Ik was bij de lansingerlandloop m'n telefoonhoesje kwijtgeraakt bij de lockers (met veel pasjes en een rijbewijs erin). Na één mailtje aan Lockerbox werd ik direct de volgende ochtend teruggebeld, en... Toon meer
Tijdens Into The Woods ADE betaald voor een kluisje, maar nooit een kluisnummer en code ontvangen. Bij de balie konden ze me niet helpen omdat ‘de kluisjes uitverkocht waren’, ondanks dat ik gewoon be... Toon meer
Laten we er geen doekjes om winden, de service is gewoon kwalitatief uitermate teleurstellend. Door een "technische storing" zijn kluisjes op Dominator geopend. Nu vragen jullie nog €20,- om de... Toon meer
Helaas afgelopen zondag mijn spullen vergeten na een geweldig festival. Gelukkig kon ik contact opnemen met Lockerbox en een formulier invullen via hun website. Binnen één dag ontving ik een mailt... Toon meer
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Vergeten spullen teruggevonden
Nadat ik mijn spullen in m'n kluisje was vergeten werd ik na twee weken bericht dat mijn spullen waren terug gevonden. Ik ben hun daar erg dankbaar voor!
behulpzaam en flexibel bedrijf
Na een topfestival bij Valhalla had ik mijn spullen achtergelaten in de kluisjes. De medewerkers van Lockerbox hebben mijn spullen gevonden inmiddels, direct contact opgenomen met mij en ze worden zsm kosteloos toegestuurd. Beter kan je t niet hebben!
Super service!!
Nadat ik mijn spullen in m'n kluisje was vergeten werd ik direct geholpen bij het retourneren er van. Super!
Lost and found
Erg klantgericht - top service! Na vergeten jas uit kluis te halen, deze nu kosteloos naar mijn huisadres gestuurd!
een uitstekende Service!!
echt een uitstekend bedrijf ik was naar Qlimax geweest en mijn spullen vergeten in de kluis heel dom .. contact opgenomen en mijn spullen zijn weer terecht en worden naar mij opgestuurd SUPER!!
Groetjes jeremy peters
Erg tevreden
Heel net bedrijf! Lockers en dergelijke erg netjes op orde en alles goed geregeld! Ik zal anderen organisaties lockerbox zeker aanbevelen!
Topservice
Nadat ik mijn spullen in een kluisje heb laten liggen wist ik mij even geen raad. Gelukkig hebben de behulpzame mensen van lockerbox gelijk actie ondernomen en uitgezocht waar deze waren gebleven. Hierna kosteloos de kledingstukken geretourneerd. Topservice!
Super behulpzaam
Ik ben mijn portomonee vergeten in een kluisje op een festival, hij was binnen no time weer terug gevonden!
top!
Top service! tijdens awakenings me portomonee kwijt geraakt. na een week word ik gebeld dat ie terecht is! ze hebben veel moeite gedaan om mijn gegevens te achterhalen en contact met me op te nemen maar het is gelukt. hij word kosteloos opgestuurd, betere service kan je niet wensen! super blij!
Toppers van Lockerbox.nl
Mijn dure vest in het kluisje laten zitten op een festival, balen balen! De organisatie had het niet teruggevonden en wenste me verder succes. Grrr. Gelukkig kwam ik snel uit bij Lockerbox.nl en die hielpen mij direct verder. Even invullen wat ik precies kwijt was, en ik had mijn kluisje nummer nog, hoppa; vest terecht! Binnen een dag was het geregeld; wat een toppers bij Lockerbox.nl :)
Prima behandeld
Enige minpuntjes: telefoonnummer op de website klopt niet en er gaan een paar dagen overheen voordat vastgesteld wordt dat jouw spullen gevonden zijn.
Verder keurig behandeld en kosteloze verzending en opslag.
Spullen gevonden
Super service ! Ik was een kluissleutel verloren. Eigen schuld dus. Een mailtje was voldoende om mijn spullen terug te krijgen. Ze worden zelfs opgestuurd!
Grote klasse voor deze organisatie !
fanatastisch
Ik ben altijd erg blij met een lockerservice op een festival maar met lockerbox zeker. Mijn locker op ground zero festival was mooi schoon van binnen. Ook hoefde ik niet lang in de rij te staan om een locker te krijgen. Daarnaast bieden zij een fantastische service voor gevonden spullen. Ik had mijn jas laten liggen maar dankzij lockerbox heb ik deze weer terug. Heel erg bedankt!
prima lockers
Goede lockers. Ik was mijn jas vergeten en die is gevonden. Duurde wel een maand, maar als het maar terug komt toch?
Geweldige service
Vandaag dolblij dat lockerbox mijn achtergelaten winterjas heeft opgestuurd!! De pincode was ik kwijt, dus ik dacht mijn heerlijke jas nooit meer terug te zien, maar via de website een melding maken bleek al voldoende. Super service!!
Luuk
teruggave verloren spullen
na mysteryland ben ik een aantal spullen vergeten in de kluisjes.
heel wat dingetjes eigenlijk! maar door de goede hulpverlening van Lockerbox en duidelijke communicatie heb ik nu toch alles terug gekregen!
top jongens heel erg bedankt!
Terug gaven vergeten ID kaart
Na Buseloo er achter gekomen dat ik mijn ID nog in het kluisje had laten liggen. Op de site van Lockerbox is het gelukkig heel gemakkelijk om een formulier hiervoor in te vullen, en zeer snel daarna had ik al een reactie dat mijn spullen ook nog eens gratis naar mij opgestuurd kunnen worden. Heel goed geregeld van Lockerbox. Hiervoor mijn dank !!
Top geregeld
Na Mysteryland er achter gekomen dat ik mijn tas nog in het kluisje had laten liggen. Op de site van lockerbox is het gelukkig heel gemakkelijk om een formulier hiervoor in te vullen, en redelijk snel daarna had ik al een reactie dat mijn spullen ook nog eens gratis naar mij opgestuurd kunnen worden. Heel goed geregeld van Lockerbox!
Uitstekende dienstverlening
Ik heb mijn tas in mijn locker laten liggen. Ik heb Lockerbox hierover benadert en ze hebben mijn spullen teruggevonden. Ik ben hier natuurlijk ongelofelijk blij mee.
Jessica Helsloot