Top beleving met zeer goede service en prijs kwaliteit
In April 2024 met 2 personen een privé rondreis gemaakt. 27 dagen van Noord naar zuid. ( Hanoi , Sa Pa , Ha Giang loop3 dagen (home stays 2 persoons kamers )! Hanoi , bai tung bay , Ninh bin , Hue, Hoi An, marble mountains, ho chi Minh stad , Mekong delta ,Pho Quoc eiland )
Vanaf eerste contact met Linh tot service tijdens onze reis daar via WhatsApp ( gratis SIMkaart) met Tra. Iedere dag een appje met tijd van pick up tijd door een gids de volgende dag) . Top hotels en wij hadden vooral bungalows en huisjes. Super schoon allemaal. Groot ook.
Excursies bijna overal voor ons tweetjes. Wandelen , fietsen , rondritten , slapen in de trein, op de boot. Geen woorden voor. Alles boven verwachting en stukken goedkoper in vergelijking met boeken bij een touroperator in Nederland . Overal een lokale gids met kennis van zaken. Wij gaven in die kleine 4 weken maar €1000 uit omdat zoveel al bij de reissom inbegrepen was. En we hebben nergens op bespaard.
Geen enkel risico omdat je al 30% moet aan betalen overigens .
Top land , afwisselend. Maar vooral door Local Vietnam. Wij hebben al veel gereisd maar zo top als met hen nog nooit eerder ervaren.
(Wij zijn mid 50 ers, flink reistempo maar vonden wij prima te doen)
2 april 2024