med glad og positiv scene performances.
FANTASTISK ELVIS CHRISTMAS SHOW.
FANTASTISK ELVIS CHRISTMAS SHOW.
Jeg har set Brian Troy & Elvis On My Mind flere gange, men på mindre spillesteder. Her i Portalen alt op i en større enhed pga. rumstørrelse og lydstyrke. Her kunne man virkelig høre, hvor stor en stemme han har - lige som Elvis Presley selv havde. Når jeg lukkede øjnene et par gange, kunne jeg nærmest ikke høre forskel på Brian og Elvis. Helt utroligt perfekt gengivelse af Elvis' sange. En oplevelse jeg aldrig vil glemme.
Elvis i Portalen
Skøn oplevelse d. 2/12 i portalen med Elvis Christmas Show, han er bare fantastisk 🤩 👏
tåler en gentagelse
Vi havde en rigtig god oplevelse igår i…
Vi havde en rigtig god oplevelse igår i Portalen hvor vi hørte Elvis's musik.
Dårlig oplevelsen med rod i reservation.
Dårlig start på oplevelsen.
Jeg havde min 2 små børnebørn med på Sønderborg teater til Børstes Juleshow 29. Nov.
Vi kom glade med vores udprintede billetter, men ser til vores store overraskelser at andre sidder på vores pladser på række 2.
Jeg henvender mig til manden der står ved indgangen og tjekker billetterne og forelægger ham problemet. Hans svar er at vi bare kan sætte os op bag ved i salen og at det ikke er hans problem.
Så står jeg der med 2 små børn og ikke får de pladser vi har bevis for vi har betalt for.
Sønderborg teater det var en meget skuffende oplevelse. I har ikke styr på jeres reservationer👎
Jeg var i teatret i Sønderborg og se…
Jeg var i teatret i Sønderborg og se Børstes juleshow, med mit 3 års barnebarn, havde købt billetter på 2. Række for at være tæt på scenen, men desværre blev der stillet en stor papkasse med balloner på scenekanten så vi ikke kunne se noget på scenen 🤯
Brian Troy show var fantastisk
Brian Troy show var fantastisk som Elvis . Han er helt i toppen , så han er velkommen igen her i Nykøbing Falster
Den mest fantastiske koncert med “…
Den mest fantastiske koncert med “ Elvis” i Sønderborg teater👏👏
Elvis var vild autentisk, og med lukkede øjne, lød det nøjagtig som den rigtige Elvis.
Super hyggelig sal, dejlig temperatur og gode stole🙏
Fantastisk show med “Elvis”
Fantastisk show med “Elvis”
Hele oplevelsen ved bestilling og køb hos LIVEOPLEV var bare let og perfekt
5 stjerner til Elvis Juleshow
Børste juleshower var fantastisk og…
Børste juleshower var fantastisk og hyggeligt , og børnene var ellevilde !
Hvad sker der???
Var til Celine Dion the Ultimate tribute.
Udmærket sanger, men hele konceptet viste ingen respekt for Celine Dion, der slet ikke blev nævnt.
Der blev også spillet numre af andre kunstnere.
Til sidst var der et oplæg, hvor den mest betydningsfulde sanger gennem tiden blev omtalt. Det viste sig at være Tina Turner. Det var simpelthen så malplaceret ift at være til Celine Dion hyldest.
Rigtig godt juleshow med børste i…
Rigtig godt juleshow med børste i Helsinge.
Virkelig tyndt....
De to herrer, der sang, var super gode.
Arne Alligator derimod.... Han var til stede 10 min ud af et show på 35. Når han endelig var på scenen, stod han nærmest ubevægelig.
Arne havde det " for varmt " til at få taget billeder med børnene, så det blev til en hurtig high five.
Virkelig skuffende. Især for alle de børn, der havde glædet sig til at kramme ham.... Nej nej... Bevares!
Man skulle lave et fornuftigt kostume, så hovedfiguren faktisk kunne deltage - eller bare droppe det helt...
Dette er ikke en " uopfordret anmeldelse "
Det var skønt at høre alle Runrig…
Det var skønt at høre alle Runrig sangene igen live.
Fremført med respekt for bandet.
Lees meer over geverifieerde reviews.