LOCKTOWN Reviews 18

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Reageert doorgaans pas na meer dan 1 maand

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg har debut på mine trusser men wow…

Jeg har debut på mine trusser men wow hvor en debut 🎉
De sidder jo og smyger sig på kroppen og er så behagelige at have på.
Faktisk, har jeg ikke haft g-streng på i flere år, for ingen var behagelige at have på. Indtil nu .. de sidder jo perfekt og kan faktisk ikke engang mærke det er en g-streng..
Og den pad.. den var jeg meget spændt på, hvordan den ville føles. Den mærker jeg slet ikke til.. Altså giver 12 ud af 10 stjerner.
Og kan kun klart anbefale trusserne..

24 juni 2026
Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Ikke som forventet

2 stjerner for levering (og det lækre bolsje der fulgte med)og 1 for komfort og kvalitet, da jeg desværre oplever at puden folder/krøller. Jeg har taget den ud og det fungerer, men det er jo ikke meningen..

1 maart 2026

Hej M.J🖤
Det lyder selvfølgelig ikke som den oplevelse, du skulle have haft, og det er jeg virkelig ked af at høre. Det du beskriver med, at Soft Zone folder/krøller, er desværre noget, der kan forekomme på nogle par fra vores første batch, hvor konstruktionen/limen ikke har været robust nok. Det er heldigvis allerede blevet rettet i de nyere produktioner ✨

Du er meget velkommen til at kontakte mig via kontaktformularen på webshoppen, Instagram eller Facebook, så kigger jeg selvfølgelig på en løsning sammen med dig 🖤

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Kæmpe anbefaling, fantastisk service!

Kæmpe anbefaling herfra, når man først har købt derfra én gang, kan man ikke undvære deres produkter i sin garderobe. Jeg skrev en mail lørdag d. 16/5 og fik svar dagen efter. Mega god service at få svar så hurtigt, og desuden et meget personlig og høfligt svar.

17 mei 2026

Hej Josephine 🖤
Ej hvor gør det mig glad at læse – tusind tak ✨ Det betyder virkelig meget for mig, at du både mærker servicen og får følelsen af produkter, man ikke har lyst til at undvære igen 😍
Og hvor er det dejligt at høre, at du oplevede hurtig og personlig hjælp – det betyder rigtig meget for mig at være nærværende bag LOCKTOWN 🖤

Tusind tak fordi du tog dig tid til at skrive ✨

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Godt produkt og god service

Et par af de trusser jeg havde købt, gik i stykker. Der var super god service og en personlig besked med i det nye par.
Trusserne er meget behagelige og de kravler slet ikke op. Trusserne giver sig lidt når man har brugt dem nogle gange, så man skal ikke købe dem til den store side.

23 april 2026

Hej Maia 🖤
Tusind tak for din anmeldelse og for de pæne ord om både trusserne og servicen ✨ Det betyder virkelig meget for mig, at du havde en god oplevelse, selvom nogle af parrene desværre gik i stykker.

Og tak fordi du også nævner størrelsen 😊 Der er nemlig rigtig meget stræk i materialet, så mange oplever faktisk, at de ikke skal vælge dem for store.

Tusind tak fordi du tog dig tid til at skrive 🖤

Puden krøller

God og behagelige trusser. Desværre krøller “puden” sammen, efter nogle vaske.

26 april 2026

Hej Sanne 🖤
Hvor er det ærgerligt at høre, at Soft Zone er begyndt at krølle efter vask. Det er desværre noget, der kan ske på nogen af parrene fra vores første batch, hvor konstruktionen ikke har været stærk nok – og det er heldigvis noget, der allerede er blevet forbedret i de nyere produktioner ✨

Jeg vil selvfølgelig rigtig gerne hjælpe dig videre, så skriv endelig til mig via kundeservice/kontaktformularen på webshoppen, Facebook eller instagram, så finder vi en løsning sammen 🖤

Og tusind tak for de pæne ord om komforten – det betyder virkelig meget 😊

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Absolut mine yndlings trusser.

Absolut mine yndlings trusser.
Perfekt pasform og usynlige når man har tights på. Indlæg helt perfekt (skal dog vaskes i en vaskepose)
Jeg havde en oplevelse af at 1 af trusserne drillede fordi jeg ikke havde brugt vaskepose. Fik ekstra med i mine nye forsendelse - hvilket er top service, da fejlen var min egen. Har givet min voksne datter et par stykker hun er også vilde med dem.
Jeg vil helt sikkert købe igen hos Locktown

1 februari 2026

Hej Dicte🖤
Hvor er det fantastisk at læse – tusind tak for de flotte ord ✨ Det gør mig virkelig glad, at de er blevet dine yndlingstrusser, og at både pasform og funktion fungerer præcis som de skal under tights 😊

Og hvor er det dejligt, at din datter også er blevet glad for dem 😍 Det betyder virkelig meget for mig, at du havde lyst til at dele dem videre – og selvfølgelig også, at du vil handle hos LOCKTOWN igen 🖤

Tusind tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse ✨

Fantastiske trusser

Fantastiske trusser, meget hurtig levering og helt fantastisk service 🤩

2 maart 2026

Hej Malene🖤
Tusind tak for de flotte ord – det gør mig virkelig glad at høre, at du både er glad for trusserne, leveringen og servicen 🤩✨

Det betyder mere, end du tror, at du tog dig tid til at dele din oplevelse 🖤

Ikke tilfredsstillende

Indlægspuden fylder meget og krøller sig sammen efter at have været vasket nogle gange. Ubehagelige at have på når man cykler. Havde håbet at de blev bedre efter nogle ganges vask - men desværre modsatte effekt. Har pillet de krøllede indlæg.
2 stjerner pga hurtig levering

22 februari 2026

Hej Pia 🖤
Det lyder virkelig ikke som den oplevelse, du skulle have haft, og det er jeg super ked af og ærgerlig over.
Det du beskriver med at “puden” fylder/krøller efter vask, kan desværre forekomme på nogle par fra vores allerførste batch, hvor en del af konstruktionen ikke har været robust nok – og det har jeg allerede taget fat i sammen med min producent, så det ikke gentager sig fremover.

Hvis du ønsker en løsning, vil jeg meget gerne hjælpe. Skriv til mig via kundeservice/kontaktformularen på webshoppen med dit ordrenummer, så tager jeg den med dig derfra.

Tak igen fordi du gjorde mig opmærksom på det – og tak for rosen for hurtig levering.

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Som udgangspunkt et rigtig fint produkt…

Som udgangspunkt et rigtig fint produkt - det er bare super ærgerligt at den lille pude foran med tiden krøller sig sammen og så er de lige til skraldespanden. Det er et lidt dyrt produkt for deres levetid.

18 januari 2026

Hej Carina 🖤
Jeg er glad for at høre, at du som udgangspunkt synes produktet er rigtig fint – men jeg er virkelig ked af og ærgerlige, at du oplever at Soft Zone/“puden” krøller med tiden. Det er ikke meningen, og det kan desværre forekomme på nogle par fra vores allerførste batch, hvor konstruktionen ikke har været robust nok. Det har jeg allerede taget fat i sammen med min producent, så det ikke gentager sig fremover.

Hvis du ønsker en løsning, vil jeg selvfølgelig meget gerne hjælpe dig. Skriv til mig via kundeservice/kontaktformularen på webshoppen med dit ordrenummer, så tager jeg den med dig derfra.

MEGA god kundeservice

Jeg havde købt trusser hos LOCKTOWN, og var mega glad for dem, desværre havde 2 par en fejl, der gjorde jeg ikke kunne bruge trusserne.. Jeg skrev og reklamerede og allerede efter en halv time var der svaret på min mail (fredag aften kl 20.00) og om morgenen var der nye trusser på vej.. 😍🥳 Sindsygt god og hurtig kundeservice.. ☺️ Trusserne er i øvrigt også til at anbefale, man mærker nærmest ikke at man har dem på og en befrielse ikke at skulle rette på trusserne 10 gange under en træning 🎉

9 januari 2026

Hej Sisse.
Tusind tak for din anmeldelse 🖤

Jeg bliver virkelig glad for at læse det her. Og selvfølgelig skal du have hurtig hjælp, når der er en fejl – uanset hvornår du skriver 🖤

Hvor er det fedt at høre, at du ellers er så glad for dem, at du nærmest ikke mærker dem på, og at du slipper for at rette på dem under træning 😍🎉

Tak fordi du tog dig tid til at skrive det – og tak for anbefalingen 🖤

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Ikke enig med alle andre.

Ikke enig med alle andre.
Den kravler op akkurat som andre trusser. Virker alt for smal i stykket mellem benene og det er som om pasformen er for lang i stykket fra skridt til navle.

17 december 2025

Hej Lise 🖤

Jeg er ked af at høre, at NoShow ikke har fungeret for dig, og at du oplever, at den kravler op og ikke føles rigtig i pasformen. Pasform kan desværre opleves forskelligt fra krop til krop, og derfor vil den heller ikke ramme perfekt for alle.

Du er altid velkommen til at skrive til mig via kundeservice/kontaktformularen på webshoppen med dit ordrenummer, hvis du har lyst til at vi kigger på det sammen.

Min nye yndlingstrusse

Min nye yndlingstrusse! Ultra behagelige at have på og så glad ved, at man ikke kan se trussekanten. Nu ryger alle de gamle trusser fra H&M ud!

6 december 2025

Hej Maria 🖤

Jeg elsker at høre “ny yndlingstrusse” 😍
Og hvor er det fedt, at du både mærker hvor behagelige de er – og at trussekanten bare… forsvinder i tøjet. Præcis det de er lavet til!

Tak fordi du tog dig tid til at skrive det, og tak for støtten ✨

Perfekt til sport

Jeg elsker dem! Har ikke gået med bind i >10 år, så var bekymret for indlægget. Men det mærkes bare ikke, og de sidder så behageligt. Er meget tilfreds med mine 6 par, også selvom de skal vaskes på 30grader. Anbefaler dem til alle mine fellow sports ladies :)

17 november 2025

Hej Katja 🖤

Jeg forstår virkelig godt din bekymring – og jeg elsker at høre, at du slet ikke mærker det, når du har dem på. Det er præcis meningen😍
Tak for tilliden – og for at anbefale dem videre til dine fellow sports ladies 🖤

P.S. 30 grader er faktisk den mest skånsomme måde at passe på både pasform og materialer, så de holder sig lækre længst muligt✨

Mine bedste anbefalinger.

Jeg så en reklame for trusserne på Instagram og blev fristet til at prøve dem af - heldigvis. De sidder rigtig godt og kravler ikke. Var lidt overrasket over den vatterede del, men det mærkes overhovedet ikke når de er på. Størrelsessvarende, men hellere gå en str. ned, hvis man er i mellem to str. Hurtig levering, fik dem dagen efter bestilling. Effektiv, personlig og god kundeservice. Og så er det ekstra bonus, at Tina sender en lille “sød-hilsen” med i pakken:-) Anbefaling her fra.

14 november 2025

Hej Nana 🖤

Jeg er så glad for, at du lod dig friste – og endnu mere glad for at høre, at de sidder godt hos dig og ikke kravler 😍
Og ja, Soft Zone (den vatterede del) kan overraske første gang, så det betyder virkelig meget at du skriver, at den slet ikke mærkes, når de er på.

Tak også for at nævne størrelsen (og ja – hvis man ligger mellem to, kan en størrelse ned ofte være det rigtige), hurtig levering og kundeservicen. Og dejligt der bliver lagt mærke til den lille hilsen i pakken 🥰

Tina

Tusind tak for anbefalingen.

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Behagelige, men…

Først synes jeg at paddingen var tyk, men når jeg havde dem på tænkte jeg ikke mere over det. Prøvede dem også på en løbetur, hvilket de også klarede uden at kravle op hvor de ikke skulle.
Så eneste minus er at de ikke kan tåle vask ved 60 grader. Jeg ved godt at vaskeanvisningen heller ikke siger at de må vaskes ved så høje temperaturer. Men har aldrig været ude for at mit undertøj går op i limningen.

8 november 2025

Hej Isabella 🖤

Jeg er virkelig glad for at høre, at de føltes behagelige på, at Soft Zone (paddingen) hurtigt “forsvandt” når du havde dem på – og at de også klarede en løbetur uden at kravle 👏🏼

Ift. vask ved 60 grader forstår jeg godt din pointe. Samtidig er materialerne og konstruktionen lavet til at holde bedst ved 30 grader, netop for at bevare pasform og samlinger. 60 grader er desværre så hårdt for materialerne, at det kan få samlinger til at give sig.

Oplever du problemer, så skriv endelig til mig via kundeservice/kontaktformularen med dit ordrenummer – så hjælper jeg dig derfra.

Ekstrem hurtig levering

Ekstrem hurtig levering!
De lever helt op til mine forventninger. De sidder super godt. Jeg ligger normalt mellem 2 størrelser og valgte den mindste. Kan klart anbefales.

25 oktober 2025

Hej Sara🖤

Jeg elsker at høre, at de både kom hurtigt frem og lever op til dine forventninger – og hvor er det fedt, at den mindste størrelse ramte rigtigt, når du ligger mellem to ✨

De holder hvad de lover

Hurtig levering, virker som en super kvalitet og er størrelsessvarende.

7 oktober 2025

Hej Jeanet 🖤

Jeg er virkelig glad for at høre, at de lever op til forventningerne – både ift. kvalitet, størrelse og hurtig levering ✨

De bedste hilsner Tina

Lees meer over geverifieerde reviews.