Reis uitverkocht, duurder alternatief. Telefonisch geboekt, verkeerde naam bij reservering (getrouwde naam ipv meisjesnaam) direct gemeld. Kosten 60,- voor wijziging. Online inchecken ging niet door s... Toon meer
Een reis geboekt via DeutschlandCard, werd direct doorgezet naar LMX 👍🏼 We hadden nog wat vragen en hebben gebeld. Super fijn geholpen, alle vragen beantwoord we gaan volgende week naar Turkij... Toon meer
Geboekt via ab in den urlaub. Dat is een prima reisbureau. Zijn vriendelijk en beantwoorden binnen 2 dagen vragen die je ze via email stelt. Via LMX Touristik is tot nu toe ook alles prima mee ve... Toon meer
LMX Touristik - Ihr Reiseveranstalter für Pauschalreisen, Lastminute Reisen, Frühbucher und Bausteine
Walter-Köhn-Straße 4D, 04356, Leipzig, Duitsland
Vraagt klanten om een review
Heeft 91% van zijn negatieve reviews beantwoord
Groepsaanvraag gedaan. prima geholpen en snelle reactie

Antwoord van LMX Touristik
Hallo sinds woensdag bezig ze te bereiken ivm moeten annuleren bij vertrek op donderdag naar Corfu. We willen een annulerings- bevestiging en afrekening voor onze verzekering. Na bellen, niet doorheen te komen of een bandje en 3 x mail geen reactie. Wat een waardeloze organisatie!!! Boeken en je geld innemen zijn ze snel meer maar service is niets!! nr 2446571

Antwoord van LMX Touristik
Reis geboekt via Ab in Den Urlaub bij LMX. Helaas een fout gemaakt met de naam uit het paspoort. Ben nu al 12 dagen aan het bellen en aan het,mailen om dit te kunnen corrigeren. Lmx als zowel ab in dem urlaub zijn beide, zeer slecht te bereiken. Veel telefoon kosten door lange wachttijden, en tot op heden nog niets kunnen veranderen
Vind dit een hele slechte zaak en helemaal niet klant vriendelijk. Groeten Jan Driessen

Antwoord van LMX Touristik
Op de reispapieren staat een telefoonnnummer voor eventuele vragen. Je komt echter niet verder dan een computer die standaard antwoorden op standaard vragen geeft en naar de website verwijst. Ja, ik snap zelf ook wel dat ik eerst op de website moet kijken. Echt waardeloos en om gek van te worden. Op de reispapieren stonden ook de (verkeerde!) gegevens om te kunnen inchecken bij Ryanair. Twee dagen voor vertrek hier een mail over gestuurd naar de klantenservice, antwoord kwam de dag na de vlucht! Gelukkig was het reisburo dat er tussen zat wel slagvaardig. Ook geen enkele aanwijzing wie de transfer van de luchthaven naar het hotel uitvoert. Dat mag je allemaal zelf gaan uitzoeken ter plekke. De vakantie zelf was wel heerlijk, dus daarom toch nog 2 sterren. LMX is de meest waardeloze reisorganisatie die ik ooit heb meegemaakt, nooit meer!

Antwoord van LMX Touristik
Heeeel slecht te bereiken! Hebben ze wel een telnummer die werkt??
Er staat niet bij welke reisbureau ik heb geboekt. Er staat dat jullie de reisorganisatie zijn.

Antwoord van LMX Touristik
Wij hebben 26-12-2019 een all inn reis naar Turkije geboekt bij LMX.
Na de aanbetaling van €860,00
Is helaas corona pandemie uit gebroken.
Waar LMX totaal niks aan kan doen.......
MAAR!!!!!!!
Tijdens deze pandemie heeft Lmx ons doen geloven dat onze vakantie gewoon zou plaats vinden.
Toch hadden wij onze twijfels(wat later blijkt ook terecht)en hebben wij tot het laatste moment met het rest bedrag van €2006.00 gewacht te betalen ......tot 4 weken voor vertrek wij een aanmaning kregen.
En wij niet...... per direct tot betaling over zouden gaan..
Onze aanbetaling kwijt zouden zijn!
Dus hebben wij tegen beter weten in
Het bedrag van €2006.00 per direct over overgemaakt naar LMX.
Gelijk de volgende dag onze reis gegevens via e-mail verkregen van LMX.
Dus toch nog steeds voorgedaan als of de reis zou plaats vinden.tot 4 dagen voor vertrek(terwijl wij twee maal gevraagd hebben of de reis wel zou doorgaan)..een e-mail ontvingen dat de reis niet door zou gaan!
Ondertussen hadden wij zelf onderzoek gedaan via een Turks familie lid.
En tot onze verbazing zijn wij er achter gekomen, dat het Hotel de gehele tijd van de pandemie gesloten was! en niet open zou gaan.
Ik ga LMX NIET BESCHULDIGEN.
Maar dit komt zeker in aanmerking voor een bepaald programma !!!!! Ieder geval tot nu toe ons geld nog steeds niet terug!!!!!!!!
Telkens weer een andere smoes om ons aan het lijntje te houden.
Dit vind ik bedr......... met voor bedachten raden ....en diep en diep triest.
Dus hou op met deze onzin......
R.pietersma
Holland

Antwoord van LMX Touristik
Onze reis is geannuleerd. We hebben ons geld terug gekregen. Tussendoor zijn we op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen.

Antwoord van LMX Touristik
Reis geboekt maar door Corona geannuleerd, heeft even geduurd maar geld netjes terug gekregen en ben daar goed van op de hoogte gehouden.
Ook met het boeken waar een foutje door mijzelf was gemaakt prima en heel vriendelijk geholpen via de e-mail

Antwoord van LMX Touristik
Jaren geleden een keer een reis geboekt via deit bedrijf,
. Toen alles top geregeld
Nu weer geboekt, maar door corona werd onze reis geannuleerd. Kregen netjes op tijd bericht en er werden vouchers aangeboden. We hebben meteen duidelijk gemaakt dat we liever ons geld terug wilden. Ze gaven eerlijk aan dat dit een lastige opgave zou worden en dat ze er alles aan zouden doen om tot teruggave te komen. Meerdere mails met uitleg over de stand van zaken volgden. En aan hun belofte om in september ons geld terug te storten hebben ze netjes voldaan!.
Toppie..

Antwoord van LMX Touristik
Update 23 november 2021 over dit waardeloze bedrijf. Ze reageren pas op 23 november 2021 op mijn recenssie van augustus 2020. Zegt toch genoeg over dit bedrijf en dan alles gooien op pandemie hahahh. Ze laten je gewoon barsten in het buitenland. Scheiss Betrieb!!!!
Augustus 2020 LMX waardeloos bedrijf. In juni al aangegeven dat mijn retourvlucht was geannuleerd. Maar LMX laat niks van zich horen. Diverse maken email gestuurd. Op 24 juli 2020 bellen ze me eindelijk op en dan begint de medewerkerster ook nog te zeuren. Heb geen andere keus dan 2 dagen eerder terug te komen. Eenmaal in Griekenland laten ze je weer barsten. Geen trnasfer van hotel naar het vliegveld en wederom niemand te bereiken. Mensen kijk uit als je hier gaat boeken. Doen niks voor je, laten je barsten. Oplichters.

Antwoord van LMX Touristik
wij zijn gisteren teruggekeerd uit Griekenland, Kreta, met LMX. Wij hadden in November 2019 geboekt en hadden net als velen op dit forum zorgen over de doorgang van de reis en de corono maatregelen in Griekenland. Wij hebben ons restbedrag in juni toch betaalt (6000,-) en acheraf blijkt dit een goed en enige juiste keuze. Alles was top geregeld en wij hebben een top vakantie gehad. Angst is inderdaad geen juiste reden voor annuleren. Volledig terecht dat LMX zich in veel gevallen beroept op haar rechten!
(We returned yesterday from Greece, Crete, with LMX. We had booked in November 2019 and, like many others on this forum, had concerns about the passage of the trip and the corono measures in Greece. We still paid our residual amount in June (6000, -) and afterwards this turned out to be a good and only right choice. Everything was well organized and we had a great holiday. Fear is indeed not a good reason for cancellation. Quite rightly that in many cases LMX invokes its rights!)

Antwoord van LMX Touristik
Niet te bereiken per telefoon..
2344552.....????
bereken super hoge annulerings kosten en maken gebruik van de corona situatie dat mensen niet het rest bedrag durven te betalen maar wel een giga aan betaling kwijt..meer als 30% van de reissom weg .heb geen all inclusief geboekt om in de rij met mond kapje te staan..maar geen begrip of iets...bah

Antwoord van LMX Touristik
LMX is niet bereikbaar per telefoon en op mailtjes wordt niet of heel laat gereageerd.
Hotel op Mallorca is dicht maar LMX heeft de reis niet geannuleerd.

Antwoord van LMX Touristik
Klantvriendelijkheid heeft LMX niet hoog in het vandel staan. Op alle mail vragen krijg je telkens weer het covid 19 verhaal. Geen inhoudelijke antwoorden op best belangrijke vragen waar klanten mee worstelen.Telefonisch niet bereikbaar.
Laat klanten letterlijk in de kou staan, al hebben deze een reis geboekt naar warme orden.

Zeer slechte Reisorganisatie,
Wij hadden Kahya resort geboekt met LMX Touristik maar dit was een verschrikkelijk hotel dus dat wilden wij aan onze reisorganisatie melden maar wij konden tijdens onze vakantie niet met LMX in contact komen er lagen allemaal boeken met info van reisorganisaties bij ons hotel maar niet van LMX Ik heb bij ons vertrek toen we 22-08-2019 werden opgehaald met het busje een vragenlijst ingevuld en ons ongenoegen te kennen gegeven en deze ingeleverd bij onze Poolse of Russische reisleidster maar wat het nu precies voor nationaliteit was ?? ze verstond ons in ieder geval helemaal niet , ons busje na het vliegveld reed niet te best en deze begaf het dan halverwege de transfer na het vliegveld ook , toen hebben we een poos bij een benzinestation gestaan en daar hebben ze een noodreparatie gedaan zodoende waren we toch op het nippertje nog op tijd op het vliegveld om onze vlucht te halen Echt een verschrikkelijke vakantie gehad DIT HOPEN WE NOOIT MEER MEE TE MAKEN

Antwoord van LMX Touristik
LMX is zeer slecht in het afhandelen van klachten.
Klachten worden niet serieus genomen en een tegemoetkoming is zeer slecht. Wat een leuke vakantie had moeten zijn werd een drama.
Advies: ga niet met LMX in zee!

Antwoord van LMX Touristik
Ik heb ervoor gekozen om mijn vakantie boeking via de service hotline te gaan doen en ben zeer tevreden over de snelle service en de kwaliteit van het verwerken van mijn wensen. Alles is goed en duidelijk duidelijk uitgelegd en ik heb in no time alle belangrijke documenten en informatie via de mail ontvangen. Ik heb een goed gevoel bij het verwerken en uitvoeren van mijn geboekte reis, door de professionele klantenservice en ik kan niet wachten om te gaan!!!
Vielen lieben Dank für Alles!!!

Antwoord van LMX Touristik
Alles top! Na vele negatieve reviews gelezen te hebben hadden we beetje angst dat het een tegenvaller zou worden, niets is minder waar!!! Alles was super geregeld ,hotel, vlucht,enz.8 dagen eftalia Marin. Bedankt lmx,fam klijnstra